Заради Поптодорова България е в дипломатически скандал

3 март бил празник залъгалка, българският народ си е робски
213
Заради Поптодорова България е в дипломатически скандал
Снимка: Bulgaria On Air

Празник залъгалка. Така определи бившият служебен премиер Ренета Инджова днешния 3 март.

"Бих казала, че този празник е една залъгалка, която дават на българския народ, за да може да се смята, че се е освободил, а той всъщност си е един робски народ, който днес ще отиде, ще се поклони на Шипка, ще хапне нещо, ще се върне и така продължава вече 139 години", коментира Инджова в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

А тази година, на фона на празника, се случи и още нещо, добави Инджова.

"В момента България се намира в един невиждан дипломатически скандал, международен, за който проф. Герджиков би трябвало да направи изявление, да отграничи държавата от онова, което е направено на едно летище. Малкото, но задължително нещо, което трябва да направи българското правителство, е да осъди този акт", посочи бившият служебен премиер, говорейки за инцидента на летището във Варшава, в който беше замесена бившата ни посланичка в САЩ - Елена Поптодорова.

"Всичко това нещо се е знаело, знаело се е кой ни представлява в САЩ десетина години и сега се правим, че празнуваме трети март", добави Инджова.

Политиката, водена вътре в страната, тя определи като "един съвместен танц с предварителна режисура и предначертан край".

Относно несъстоялия се дебат между Бойко Борисов и Корнелия Нинова коментира: "Страхът е от това да се самозабрави някой от дебатиращите и да извади някоя кирлива риза".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
10
 
2
 
! Отговори
Sgt.Pepper преди 7 години
"Късата памет", наистина се нуждаеш от конска доза гинкобилоба.Колкото и да ми е неприутен, трябва да призная, че именно Софиянски нормализира водоснабдяването на София. Нищо хубаво не казвам за него - вероятно и магаре да бяха сложили, и той щеше да го нормализира. Инджова няма заслуга, обаче.
145
3
 
20
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До ПИСНА НИ....Ренета Инджова е най достойния премиер в най новата ни история. Гледам надолу всякакви неграмотници плюят по нея. Не са Ви виновни политиците, щом плюете по Инджова а хвалите Нинова и Борисов държавата ни и по зле ще става. Инджова е първия човек в тая държава които започна да се бори със силовите групировки, застана дори срещу интересите на Мултигруп. За 3те месеца на поста възстанови водоснабдяването в София. Индексира заплатите . Уволни Кунева и още и още....
144
13
 
8
 
! Отговори
ПИСНА НИ.... преди 7 години
ДА ТОЧНО ТАКА ПИСМНА НИ ОТ МНЕНИЯ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ - ТАЗИ ЖЕНА ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА ЧЕРПАЦИТЕ А ДАВА МНЕНИЯ - А ТОВА ЧЕ Е БИЛА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР НИЩО НЕ ЗНАЧИ МОЖЕ БИ Е БИЛО ГРЕШКА
143
2
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До тя(167)Гърми ти ехото в празната тиква. Никой нищо не говори за това, понеже вече тази баба не е важна. Интересно защо е с дипломатически паспорт още, след като е на пенсионна възраст..
142
0
 
21
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Тъй де, тя има клептомания, нещо като крадлива наркомания, сигурно и тука в Америка е хващана и за състоянието и се е знаело от 20++ години най-малко, ама нали е "наше момиче", червенушката, и са я покривали нашите "демократи" от всички правителства. Американците са я покривали също, понеже им е била маша, то българските дипломати все са нечии ***, та няма нищо за чудене.
141
14
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
За съжаление, Инджова е безкрайно права.За този, който по-долу пита, коя е тази-това е Желязната Лейди, от "прехода" ни. Беше министър-председател, и вместо да граби милиарди, или да се уреди с някоя "лаборатория", или пък да е в някой борд, теглеше към страната на народа, и изпадна след години в абсолютна бедност.От кумова срама, след като се разбра от медиите за съдбата и , и намериха някаква административна работа, в администрация, от която нищо не зависи.Права е не 100, а 1000%.
140
3
 
21
 
! Отговори
тя преди 7 години
"Ни лук яли ни лук мирисали"!Това са нашите управници!Цяла Европа гърми , само тук - нищо!
139
30
 
14
 
! Отговори
тя преди 7 години
Инджова да не се изказва неподготвена!
138
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Инджова е права в случая защо бг правителството не даде официално изявление като порицае остро потодорова и се разграничи от неиното деяние което хвърля сянка върху името на цяла България всеки един европеиски политик би защитил страната си от подобни крадливи и корумпирани политици
137
2
 
25
 
! Отговори
до ДЖО преди 7 години
Не си прав! Елена е най. обикновена крадла , а не клептоманка , защото тя краде само ценни вещи добре подбрани , а не каквото й падне!
136
8
 
13
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Не съм гледал видеото все още, ако ми остане време ще го гледам.Но от текста не разбрах точно какво е имала предвид Ренета Инджова като е казала за празника 3-ти март че е "залъгалка".Лично аз смятам, че националният ни празник трябва да бъде денят на независимостта, а именно 22-ри септември.Защо ли? Ами погледнете - повечето държави празнуват именно денят на независимост на тяхната държава.Дори Русия има за национален празник "Декларацията на държавния суверенитет" - 12 юни!
135
4
 
6
 
! Отговори
джо преди 7 години
До Пешо,и тези *** имат много общо: членове на ком партията, и то 1-2 години преди 89а, като студенти, после депутати и активисти на БСП, сега тотални атлантисти и русофоби, като Калфин например или Плевнята
134
1
 
26
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Поптодорова е клептоманка и това отдавна се знае!Това е положението такива *** ни управляват и ни представляват пред света!
133
2
 
2
 
! Отговори
дж преди 7 години
До Анонимен 160,изясни си мисълта и пробвай пак, или най/добре недей
132
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бе дала сто-двеста хиляди жертви,руската армия щеше да бъде тотално попиляна и ще се наложеше да спасява разбитите си останки с позорно бягство през Дунава,а после да отстъпва територии на турците. Нейните жертви обаче за щастие бяха малко: затова тя победи а не капитулира. И да не забравяме: тия 18 000 жертви не бяха само руснаци: между тях имаше и много поляци, украинци, финландци, башкири, якути, татари, коми, Българи, узбеки, естонци, литовци и т.н.
131
11
 
10
 
! Отговори
Плод зеленчук преди 7 години
А заради ТИКВАТА сме на този БАЙ
130
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я стига бе ***. До там ли я докарахте, тая неизтрезняла от 10 години да ни чете морал. Ужас и адско падение.
129
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая не си е пила хапчетата. Хиляди ромчета крадат но никой не ги забелязва, а когато някоя личност известна направи гаф под въздействие на емоции, стрес или нещо друго се търси сензация. Жената е сгрешила, извинила се е и си е платила глобата. Какво още да направи?, св..ка или нещо друго за да замълчат, но журналист, платен може да си приказва, а Инжова си има зъб на госпожата. И двете на времето бяха хубавици и напористи дами.
128
3
 
14
 
! Отговори
много интересно преди 7 години
Ако бясната г-жа, кандидат за премиер до последния момент,наистина беше назначена,дали така щедро обвинително щеше да лепи квалификации наляво и надясно!?
127
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожа Ренета в стил другаря Трифонов, призовава правителството да каже, че ония лъжат и това не е истина, доколкото схващам.