Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
17
 
17
 
! Отговори
ЧЕСТНО КАЗАНО преди 7 години
Никога не съм харесвал комунистите.Но след Боко Тиквата и възможността гербери-олигарси като Марешки ,Симеонов и Каракачанов да откраднат и последните надежди на младите хора, ще се наложи да гласувам за БСП. Всички се оказаха комунисти ,но не си признават , а лъжат хората.Няма нищо по-лошо от пребоядисан комунист.Някои даже смениха по 3-4 партии.
142
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДО113Млади момко,аз съм на 69 ,ти на мен историята не ми я разказвай......А ти как реши че съм по-млад от теб ????Ти да си от ония "другари " дето единствено пеееха руски песни в партийните клубове на "другарките" дето единственат им работа /за която им плащаше партията ????/беше да си подбират нов любовник на стари години ? Ей, , ей, нещо си объркал !!!Категориите ни са различни ! Много тежка категория съм ! Повярвай ми !!! Намери си по-евтини от мен !
141
7
 
16
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
164! Има да.Всички от Герб са все комунисти.Леко пребоядисани , но все комунисти.
140
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли още глyпаци , които да вярват на комунистите?
139
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАСТРАНДЖА, не се обиждай, но заради твоя работодател ми се налага да работя с такива като теб - провинциалисти, и нямаш представа какви душевни страдания ми се налага да търпя от цялата им некомпететнтност и простотия . Вие за пари сте готови на всичко ??? А човек продал душата си за пари ..... ако имаш един грам мозък в главата си ще разбереш за какво ти говоря .....
138
3
 
22
 
! Отговори
Вихър преди 7 години
Пак се готви да управлява с ДПС!!! Да не забравяме какво последва от последната целувка м/у двете партий /мафий/!!!
137
9
 
11
 
! Отговори
г-н Каймакчиев преди 7 години
Нинова е една чиста и свята жена която дава всичко което има на бедните. Ако бедният е нахранен, Нинова спи спокоен сън. Ако бедният гладува, Нинова веднага се появява с дюнер и натурален сок! Затова Нинова може да се грижи за държавата и аз ще гласувам за нея и БСП.
136
8
 
17
 
! Отговори
Д. Бекярски преди 7 години
Тома Томов и Елена Йончева ще оправят държавата. Смях в залата. Дори и да не искат ще бъдат просто едни марионетки, иначе ще им изкарат компромати и ще ги принудят да си тръгнат.Както се разбра дори върху президента вече е имало натиск, а той си мълчи.
135
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАКорнелия се надява Тома Томов и как, Дачи да и вдигнат рейтинга..- - - - Нивата, нивата, СРАНДЖА !? Къде си ТИ къде са ТЕ ?????? Интелекта СТРАНДЖА - къде си Ти късе са Те ??? Две влакови композиции книги ....... да не говорим за София и провинция ....... от където си ти всъщност .......Знаеш ли какво беше казал за такива вас Тодор Колев ? Сигурен съм че не знаеш ? Ето го - ВСЕКО ЕДНО МАЛКО ГУЩЕРЧЕ ИСКА ДА Е ГОЛЯМ КРОКОДИЛ, НО НЕ Е !!!
134
10
 
5
 
! Отговори
ревизия преди 7 години
Тикви, ако бяхте умни щяхте да подобрите условията в затворите. РЕВИЗИЯ искат хората. Ревизия на вашето управление.
133
8
 
19
 
! Отговори
Смех.... преди 7 години
НА ТАЯ ДЪРТА ЧЕРВЕНА ПАЗАРСКА ТОРБА ----КОЙ ЩЕ И ДАДЕ ВЛАСТТА , ТА ДА УПРАВЛЯВА??!!!ТАЯ СИ ГИ РАЗТЕГА ЕДНИ......."СКЛЕРОТИЧНИ ФАНТАЗИИ"..!!ПА , НИ ДЪРЖИ РЕЧИ------КАТО НА КВАРТАЛНО "ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ"!!!!Пий си гинко-билобата, ***....НЕ СЕ ЗАПЛЕСВАЙ ПО ГЛУПОСТИ!!!!!
132
10
 
10
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Българина никога не е имал мозък,и сега няма как да има.
131
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малииииии, какво квичене на герберуги което показва, че са като гладни койоти за плечка. Плячката им се измъкна и нема вече да се крадне. Бате Бобо е сдал багажа вече, заприличал е на стара маруля. Повехнал е. Ще се отговаря за разрухата в която ни натика, за кражбите и корупцията които направи основна част от дейността си. Работата върви към съд защото къде е барнал всичко е унищожено. Гласи се за трети път данни яха но нещо се е объркАл. Пътник е към Централния при Бай Ставри.
130
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЛКО СА СМЕШНИ ВСИЧКИ ТУК. КАТО ЧЕ ЛИ НЯКОЙ ГИ ПИТА КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА.ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ БЪЛГАРСКИЯТ КЛУБ "БИЛДЕРБЕРГ" с председател иво прокопиев и там ще се реши. изборите са подробност
129
0
 
10
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
Прочетох доста от коментарите едни плюят други а други тях.Според мен трябва всички да се махнат от бг.политика и да дойдат наистина НОВИ и да се начертае една наистина добра политика за България и българския народ.Няма значение кой,ще дойде на власт. Всяка власт трябва да върви по избраната алтернатива за БЪЛГАРИЯ.А не да идват едни да хващат едина посока и после идват други и хваната посока на 180 градуса.За това 26 години стоим на едно и също място.
128
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАЗлобна, нервна, истерична, войствена, крадлива, лъжлива, намръщена, отмъстителна, злопаметна, ограничена, задръстена, незадоволена, ......- - - - - -А работодателя ти Бойко - Момина сълза? Капка от бистър ручей ??? Хааааа, ха , ха ха, ха, ....... Ей, човече, със слабо сърце съм, толкова смях ..... ще вземе да ме убие ......
127
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се ядосвай ***.Така *** тия,които нямат онова,което имат първите три букви от името ти.Мажко моме си.
126
0
 
9
 
! Отговори
как що преди 7 години
До Анонимен 142Щото ме беше страх.Тогава Банки мунча и компания размахваха бухалки,а после натрупаха ресурси и се "цивилизоваха"
125
1
 
4
 
! Отговори
ак преди 7 години
До СТРАНДЖАТАБъди в унисон с името си-не се коси,а се наслаждавай- хващай на Странджа баир-гората
124
4
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Не Мутафова... - Нинова е стихийно бедствие...