Мощна организация стои зад атентата в Петербург

Експерти по сигурността пред Bulgaria ON AIR
5 апр 2017 15:23, Анисия Иванова
45

Зад терориста от метрото в Санкт Петербург стои една много сериозна и мощна организация, мъжът многократно е сменял паспорта си. Такъв документ се подменя, когато се замитат следи, обясни в студиото на "България сутрин" Боян Чуков, експерт по сигурност.

Според него светът скоро ще бъде свидетел на други подобни събития в Русия.

"Русия навлиза в периода, когато отново ще има президентски избори. Този терористичен атентат се вписва в политическата стратегия на създаване на хаос и напрежение в Руската федерация", смята Чуков.

Още по темата

Христо Смоленов също коментира темата пред Bulgaria ON AIR и беше категоричен, че: Когато Доналд Тръмп заяви, че ще търси партньорството и стратегическото съдействие на Владимир Путин в борбата срещу "Ислямска държава" по света започнаха да се случват много странни неща.

Чуков е на мнение, че атентатите целят да прекъснат инициативата между двете страни и недопускане разгрома на ИДИЛ.

Смоленов включи към разговора и темата за атентата в Ню Йорк през 2001 година, като каза, че такива атаки се случват именно, когато има огромно нарастване на несигурността по икономически причини.

"В САЩ това беше криза, предизвикана от фармацевтичната индустрия, която бе на път да загуби 400 млрд. долара", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
4
 
! Отговори
кобрата от карнобат преди 7 години
Работата става дебела.Някои хора намесиха ционистите,антихриста,еврейте,пришълеца,хищника,марсианците,Динко и Пинко Розовата Пантера.Ако някой може да разреши този случай,това е само Путин.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целият арабски свят бе балканизиран умишлено от сатанистката клика за да се стигне умишлено до днешното положение,което да доведе до трета световна война между два лагера-мюсулмано православния и ционоуахабисткия.Ционисткият включва тези,които служат на ционизма .
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя е мощната организация,която стои зад терора в света и контролира пионките идил?Това е същата сатанистка клика,която балканизира Германия след Първата световна и подкрепи болшевизма през Втората световна(който внесе в Русия за да избие милиони руски хора),това е сатанистката клика ,която има крайна цел-световно заробване под антихриста.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Русия е "враг"?Планът Йинон(като само една част от планът Велик"Израел").."Сирия ще се разпадне..на няколко части ,ще има шиитска алауи държава на крайбрежието ,сунитска държава в района на Алепо,друга сунитска в Дамаск враждебна на северния си съсед,друзите ще основат държава ..разпадането на Ирак е даже по-важно от Сирия..Ирак е гарантиран като кандидат за целите на Израел"
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Планът Йинон"Разпадането на Сирия и после Ирак на етнически или религиозни части като в Ливан е главната цел на Израел на Източния фронт в дългосрочен план,а докато разпадането на военната сила на тези държави е главна цел в краткосрочен план".
28
1
 
8
 
! Отговори
до safc преди 7 години
Човек винаги трябва да внимава да показва доколко знае, защото може да настъпи котето, което го захранва! В желанието си да дискредитирате Русия от коментарите ви става ясно: първо - в Русия има свободни медии и второ - Русия е платежоспособна и е далече от желания от вас банкрут. Не ядосвайте работодателите си - многото думи често говорят за глупост!
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Русия е"враг"?Ционисткият план за Средния изток на Одед Йинон"Всеки вид междуАрабска конфронтация ще ни асистира в краткосрочен план и ще скъси пътя до по-важната цел за разпадането на Ирак на деноминации като в Сирия и Ливан"
26
0
 
7
 
! Отговори
упс... преди 7 години
Според проучване, "ако, европейската християнска цивилизация не предприеме бързи и сериозни мерки да ограничи влиянието на исляма по света Днес, то до 40 години Европа, Северна Америка, Русия, Австралия, Н.Зеландия ще се превърнат в ислямски държави."Другото становище е "неизбежен военен глобален сблъсък на Цивилизациите" (между исляма и християнството)!
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво ,едно много обективно мнение.на Чуков и абсолютна глупост за фармацефтичната индустрия на Смоленов,който се прави,че не знае за Велик"Израел"-факти известни на първоокласници.Към тези странни случващи се неща разбира се трябва да се добави последният фалшив флаг химическо оръжие в Сирия и поредните лъжи ,че Сирийската армия го е използвала.Заглавията в ционистката преса могат да те накарат да пов..еш от погнуса за арогантността и лъжите.
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А снимката която днес обикаля света е на десетки сирийски жени и деца изтровени от руснаците."_______________________ХА-ПЧЕ-ТА-ТА!
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте ни колко сме умни, фармацевтичната промишленост на САЩ щеше да изгуби 400 милиарда долара и за да не ги изгуби направи атентатите през 2001 год.
22
2
 
16
 
! Отговори
пенко преди 7 години
Цар Борис е казал : " Него ,жена му ,децата,слугите и целият му род !" На терора с терор -до изчистване на мисленето им ! Няма невинни майка и баща ,а другите са за възмездие ! Не може да има осъдени джихадисти -може да има само мъртви ! Война и изтребление на агресивния шериат -до 0 !!! А ислямът и изповядващите го си имат всички положителни черти ! Но военните концерни искат противник за оръжията си ! Ех как ми се убиват военни бизнесмени!
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таипа има пръст там
20
1
 
16
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 7 години
До дивашкинА някакви аргументи няма ли да представиш, или просто така са ти навили пружинката твоите задокеански приятели? Освен за тях, Асад е неудобен и за ИДИЛ. Ти от кои си?А глупостите, дето си ги писал за руснаците пък въобще нямам желание да ги коментирам.
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мощна организация стояща зад хиляди атентати и милиони жертви, врагът на християнството, стълбът на Талмуда - САЩ
18
3
 
16
 
! Отговори
MEGADETH преди 7 години
Баси експертите още малко и ще кажат че Путин го е организирал само да не дочакат Тиквата да организира нещо в Софииското...голямо мазало ще е....
17
35
 
2
 
! Отговори
дивашкин преди 7 години
Руснаците като видят зора или започнат да губят битка,почват да стрелят с отровен газ.Техния любим сирийски диктатор който много обича Сирия,още преди години използваше газ срещу хората недоволни от неговото управление.Коментара на руснаците тогава беше,че Асад дбил допуснал някои грешки,но като цяло бил добър човек.За много българи Асад също е един прекрасен човек.
16
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе каква мощна организация може да бъде една вокално инструментална група като формация студио Балкантон(ФСБ)?
15
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КГБ
14
38
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А снимката която днес обикаля света е на десетки сирийски жени и деца изтровени от руснаците.