Йотова: Да се върви към отмяна на санкциите срещу Русия

България не е сама в тази позиция, заяви вицепрезидентът
25 фев 2017 11:18, Елка Василева
329
Йотова: Да се върви към отмяна на санкциите срещу Русия
Илияна Йотова. Снимка: архив, Булфото

Трябва постепенно да се пристъпи към отмяна на санкциите срещу Русия – това заяви пред Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова.

„България изобщо не е сама в тази позиция. Има много гласове по тази тема дори и в Германия. Има приета декларация на френския парламент за отмяна на санкциите, защото те вредят на обикновените хора в европейските страни”, подчерта Йотова.

 „С президента Румен Радев работим добре, работим в екип, съветваме се за неща, които трябва да излязат като общи позиции. Виждаме се тогава, когато е необходимо”, каза още тя.

Йотова обясни, че нейната амбиция е да се покаже един нов стил в отношенията между президента и вицепрезидента – интелигентни, разумни хора, които работят в екип и утвърждават авторитета на институцията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е агресор и трябва не да се отменят санкциите а да се разширят.
106
3
 
25
 
! Отговори
българин преди 7 години
И тази ли се разграничава от Станишев ПЕС и БСП ???Болните мозъци стават много, това не е български виц.президент.
105
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Украйна унищожи европа с чернобил сега продължава с интригите. защо въобще съществува тази измислена страна : да се върнат на поляците , унгарците : Чоп , Львов ,Ужгород
104
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е грешка, която скоро ще бъде поправена.
103
2
 
14
 
! Отговори
Дж преди 7 години
Парадокса е че в цивилизована Европа социалистите са за санкциите а десните са за отмяна, тука бай Ганъовците, пак разбеали недоразбрали вият за санкциите и всеки опонент го изкарват комунист
102
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ву-Вузелката на Гоце. Сутринта гледах по телевизията как мъжа и говори за семейство и ме напуши луд смях. Всички знаят, че издигането и в кариерата се дължи на "устните" и способности спрямо Архара.
101
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неудобните коментари явно се трият. Факт е че санкциите са една безсмислица. Да разваляш бизнес отношенията със съвсем различни цели в 21 век е смешно. Историята е показала че този подход не постига цели при никой.
100
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Йотова, и ние искаме санкциите да паднат. Затова обади се на шефа ти да се задейства и да премахне причината за налагането им.
99
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говоренето против санкциите и лобирането за тяхната отмян а е добре платено занятие за западните политици. Но в България петата колона на Москва смята това за свой върховен дълг.
98
4
 
33
 
! Отговори
emil преди 7 години
Когато децата на България се избиват в училище, в парка, а нашето вице мисли единствено за благото на руския народ.
97
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересното е, че руският народ страда не от санкциите на цивилизованият свят срещу болният човек на света-рассия, а страда от контрасанкциите на джуджи лишаващи крепостните му от жизненоважни стоки и храни. Санкциите на Европа са насочени срещу руската върхушка, контрасанкциите срещу руския народ. Президентството като е толкова загрижено за братския руски народ би трябвало да апелира за отмяната на контрасанкциите. Видно е, че то работи за върхушката която го е наела и му плаща за това.
96
5
 
2
 
! Отговори
Ю преди 7 години
ЗАЩО НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ-БСП И ПРОЧИЕ,НЕ ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ СТОЛТЕНБЕРГ-ГЕН.СЕКРЕТАР НА НАТО.ПЪРВО,ЗАЩОТО Е ИМЕННО ГЕН.СЕКРЕТАР И ВТОРО,ЗАЩОТО Е СОЦИАЛИСТ-ЕДНОПАРТИЕЦ НА НАШИТЕ.ТОВА ВТОРОТО, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ!!!
95
1
 
7
 
! Отговори
крава преди 7 години
Муууууууууууууууу
94
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Звучи нехуманно,защото действително санкциите се отразяват най-зле върху народа.Но какво прави този народ за себе си.Какво прави руското правителство да промени нещата.От нас ли зависи съдбата на обикновения руснак.Не не зависи.Подобно поведение на българските управници показва унизителната роля ,в която вкарват собствения си народ
93
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До време еМного е трогателно когато възрастни комунисти русофили започнат да разсъждават за християнски ценности под крилото на Русия. Горките през целия си съзнателен живот са изповядвали комунизъм и интернационализъм, та си мислят, че и с християнските ценности може да се отбасят по същия начин.
92
6
 
13
 
! Отговори
МИРИШЕ НА РУБЛИ преди 7 години
ДА ИСКАШ ПАДАНЕТО НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ ЕДИН ДИКТАТУР И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ Е МЕКО КАЗАНО СЪУЧАСТИЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ
91
3
 
14
 
! Отговори
До 101 преди 7 години
Отивай си в Русия и се кланай колкото искаш на Путин. Ако искаш и св'рка му направи. Но в България такива жалkари като теб нямат място.
90
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мериСпоред русофилите любовта към България минава през любовта към Русия. Да помогнеш на Русия е като да помогнеш на България.
89
5
 
16
 
! Отговори
Станишко преди 7 години
Тази дебелана и и т.н президент плачат само за Русия.Да заминават за Сибир и да не показват.Тези родоотстъпници бленуват за сърпа и ***.А кака им *** прати синчето да се мъчи в САЩ.
88
16
 
7
 
! Отговори
време е преди 7 години
Време е вече да се поклоним на Путин и застанем там където ни е мястото-под крилото на Русия. Междувременно ще разчистим терена от сородоидните *** и ще възстановим държавата си на базата на християнските ценности.