Борисов: Предизвикахме избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ

България е стабилна държава, заяви той на конгреса на ЕНП
29 мар 2017 21:55, Анисия Иванова
374
Борисов: Предизвикахме избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ
Снимка: ГЕРБ

Няма по-добро място за живеене от Европейския съюз. Това е нашият дом, това е нашето семейство. Да го пазим със самочувствие и да защитаваме интересите си пред всички, които предвещават края на Съюза. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на своето изказване в рамките на Конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Малта, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Борисов призова европейските си колеги за спазване на Маастрихските критерии. "Да спазваме правилата, защото само това ще ни донесе сигурност", каза той. По думите на лидера на ГЕРБ Европа се е справила прекрасно с икономическата и финансова криза.

Бойко Борисов изтъкна пред присъстващите, че България е стабилна държава. "Предизвикахме предсрочните избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ. За да продължи европейската и пронатовска политика. Постигнахме 3,6 процента икономически ръст, 14 млрд. фискален резерв, 7 процента безработица, 27 процента външен дълг, 0 инфлация и бюджетен излишък", обясни лидерът на ГЕРБ. Борисов посочи, че предстои България да кандидатства за чакалнята на Еврозоната.

Председателят на ГЕРБ бе категоричен, че победата на партията има изключително важно значение за Европа и за опазването на нейните външни граници. "Ние сме на границата с Турция и Черно море. Не можем да махнем вратите на къщите и да махнем и портата. България имаше най-добре защитената граница, но при влизането си в Европейския съюз бяхме принудени да я махнем.

Изградихме я отново, благодарение на помощта от 320 милиона лева, за което сърдечно благодаря на ЕК и днес пак имаме най-надеждната граница", подчерта Бойко Борисов. Той призова мигрантите да бъдат държани далеч от границите - в зоните за сигурност. Според Борисов тези, които идват, трябва да минават само през официалните контролно-пропусквателни пунктове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
3
 
19
 
! Отговори
До Цецо до 237 преди 7 години
Борисов идвс три пъти на власт! Това е третия му мандат! Още отначало дойде със заявка да се справи с престъпността, незаконно забогателите, корупцията....и т.н .!И какво стана?? Оплете се в същите схеми срещу които щеше да се бори! А колко поразии направи? Смачка малкия и средния бизнес! Знаете ли че точно този бизнес е гръбнака на икономиката! Това са над 300 000 фирми! Сега тези собственици са изгонени зад граница, там работят, и това са умни и находчиви хора!Като не може, да не се хваща!
181
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 2 дни е 1 април и влизат в сила новите цени на ТОКА, ПАРНОТО, ВОДАТА, ГАЗТА и оттам на ВСИЧКО.Искам да попитам не може ли увеличението да се отнася само за заблудените ***, гласували за Вожда си Тиква.Какво сме виновни ние останалите 5.5 мбн БЪЛГАРИ ?!?!?
180
13
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Хахаха. .. Сега пък Костов прецакал Жан Виденов и БСП...Хахахахага.....Добре де,Орешарски и БСП беше на власт !!Кой прецака тях,че не направиха нищо ?
179
3
 
27
 
! Отговори
Май, май е преди 7 години
ПРЕДИЗВИКАХМЕ ИЗБОРИ ДА ПОХАРЧИМ ЕДНИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ДЕТО ГИ ВЗЕХМЕ НАЗАЕМ, ЗА ДА СИ ПОЧЕША ЕГОТО. ТОВА НЕ Е ОТГОВОРНА ПОШИТИКА, А ДЕМОНСТРАЦИЯ НА МАЛОЦЕННОСТ.
178
2
 
22
 
! Отговори
George1 преди 7 години
Тоя пак строши ***.А кой плаща за изборите?
177
21
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ГАЗТА СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ МАНДАТА НА ВРЕМЕННИЯ КАБИНЕТ !!!Стига бръщолевихте глупости !
176
3
 
10
 
! Отговори
а такаа преди 7 години
нищо не е затвърдено администрациите и учителите и една част от реформаторите, защо не каза че с предизвикването на тези избори вдигна двойно избирателите на червените. За ЕС е много добре ние да сме в такова положение за да ни изолират в трета глуха и на задна скорост
175
14
 
