ЕНП ни хвали с Холандия за вота: Важни победи!

Жозеф Дол поискал от Борисов да състави стабилен кабинет
Обновена: 29 мар 2017 17:02 | 29 мар 2017 17:02,
136
ЕНП ни хвали с Холандия за вота: Важни победи!
Снимка: Facebook

Шефът на европейската десница Жозеф Дол поздрави ГЕРБ и холандската Народна партия за свобода и демокрация за победата на изборите.

Това стана при откриването на Политическата асамблея на Европейската народна партия (ЕНП) в рамките на Конгреса на партията в Малта, съобщи пресцентърът на ГЕРБ. Във форума участват лидера на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов. Заедно с тях са кметът на София Йорданка Фандъкова, на Бургас – Димитър Николов и др.

Още по темата

Дол поздравил българската делегация и лично Борисов за победата. Шефътна ЕНП обявил, че очаква да бъде съставено стабилно българско правителство.

Пред форума Дол подчертал, че убедителните изборни победи на партиите-членки на ЕНП в България и Холандия са показателни, че хората са направили своя избор в подкрепа на общото европейско развитие.

"Резултатите на ГЕРБ и дяснолибералната Народна партия за свобода и демокрация са победи над популизма и победи в подкрепа на обединена Европа", казал още председателят на ЕНП.

Участниците в Политическата асамблея на ЕНП аплодираха представителите на делегациите от България и Холандия, съобщиха още от ГЕРБ.

"Уверен съм, че ще се справиш. Ти си истински европейски лидер. Очаквам с нетърпение да вземеш мястото на премиер на България, защото твоята помощ винаги е била важна по време на европейските съвети. Сигурен съм в твоите сили и възможности", каза по-късно Дол на Борисов.  

Европейският комисар по въпросите за миграцията, вътрешните работи и гражданството Димитрис Аврамопулос също поздрави Борисов за победата.

Аврамопулос и Борисов разговаряха в рамките на Конгреса на ЕНП в Малта.

"Горд съм с твоята победа и съм радостен, че се завръщаш на европейската политическа сцена, където имаме нужда от твоята помощ в името на европейските граждани", каза еврокомисарят на Бойко Борисов.

И Аврамопулос пожела на лидера на ГЕРБ скоро да сформира стабилно и работещо правителство.

Еврокомисарят благодари на Бойко Борисов за това, че България продължава да охранява външната граница на ЕС по всички европейски и шенгенски стандарти. Той изрази увереност, че като премиер на трети кабинет Борисов ще продължи да гарантира сигурността на всички български и европейски граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Не е за хвалене ! Срамно е да се настъпва една и съща мотика в градината с червени тикви три пъти подред!
90
1
 
18
 
! Отговори
Кожогризец ООД преди 7 години
Айде, отиде Бойчето да получи заповеди от "големите началници", както сам той ги нарича. Пък и Фандъцата взе, нали е любимка на дъртака Жозеф Дол.
89
1
 
14
 
! Отговори
До 101 преди 7 години
" Българскиият народ предпочита да живее добре и да кара Бмв"Удари десятката с това писание. КОЙ е този народ дето за последните два мандата удари дъното на Европа по доходи? Тия Бмв-та с изключение на 1-2% всичките са отпреди 20 години. Виде се колко се е наживял българина. Айде спирай троленето и бегай за жълтите стотинки. Българинът по дохиди падна под Конго дпкато тролеше.
88
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринаДобра математика!Значи Батака получава една трета от изборните резултати на патриотите, които са около 9 процента. Съответно 3 процента от 48 процента гласували - значи около един процент одобрение от всички гласоподаватели. Браво на тях.
87
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Анонимен Няма да си изхвърля телевизора има дистанционно щом почне политическо предаване го махам. И рекламите пречат, на политиците не ги понасям.
86
4
 
6
 
! Отговори
лиленцето преди 7 години
Какви смешни чичковци са тези на снимката!Ходихме в Европа- там е много хубаво,имат хубави къщи, хубави пътища и хората са много усмихнати. Имат и хубав шоколад много по-хубав от нашия.Обаче в Германия е студено ивали много. У нас времето е по-хубаво.
85
5
 
13
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Жозеф е Гол нищо не е свършило, нашия предател си мисли че има подкрепа. 32процента от 48 гласували, това прави 15 процента одобрение от всички гласоподователи. Невероятна подкрепа
84
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко, народе! Сега ще си го гледате още дълго и ще му слушате мъдростите./ Който не си изхвърли телевизора/
83
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 83В американска/европейска компания ли но те назначават местни и турци или африканци. Българите ги гонят.
82
3
 
19
 
! Отговори
на кво се радвате? преди 7 години
по време на първият мандат (малко преди него) 1000 киловата ток бяха 87 лева (пазя си бележката) сега същото количество е почти 200 лева.След тоя мандат колко ?500 лева 5000? 50000? А вие ръкоплескайте на дедовците на снимката.Те са си оплели кошниците за правнуците на правнуците. А Вие?
81
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов 3 ще се разпадне бързо и тогава остава велико народно събрание и връщане на Живковата конституция със забрана на ГЕРБ.
80
3
 
12
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
"Горд съм с твоята победа и съм радостен, че се завръщаш на европейската политическа сцена, където имаме нужда от еврогейове, в името на европейските граждани", каза еврокомисарят на Бойко Борисов.
79
3
 
14
 
! Отговори
ха-ха-хакер преди 7 години
Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!
78
0
 
3
 
! Отговори
славянин преди 7 години
''Мястото за складиране на балите няма да ни свърши никога, защото имаме безкрайно много места!'' разгневен отговор на предупреждението на зам.-министъра на околната среда Чавдар Георгиев, че се задава нова криза с ***, 1 декември 2006, в-к Сега
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕДНО ВРЕМЕ САЙТА БЕШЕ СИН И БЕШЕ ПО КРАСИВ НЯМА ЛИ ПОНЕ ДА ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ ДИЗАЙН
76
2
 
8
 
! Отговори
славянин преди 7 години
''Бисерите'' на Тиквата: ''Наскоро ни разясниха какво е обръч, буре и каца, но истината е, че 42 от общинските фирми се управляват на квотен партиен принцип и оттам се хранят партиите!'' - в-к Новинар, 5 май 2006
75
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Европа въобще не и пука каква партия е Герб стига да им е добре наведена и да им изпълнява антибългарските желания.
74
1
 
4
 
! Отговори
славянин преди 7 години
''Бисерите'' на Тиквата:''Аз не ходя на мач, защото псувам. На Стоичков ще трябва да му залепя устата и ще трябва да се изразява само с жестове!''
73
3
 
19
 
! Отговори
www преди 7 години
КОГА ЛИ ЕВРОПА ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ГЕРБ НЕ Е ДЯСНА ПАРТИЯ....?????????
72
1
 
7
 
! Отговори
Бря преди 7 години
До Анонимендо 68Тука май е пълно с евроатлантици с високи доходи......ха-ха!Кого лъжете?Кой човек с доходна работа/бизнес ще кисне по форумите(някои денонощно) да пише врели некипели????? Важи и за другата страна-русофилите.