След намека на ГЕРБ: Герджиков също готов да го ревизират

Той участва в честванията по повод 144 години от гибелта на Васил Левски
Обновена: 18 фев 2017 23:54 | 18 фев 2017 20:07,
43
След намека на ГЕРБ: Герджиков също готов да го ревизират
Снимка: БТА

И на служебния кабинет трябва да бъде направена ревизия. С тези думи служебният министър-председател Огнян Герджиков коментира намека на ГЕРБ, че и неговото правителство подлежи на проверка.

Още по темата

"Естествено е да се правят проверки и разбира се, че и нашият кабинет подлежи на ревизия", подчерта пред журналисти в Карлово Огнян Герджиков.

Там служебният премиер участва в кулминацията на честванията по случай 144 години от гибелта на Васил Левски. Той поздрави представителните роти от 61-ва Стрямска механизирана бригада и изнесе слово на площад "Васил Левски".

"А не трябва ли всеки от нас да носи по едно тефтерче като това на Левски, да го носи в служебните си дрехи, кола и кабинет и да записва като Апостола какво е свършил", попита в края на словото си Герджиков.

На площад "Васил Левски" беше изнесено знамето на Карловския революционен комитет и бяха поднесени венци и цветя пред бюста на Апостола. Кулминацията беше тържествена заря-проверка.

В Карлово служебният премиер се срещна с кмета на града Емил Кабаиванов, където се запозна с инвестиционните проекти в общината. Един от най-големите касае пътя между Баня и Карлово, за ремонта на който ще са необходими около 10 милиона лева.

В неделя събитията по повод годишнината от смъртта на Апостола продължават със заупокойна молитва, на която също ще присъства служебният премиер Герджиков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
8
 
! Отговори
Shame преди 7 години
Срам!Срам!Срам!