3
 
! Отговори
Цецо до 237 преди 7 години
Не мисля,че сте прав .Ясно е,че Бг е мафия,но не е виновен Борисов за състоянието ни.Дали е мутра или не,не го прави виновник за това,че сме затънали в корупция ,алчност и безхаберие.....,но ако си мислите ,че дригите са Си Светий сте в жестока заблуда.Господа,СИСТЕМАТА е в плен на МАФИЯТА !Който и да отиде,все тази,но да говорите,че БСП е манна небесна,е меко казано цинично !
174
16
 
5
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 7 години
Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
173
15
 
6
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 7 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
172
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тактично изчакаха да минат изборите и ето увеличение и то драстично!Що не го казахте преди изборите да видим колко щеше да вземе Герб!!!!!!
171
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво баце, ти си веУик вожд. Докато те има ще процъфтява простотията, мутренските бизнеси и неграмотността. Изход има...Терминал2
170
1
 
22
 
! Отговори
До Герб- феновете преди 7 години
Честита победа на Герб! Честито 30% увеличение на вода и парно, оттам сигурно ще ви честитя скоро и за ток, хляб и други неща!А сега целувайте ръка на Вожда! :)
169
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До Цецо,Точно така! Костов наистина прецака Жан Виденов. И после той и *** му разрушиха държавата за отрицателно време, не без външна подкрепа. А всички около Костов се оядоха тлъсто-тлъсто - Софиянски, Краус, Надето Михайлова, Бакърдджиев, мистър 10% и още много. Ами оня банкера Славчо.. Като падна Костов, Славчо още на другия ден предаде банката на Цветелинка. Как стават тия работи?
168
2
 
28
 
! Отговори
До Цецо преди 7 години
Цецоу, Цецо!!! Нищо не си разбрал от Прехода! Жан Виденов в момента е сетен сиромах! Жан Виденов не е откраднал 1 стотинка, него ги прецака бачо ти Костов и Сие!Умишлен фалит и инфлация, разпродаване на заводи и фабрики, нарязване на скраб и бързо забогатяване на един кръг от хора! Тоест това са тези хора, които сигурно ти подкрепяш!
167
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо към Бойко:-Имам една хубава и една лоша новина!-Казвай първо хубавата!-Хубавата е, че спечелихме изборите, а лошата е, че никой не гласува за нас!
166
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 233На всички червени каскети ще им кажа , че народа избра ГЕРБ и Борисов да управляват . На тъпите сметки на червения *** никой не обръща внимание, защото по тази логика за БСП не са гласували 97 % . Явно много са повярвали на хвалбите на селската клюкарка г-жа Лъжа , че ще управляват . Да ама не .
165
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тези, които пишат че за ГЕРБ гласували 1.5 млн българи, ще кажа, че цифрата е малко над 1 млн, по-точно 1 000 358 гласа, голяма част от тях подправени, друга купени, всички държавни служители, полицаи и роми.Съзнателните и грамотни българи са против ГЕРБ. 87% от българите НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ.
164
25
 
7
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Борисов бил купил изборите,били гласували чиновници.....Ами защо тогава Радев е президент ?ЕС бил лош.....Ами защо Орешарски като беше министър-претседател не се помъчи да ни освободи от него ?На Нинова синът й живее в САЩ...Защо не живее в Русия ?Борисов бил крадец и мутра...А Виденов и антуража му светци,така ли,с така наречената ХИПЕРИНФЛАЦИЯ по управлението на БСП тогава ?Борисов бил с ЕГО ....А кой се коалира с ДПС ,защото ЕГО то не им позволи да го направят с други...Факти !!!
163
3
 
24
 
! Отговори
До Онзи преди 7 години
Напълно Ви подкрепям но какво да се прави като един милион герберски ,,комунисти" гласуват за този човек.Преди 10 ти имаше 1 милион партийци и сега пак има 1 милион партийци.Само, че вторите са пребоядисани от миналото другари и новобогаташчета.Има цели браншове които го подкрепят заради париците от Европа.За съжаление ще трябва още малко да изчакаме и ББ ще си отиде с лошата слава както Костов,Царя,Станишев,Първанов,Плевнелиев,Стоянов.От 97 год. само кражби и разруха за сметка на народа.