Радева отвръща: Не съм първа дама, не съм настоявала за охрана!

В публикация във Facebook тя подчертава, че не командва президента
Обновена: 18 фев 2017 19:25 | 18 фев 2017 19:20,
324
Радева отвръща: Не съм първа дама, не съм настоявала за охрана!
Снимка: Архив, Булфото

Съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева написа във Facebook, че не е настоявала да има охрана и опроверга в публикация някои коментари, които е чула в последните месеци.

Още по темата

"Не съм първа дама, нито пък съм фърст лейди. Съпругата на президента съм. Не съм настоявала да имам охрана, нито пък възприемам присъствието на НСО в личното ми пространство като белег за превъзходство. Приемам и се съобразявам с решение, което гарантира сигурността на президента", написа тя в социалната мрежа.

В публикацията си тя подчертава, че не командва президента и не участва в управлението на държавата.

"Именуването ми като "генерал Деси" е добър опит в старанието да се внушава, че генералът е под чехъл. Но генералът в нашето семейство е само един и в настоящия момент е президент", категорична е Радева.

Съпругата на Румен Радев допълва, че не разполага със сътрудници и секретарка.

"Използвам кабинет в президентството, на какъвто са имали право и предишните съпруги на президенти. Там организирам срещи, свързани с инициативите, с които съм ангажирана като съпруга на президента", допълва тя.

"Не съм разпореждала ремонти във вила "Калина", нито съм нахлула с майстори веднага след изборите. Живеем в къщата от една седмица. Завари ни добре стопанисван и уютен дом", пише още в публикацията.

Във връзка с твърденията за баща си Десислава Радева пише:

"Баща ми никога не е бил военен, още повече генерал. Баща ми беше моряк, радист. И никога не е "строявал" президента. Той е покойник от 11 години".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
40
 
! Отговори
Хайде преди 7 години
***, за тебе и престъпната ти шайка ще има стълб, за да отговаряте и и за безчинствата на дедите си и този стълб ще го постави Бог, който ще ви възмезди до девето коляно за сторените на народа злини!
145
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЙТО СЕ ОБЯСНЯВА,СЕ ОТБРАНЯВА.ПРОСТО СПРИ ДА ОБЯСНЯВАШ-КОЙ РАЗБРАЛ,РАЗБРАЛ ЗА КАКВОКВО ИДЕ РЕЧ.
144
9
 
53
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
Изобщо не съм бил почитател на Плевнелив, но съпругата му беше права, като не пожела никога да се показва до президента. Защото плюенето щеше да бъде такова, както е сега. Каква е тази злоба, какви са тези комплекси у българина вечно да плюе. Така че, която и да е жената до президента, не трябва да обръща внимание, и да не влиза в обяснителен режим. Ангел да беше, пак щяха да й намерят кусури.
143
5
 
51
 
! Отговори
.... преди 7 години
First lady,second hand.
142
14
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто мъжа ти е доста невзрачен, докато набере скорост и добие някаква прилична харизма ще трябва тебе да те обсъждаме понеже си по-ефектна.
141
12
 
57
 
! Отговори
Просто питам преди 7 години
Не съм първа дама, нито пък съм фърст лейди.Просто питам - тогава чий го крепиш в президентството ? Пък даже и с кабинет ?И още нещо питам, след като в закона не пише нищо за "първа дама" от чий бюджет се финансира престоя ти там, и не влиза ли това присъствие в конфликт на интереси, пак съобразно "Закона за конфликт на интереси" ? Ама защо ли питам ?
140
16
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Вчера Корнелия Нинова написа едно "писъмце" -забележително.Но явно за този сайт е по важно да се бъзика с Радева,отколкото да публикува писмото.Защо бе г-да журналисти,толкова ли ви плаши,че повече народ ще разбере какво пише в това писъмце.Но да черните Радев и жена му-явно много ви харесва.С това си паказвате политическите пристрастия -г-да "свободни" журналисти.
139
28
 
45
 
! Отговори
123 преди 7 години
Добре че имаме първа дама с визия и характер та да има какво да пишат и коментират журналистите. Щото предишната нещо не си я спомням изобщо. А по закон и протокол всичко, което дразни хората и се полага.
138
9
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако можем да обобщим ситуацията, то тя извучи така - ДО ВСЕКИ ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ СТОИ ЕДИН ПРЕЦЕДЕНТ !!!
137
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 182Да сме по-точни. Жената на Плевнелиев се отказа от Плевнелиев! Както и всички останали, но по-късно.
136
16
 
44
 
! Отговори
не ни занимавай преди 7 години
никоя си, мъжът ти също - с тия позиции "и тако и вако", отдавна отживели от времето на живков - и двамата сте никои
135
7
 
49
 
! Отговори
до коментиращите преди 7 години
платени поплювки - НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС !и парите дето ви плащат пак ще излязат от скъсания народен джоб.
134
13
 
34
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Дай да заложим по една заплата че АТАКА ще е в парламента! Изобщо не гледай резултата от президентските избори 15% хахахахах ДАЙ ДАЙ>>>
133
2
 
42
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
192 а ти кво си влязал в режим на обяснение дето никой не ти го иска, падпадък?!
132
3
 
37
 
! Отговори
Кунева преди 7 години
Утре каним Ценко Чоков да удари едно рамо с още 0.2% че малко не достига до 4%
131
13
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожо, веднъж влезеш ли в режим на обяснение, вече си загубила. Вие като ПР трябва много добре да го знаете, ако сте истински ПР. Оттеглете се от президенството, нямата работа там, а камо ли да имате кабинет. Не ви е работа. Не правете президента уязвим. Че сте напориста и властна е ясно. Слезте от пиедестала, на който сама се качихте.
130
17
 
45
 
! Отговори
бистрица преди 7 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!
129
13
 
40
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
относно дпс - Всичко е по-добре от герб! Народна мъдрост! С моя глас аз давам кардбланш на Волен да прави каквото е необходимо за да не допусне на власт Герб или реформатори или дост (които се коалираха с герб)
128
14
 
43
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Няма г-жа Плевнелиева защото Роско е мека китка
127
6
 
34
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
178 всички атакисти пишем с този ник защото сме едно цяло в нашата партия. А ти си политическа неориентирана Появява се новичка десничка партия и гласувате за нея и когато министърката от тая партия раздаде на по 30 евро за успех 3.50 а на българчетата 20 евро за 5.50 разбираш колко си са прецакал. Ей за тва следващото правителство няма да е дясно а ще е БСП + Патриоти + дпс аре у лево