Кой се страхува от "Прас-Прес"?

Карикатуристът-създател Христо Комарницки пред Bulgaria ON AIR
14 мар 2017 12:00, Анисия Иванова
19

Кой се страхува от "Прас-Прес"? Говори един от "невъзпитаните карикатуристи" пред Bulgaria ON AIR.

Утре излиза вторият брой на сатиричното издание. На корицата ще бъде изобразена Корнелия Нинова, която язди черен жребец.

"Нашите читатели ще имат възможността да разберат кой е този жребец още утре", каза Христо Комарницки от ателието си.

Запитан защо забавното издание е избрало за втори път този политик да бъде на заглавната страница, карикатуристът отговори: "В нас остава впечатлението, че тя е по-активната фигура в предизборната кампания".

Той обясни, че при първото издание, изобразената на корицата Нинова спори с Бойко Борисов кой да е "отгоре" и твърди, че днес тя вече е отгоре!

Огромният проблем на "Прас-Прес" беше неговото разпространение и идва въпросът как ще бъде разнесен вторият брой утре.

"Ние все още се сблъскваме с монопола в разпространението на печатните издания, който е неприсъщ за страна от Европейския съюз. Утре ще направим всичко възможно да разнесем нашия вестник", отбеляза Комарницки.

Той заключи, че изданието се е свързало с малки независими фирми, с хора с по две-три сергии, с малки магазинчета, които имат желание да продават "Прас-Прес".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
8
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ДА ПОЗНАЕМ ОТ ПЪРВИ ОПИТ - ОТ "ПРАС-ПРЕС" НАЙ-ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ БОКО, ПЕЕВСКИ И ДОГАН. НЕ БЕШЕ ТРУДНА ЗАДАЧКАТА НАЛИ.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОКО МАЙ НЕ МОЖЕ ДА ЯЗДИ КОН ? и да кара самолет не може!
7
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА С РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО МАЙ Е ФОРМА НА РЕКЛАМА, ИСКАТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ЗАБРАНЕН ВЕСТНИК И ТАКА ДА ПРИВЛЕКАТ ЧИТАТЕЛИ.Трябва да ги застрелят като в Шарли Ебдо, за да им се вдигне наистина рейтингът-.
6
1
 
11
 
! Отговори
Агджата преди 7 години
Остават ви 10 дни!
5
28
 
12
 
! Отговори
2 преди 7 години
др.комарницки,да изобрази първо себе си със знаме,на което е извезано цената на ''прас-прес''0.99лева,много бързо иска да стане милионер,това искам да му напиша на не уважаваните издатели на ''прас-прес''.
4
16
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Комарницки е десен симпатизант.Независимо какви са ***,крадливи,кариеристи десни да са.Това е неговото кредо и това се вижда от карикатурите му.Ясно политически ориентиран.Какъв трябва да е истински карикатурист -ясно отдалечен от всякакви партии.При Комарнитски и сие не е така.Корнелия каза,че язди кон от 35 години -и какво лошо има в това? Питам Ви г-н Комарнитски.Каза,че това и е хоби.И още нещо-при ездата си сам с коня,никой не ти помага,ако не го можеш падаш и се излагаш,не е като при футб
3
8
 
13
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Анонимен-4когато тиквата беше на власт,да не си напълнял от преяждане,а мутренския произвол беше при тиквата мутра,или истината боли,че така си коментирал,мизерията при тиквата ,беше по-голяма,а 16милиарда заем,да ти говорят нещо.
2
12
 
14
 
! Отговори
Милите ми преди 7 години
тролчета, удобно забравят колко бюджетен излишък остави станишев, както и какъв огромен ръст бележеше икономиката всяка година
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В първият брой главен герой беше ,,сирака станал сам кмет, генерал ,,върлият демократ от Банкя ,членът на БКП чиито бъща ,на сирака де ,го катерил по покривите да върти антената а майка му ,на сирака де ,,му пържела картофи и той ги ядял с кисело мляко . Та затова беше цензуриран де . Сиреч скрит . Ама вторият брой,, задължително,, ще б ъде радпространен.