Дясното у нас: Неудовлетворени граждани и роящи се проекти

Христо Иванов смята, че дясното може да намери път към обединение
31 мар 2017 09:37,
51

Лидерът на "Да, България" Христо Иванов заяви в "България сутрин", че от Реформаторския блок така и не са се научили как да представляват десните у нас.

"Начинът по който Реформаторският блок не успя да обедини тази общност са грешките, за които се плаща сега с тези оставки. Ако тези политически сили бяха удовлетворили очакванията на гражданите, те щяха да се вливат в тях", обясни гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Христо Иванов подчерта, че от "Нова република" са избрали в цялата си кампания да атакуват неговата партия. По думите му "Да, България" е успяла да се въздържи от атаки към "Нова република" и ДСБ.

"Има усилия да се намери формула демократичната общност да намери своето обединение. "Да, България" ще бъде фокусирана върху общи действия срещу олигархията. Отворени сме за взаимодействия с всеки, който иска да застане в сблъсък с българската мафия. Готови сме да водим всякакви разговори", обяви той.

Запитан защо партията му се коалира за парламентарните избори със "Зелените" и ДЕОС Христо Иванов посочи, че това са политически сили, които не са влизали в управлението и това е било водещо.

"Не ни достигнаха много неща. Това е нова формация, която започна буквално от бял лист. Огромна част от хората нямаха опит в провеждането на такъв тип кампании. Имаше много неща, които трябваше да съобразим", обясни той неуспешния опит на "Да, България" да влезе в парламента.

Христо Иванов коментира и действията на "Обединени патриоти" на границата с Турция, които не позволяваха на български изселници да влязат на наша територия: "В политически смисъл се ограничаваха правата на български граждани да гласуват. Маниерът да се политизиарат подобни ситуации е изключително безотговорен. Съдът ще каже дали е незаконен. Напомниха сцените от Голямата екскурзия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В БЪЛГАРИЯ ДЕСНИТЕ СА ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. ФАКТ!
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** си бяха повярвали че ще яхнат съдебната система хахаа
18
1
 
4
 
! Отговори
Кое е дясното? преди 7 години
По логиката на действията, най-дясната партия в България през последните 27 години е БСП. Та кое е дясното? В момента а парламента десни ща са: ГЕРБ, БСП, така наречените патриоти, ДПС и Воля. Останалите НУЛА партии не е ясно какви са ....
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЛУМБЪРГ НЕ СПЕЧЕЛИ
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Десните винаги са били единствените представени в парламента. ГЕРБ, БСП, СДС, НДСВ, ДПС и всички останали са десни партии, независимо, че може да ни лъжат, че някои били леви партии или центристки партии. Това е и един от проблемите в България - дясното няма с кого да се конкурира, а без конкуренция няма напредък.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега като няма, кой да се бори с комунизма, ДС, корупцията, Путин и т.н. България ще заприлича на Северна Корея и ще я изгонят от ЕС и НАТО.
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ Е ДЯСНАТА ПАРТИЯ.
13
1
 
0
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Той за какво да пада в трапа. Ти за това го мразиш, защото не искаш реформата.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 300хил. граждани в БГ , нещо много им идват десните проекти.Останалото е селения. Друг е въпросът , че не са десни , а либерални и олигархични. В случая с Пинокио - Прокопиев- Сорос-ЦРУ.
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво точно искате бе *** ли сте,комунисти ли сте или ,,уж социалисти"? Всеки плюе и един смислен диалог няма.С попържни и ругатни нищо не правим.Тези социални мрежи са ,,отдушник"на нихилисти които само отричат но много рядко се обсъжда алтернатива на сегашното положение. Не искали хората дясно управление.Ами кога е имало ИСТИНСКО такова.Лявото го търпяхме дълги години и както каза бай Тошо-,,Социализъма се оказа едно недоносче."А Виденов го доказа.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕХ, АКО МОЖЕШЕ ЛЕВИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА ИЗДИГАТ "ДЕСНИ" ПАРТИИ ХАХАХА АМА НЕ МОЖЕ ДРУГАРИ. НЕ СТАВА.
9
1
 
9
 
! Отговори
дръндер преди 7 години
Ристю и Ръдан са ляво- толерасти и се хванаха за гушите, понеже останаха без субсидии, а получават грантове от дни и същи олигарси- Прокопиев, Донев, Василев и Сорос.Грантовете намаляват, пари нема и ще оцелее по- силният- предстои бой за кокала!
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАкато на славчо например
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези които в момента са начело на десните нямат никакъв шанс да се обединят ,както и да накарат народа да гласува за тях.
6
6
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
В България дясното спечели и е първа политическа сила. Народа го избра, не са го издигали чрез разни телевизии и шоу предавания.
5
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЯСНОТО Е ГЕРБ!
4
1
 
3
 
! Отговори
бай Кольо преди 7 години
Много добре стана, че всичките партии, които работят за директното унищонение на всичко човешко и нормално, останаха извън парламента.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дясно - добре , да, но.... без Христо Иванов.....първо - да се докаже какво може да прави и после - да разправя , че ще оправи живота на хората.... само празни приказки под лозунга на борбата против корупцията...Забележете - в други географски ширини и дължини под този лозунг се направи опит за тотална дестабилизация в държавата - ясно от кого...така че - и ние можем да мислим, а не само да ни "пързалят"...
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спецназовете на Сорос отново се обаждат. Фондациите заложиха на тях, защото са *** от класа и нямат свян да продаван и най-милото.Всъщност, партията на Христо Иванов е МАРКСИСТКА, защото изповядва идеите за свят без граници, в който пролетариата може да се движи свободно. Много от членовете във въпросната партия са ЗА федерализация на ЕС, за отпадане на националностите, за единно европейско гражданствоЕ, това ако не са културни марксисти, здраве му кажи.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то така и така народа не припознава десните - иска си лявоцентристи и леви.То се видя, че у нас дясното няма почва. Хората са левичарски настроени. Искат държавата да се грижи за тях, а не те за държавата.