Обединение в дясно? Може, но кой ще преглътне егото си?

Не всички в РБ били реформатори, смята Трайчо Трайков
10 апр 2017 11:00,
51

"Автентичното дясно" има 4 години, за да се обедини и да даде алтернатива на всички проевропейски и прореформистки настроени хора", заяви Трайчо Трайков от "Нова република" пред Bulgaria ON AIR.

"За да се стигне до обединение, трябва много хора да преглътнат егото си. Това е задължително условие", категоричен бе той.

Попитан защо не се е стигнало до обединение на десните сили преди изборите, той отвърна, че времето е било прекалено малко за подобни рокади.

"Ако се бяхме обединили преди изборите или по време на предизборната кампания, можеше да не се отрази положително. Не беше сигурно, че хората ще припознаят новите лидери. Нямаше време за такова обединение. Но сега имаме 4 години, за да се прегрупираме", посочи той.

Според него "Реформаторски блок" е бил добра идея, но се разпаднал поради разминавания на интересите на неговите членове.

"Въпреки че "Реформаторски блок" беше добра идея, далеч не всички хора бяха реформатори в него. В "Нова република" се събрахме хората, които сме продемократично и проевропейски настроени", обясни политикът.

Акцентът на разговора се премести и към преговорите на Европейската комисия с "Газпром" по отношение на цената на горивата. Трайков смята, че ще постигнем каквото искаме, тъй като исканията на България са "малка хапка".

"Ще се справим с постигане на целите си свързани с "Газпром", ако подготвим исканията си. Апелирам преди излъчването на новото правителство, служебното да подготви и изясни исканията на държавата ни и да ги предложи на Европейската комисия. Ние сме малка хапка - може да се направи компромис за нас", заяви Трайков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тез не си научиха урока! Всеки обслужвал ГЕРБ до момента е заминал на политическото бунище. След тези идва ред и на обединените патриоти!
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
17ти, газ се пише с "з". И хайде мерси, че ми отвори очите.
21
0
 
7
 
! Отговори
xaxa.............. преди 7 години
Мене ме кефи новината за Свещеникът от ромски Произход
20
1
 
14
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ДОКАТО КУНЕВИЦА, МОСКОВ, ЛУКАРСКИ И ДР. СЕ ПРЕХЛАСВАТ ПО БОКИЧА И ГЕРБ ОБЕДИНЕНИЕ В ДЯСНО Е НЕВЪЗМОЖНО!!!
19
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Загубиха изборите,хората значи не ги харесват.Защо тогава всеки божи ден по няколко пъти ни ги натрапвате по телевизиите тези хора.Нали не си вярвате,че колкото повече ги показвате хората ще започнат да ги харесват.Това е една клика от платени от чужди посолства хора излезли от академичните среди и служили в чужди фирми зомбирани човечета,учили в американски училища с препълнени глави от пропаганда.Хората не ги възприемат,не ги искат а вие говорители на телевизиите искате да ги правите -ЗАЩО?
18
2
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
За нашите управляващи интересите на Газпром са над всичко.естествено не без нищо насреща
17
3
 
11
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Ти решаваш!
16
1
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Всички се пишете торба акъллии и затова няма да ви бъде. Хващайте се някъде поне някое домати да изкарате, че ...
15
8
 
1
 
! Отговори
RIP BG преди 7 години
do15 няма нищо по хубаво от шистовия гас той носи свобода и богатство! който е против е расист, хомофоб антиглобалист
14
2
 
11
 
! Отговори
... преди 7 години
СДС УМРЕ! От толкоз умници там, сега даже няма кой да напсуваш в това СДС!
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха, ха, ха. Трайчо шистовият газ. Е как очаква някой да гласува за него!
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са вредни политикани.Народът им би шута.Работят срещу българскитеинтереси.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До RIP BG За умрелите - или добро, или ... истината ;)
10
3
 
9
 
! Отговори
nemam nervi преди 7 години
До Бивш СДС-арТе не се цепят ,но разпада тепърва предстои,ако си спомняш имаше едно ндсв- герб се крепи на такива пчелички като тебе
9
2
 
20
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Защо троловете на ГЕРБ, освен тем и един Станой от Ахелой като пишете коментари ви излизат два последователно.Вижте там, обадете се на Цветанов да ви смени програмката.Може също и опорните точки, че са доста овехтели вече.
8
5
 
6
 
! Отговори
RIP BG преди 7 години
За умрелите хората са казали ,или добро или нищо- хайде да е нищо !Агентите на Козяк 16 си свършиха работата ,времето дойде за отмяна .Новата бодра смяна на проекта ГЕРБ ще продължи това което се почна през 1989 -та .ТУК трябва да се ДОНЕСЕ СВОБОДъ ("to bring freedom" от американски )а за правата (е, сега пък сте й капризни ,много искате).Мул ти груп ,С - И -К , В - И -С това нормални неща носещи "вятъра на промяната" -оцелява този който можеда се държи на клона.СДС Е МЪРТВО .
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обединете се срещу ГЕРБ! Да живее бунтовническа България!
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-дясно от това да се вдигат цените с 30%, а всички да си правят пас , няма.
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най десен е Бойко!
4
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо Шистовия газ ? Където искаше да надупчи Добружа и да я направи от Житницата на България в земя с отровени води.Такива като него заслужават да живеят в барака на метри от сондите и да пият вода , която се добива от кладенци в района.За едните пари продава интересите на България. Как пък не се намери един нормален политик, който да защитава интересите на страната ни !?