Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат

Борисов и Нинова май пак не се разбраха кой с кого да спори
181
Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат
Колаж: Dnes.bg

Ще има или не лидерски дебат между председателите на двете най-големи партии Бойко Борисов и Корнелия Нинова, на какъвто двамата взаимно се канят от дни? Остава неясно, но за утре отговорът е по-скоро не.

Лидерите на ГЕРБ и БСП отново не се разбраха за дебата, който последно бе планиран за 1 март вечерта в НДК.

Още по темата

Борисов заяви в съобщение, разпространено от пресцентъра на партията му, че е разговарял с Нинова по телефона днес.

"Тя за пореден път отказа всички форми на дебат, които трите национални телевизии и аз и моят екип предложихме. Очевидно г-жа Нинова има проблем да представи екипа си и държи дебат да не се състои", коментира Борисов.

Задочно соцлидерката също отговори с настояването лидерският дебат да се състои "очи в очи".

"Неприемливо е за нас да се смесват формите - експерти и лидери заедно, защото хората заслужават да чуят от първо лице визията на всеки един лидер за бъдещето на България. Съгласие по това не беше постигнато между екипите на БСП и ГЕРБ и затова лидерският дебат не може да бъде осъществен", заявява тя, цитирана от пресцентъра на БСП.

Борисов пък подчертава, че се е съгласил на пряк дебат с нея в отделен модул. Приел преди това също в отделен модул да спорят екипите на ГЕРБ и БСП.

"Г-жа Нинова отказва. Аз и екипът ми ще бъдем на 1 март 2017 г. в зала 6 на НДК, където сме поканени от трите национални телевизии в 19:30 часа", добавя експремиерът.

Сутринта Нинова изтъкна, че с Борисов не са "конферансиета" и настоя, че дебатите трябва да се проведат отделно - лидер срещу лидер и екип срещу екип. "Корнелия Нинова е готова и чака - когато ГЕРБ решат, че искат лидерски дебат очи в очи, да дебатира с Бойко Борисов по важните за страната и гражданите теми", посочват от екипа й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
8
 
6
 
! Отговори
"Батман" преди 7 години
Тази Нинова е като Станишев! Той едно време ме преследваше, искаше да се боксираме, да се бориме ...слагаше ми брадви по телевизора. Едва се отървах от него, а с тая к'во да правя?!
68
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИДЯХМЕ ВИДЕОТО НА КОЕТО НА БОРИСОВ МУ ЦЕЛУВАТ РЪКА ПРИДВОРНИТЕ МУ, СЪЩО КАТО НА КРЪСТНИКА ОТ ЕДНОИМЕННИЯ ФИЛМ (с чувка в кръста при поклона)
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На ТОВА МУ СЕ КАЗВА- ПАРАДОКС И АБСУРД. Тя била от СДС, НО СЕГА ЛИДЕР НА БСП.Той получил опит в БКП, но прави опити да бъде десвн.по Европеиеки .
66
6
 
16
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 7 години
Аз съм Бойко Борисов тиквеника и съм страхлива жена а не мъж.
65
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Усещам как тия двамцата след изботите ше се цунат и прегърнат "в името на общото благо , благополучие и дрън дрън". Тогава ми е интересно какви ще ги ръсите тука , като сега се замеряте с дивотии. Тия са двата края на едно и също. Проблема е в безропотното и безидейно стадо, на което всички ние сме достойни членове.
64
10
 
4
 
! Отговори
Тука има, тука нема? преди 7 години
Каквито и д'eбaти да има ...За червените крадци, винаги Има а за народа Нема!
63
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОРИСОВ ИСКА ДА Е С ЕКИПА СИ И САМО ДА ИМ ДАВА ДУМАТА ЗА ОТГОВОРИ.НИНОВА ИСКА ПРЯК ДЕБАТ, БЕЗ РАЗНИ ЕКИПИ, НО НА БОЙЧЕТО НЕ МУ СТИСКА, ЩОТО РАЗБИРА САМО ОТ КОФПОМПИ И МАРКУЧИ.
62
3
 
19
 
! Отговори
До герберите преди 7 години
Тиквун бяга от пряк сблъсък, защото се знае колко е елементарен, необразован и ниско интелигентен. Този човек 6 години е Премиер на държава от ЕС и все още не знае английски. Ако само знаете колко е семпъл, ще си строшите ръцете с които сте гласували за него.И за да не мучите, че съм комунист. Няма да гласувам за БСП и смятам, че Корни е лъжкиня като Тиквун. Много по-неопитна, но лъжкиня.
61
5
 
4
 
! Отговори
Др Сталин преди 7 години
Другари ,тази среща е безмислена защото правителството е сглобено в Москва.Формулата е 4 + 4 +2 + 2 .ГЕРБ,БСП,ДПС И ОП .Никакви компромиси с градската буржоазия и с костовистите седесари и с Местан .
60
3
 
14
 
! Отговори
ikikikikiiii преди 7 години
Асфалт паща, пощенския гълъб Винету ууууумря от страх от Корниии!!!ахахахахах!!!Излагация!!! Яви се бе Яви се бе!!! Като мъж!!! Елала бе Ела бе!!! ахахахххахаах!!!
59
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен-45, а кмета на Симитли,какъв ще е на сватовете.
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
61 ... по лошото Кой предложи Борисов, някак си е глава на мутрите и премиер, а не подчинена мутра за шеф на агенция. Не знам кое е по-лошо ... мутра шеф или мутра шеф на шефа на шефа?
57
3
 
13
 
! Отговори
От герберите преди 7 години
Ние сме платени безмозъщни крадливи тролчета освен това сме много прости също като вожда ни Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме.
56
3
 
7
 
! Отговори
опа преди 7 години
Кориту и Бойката ша са вземат ама за пред публиката са срамежливи :)
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой предложи Пеевски ?
54
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
борисов е по-страхлив и от жена
53
7
 
15
 
! Отговори
От герберите преди 7 години
Ние сме платени безмозъщни герберски крадливи тролчета и сме много *** също като вожда ни Бойко Борисив тиквеника затова се разбираме и обичаме.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Другари, решава който има пари"
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как не ги е срам всички политици. Сега и стъкмистики и политолози се опитват да ни внушат ,че само това са партиите в България ,за които можем да гласуваме. Хора партиите БСП,ДПС,Герб,Атака това са партиите ,които 27 г. ни смучат кръвчицата. Забравете за тях има достатъчно други партии например партията на Минчо Христов и Стела Банкова ,които преди години като депутати критикуваха депутатите и единствени върнаха едни пари в пликове- партията е с Бюлетина 14 Гласувайте за тях защото те наистина
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Най добре е танковете да дойдат"