Откъм Патриотите след терора: Скръб за Русия, хвала на Путин

Каракачанов и Сидеров поднесоха венец пред руското посолство в София
5 апр 2017 19:28,
147
Откъм Патриотите след терора: Скръб за Русия, хвала на Путин
Снимка: Facebook

Обединените патриоти се поклониха пред паметта на жертвите от атаката в метрото на Санкт Петербург.

Красимир Каракачанов и Волен Сидеров поднесоха венци пред руското посолство в София, а по-късно лидерът на "Атака" написа похвални думи за руския лидер Владимир Путин в профила си във Facebook.

Още по темата

От съобщението става ясно, че пред руското посолство Каракачанов и Сидеров изказали искрени съболезнования към близките на жертвите в Санкт Петербург и към целия руски народ. Поклонили се пред жертвите на тероризма, който вече е почти всекидневие за Европа.

"Путин изгради много стабилна и самостоятелна държава. Това не е изгодно на тези, които искат да доминират в света", написа Сидеров в социалната мрежа.

Той допълва, че тероризъм е имало далеч преди да се появи ислямският по времето на Студената война.

"Имаше групировки, които бяха използвани от западните спецслужби, главно американските, за специални мероприятия, убийства и всяване на смут и анархия. Това бяха "Червените бригади" в Италия, "Баадер – Майнхоф" в Германия, чийто главатари бяха заловени в България през 70-те години. Всичко това бяха мероприятия на ЦРУ, които използваха крайно леви и крайно десни екстремистки групировки, за да постигат някакви политически цели", продължи лидерът на "Атака".

"Дали в Париж или в Санкт Петербург, ако някои задкулисни кръгове искат да кажат "внимавайте", "може да ви направим живота кошмар", то това се случва. Ислямският тероризъм, който в момента е най-голямата опасност, е инструмент на геополитическа игра", завършва Сидеров, който се готви да влезе в новото правителство на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
14
 
16
 
! Отговори
Нестор преди 7 години
Браво на Краси, Волен и Валери!
73
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия двамата да влизат в руското посолство и повече да не излизат. Егати " патротите", пълни ***.
72
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвала на руските патриоти КараКочан и Сидероглу!
71
4
 
20
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Ако това са лицата на българския национализъм, много жалко за този народ. Те казват: Ние ще ви оправим сега веднага, само ни дайте мнозинство. Звучи като предизборното обещание на Сидеров преди години, което беше: 1000 лева минимална заплата и 500 лева минимална пенсия сега веднага. В началото Волен обеща веднага като влезе в коалиция да увеличи с толкова заплатите и пенсиите, но после се изметна и каза, че като му дадат мнозинство и тогава ще го направи, а сега се отрича изобщо от това.
70
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aко Стефан Стамболов възкръсне тези двамцата ,то4но тук ,пред руското посолство ще бъдат обесени .
69
17
 
3
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 7 години
За кво цветя!? Бих се изходил там. На пампорово като бачках и насилиха бандити персонала и бях принуден да се мажа отзад с изпръжнения и да се правя на умрял от не ги фанаха. Поднасят цветя на измислен лефски и къде ли не. Ердоган ще ви оправи.
68
8
 
20
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Абе тези няма ли да спрат да се гаврят с българския национализъм и патриотизъм? Аман от техните глупости. Заради тях хората загубиха доверие в българския национализъм. Убеден съм, че избирателната активност щеше да е в пъти повече, ако ги нямаше тези измислени патриоти.
67
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изкараха по някоя рубла момчетата
66
12
 
17
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
Кремълските храненици отново в пълния си блясък...Да почетеш загиналите е човешко-да лижеш плешивия диктатор си е животинско...
65
11
 
12
 
! Отговори
кога ще ви дойде преди 7 години
То бива простотия , но русосифилистиците избиха рибата !!!Тук никой не говори за убитите руснаци , А ЗА ПРЕСТЪПНИКА ДЖУДЖЕТО ПУТИН !!!!!
64
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров улегна с годините след всички тези скандали които сътвори, но наред е Валери Симеонов да мине по неговия път. Тъй като го гледам е на ръба да сътвори друга подобна глупост с това на границата.
63
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто Русия, човек. От атентат загиват 10 човека, от препарат за вана, че по-евтин за пиене - 70...
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валери Симеонов е психично нестабилен човек... задмин Сидеров, а оня никога не би си позволил да бута бабички, а тоя на границата се оссра буквално.
61
13
 
11
 
! Отговори
колев преди 7 години
Това да хвалиш фашистът Путин си и чиста проба мазохизъм и олигофрения , НО НА ТЕЗИ ДВАМАТА ИМ ПРИЛИЧА !!!!
60
1
 
4
 
! Отговори
д преди 7 години
Валери Симеонов е черкезин.
59
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 86Е, нали Путин и Ердоган са аверчета ?!
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 84 Мълчал ли е? Това че по Бойковите телевизии Босфор тв и Нова не са му давали изявленията на Сидеров срещу Ердоган и тук в този хамерикански сайт, не значи че не е давал мнения. Я виж в секция видео на телевизия Алфа позиоцията му срещу Ердоган фанатика, от преди няколко дни. ***!
57
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветята о улиците да ги изметат и изхвърлят за да ги духне вятъра и да стане някоя катастрофа .. както бяха доводите за Немцов.
56
9
 
7
 
! Отговори
защо преди 7 години
За какво викат ЕВАЛА на Путин? ???За най - голямата джамия в света, , която джуджи откри , или за 37 - те милиона мюсюлмани живеещи в Русия !!!???? Журналистите да ги питат.
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко от другите ни политици поднесоха в знак на съпричастност цветя? А?