ПГ на ГЕРБ ще се "увеличи" с трима, две депутатки – бременни

Десислава Танева чака близначки през август
20 апр 2017 09:07,
68
ПГ на ГЕРБ ще се "увеличи" с трима, две депутатки – бременни
Снимка: архив, Bulphoto

Три бебета са на път в парламентарната група на ГЕРБ, отчетоха депутатите вчера.

Десислава Танева се готви за най-щастливото събитие в своя живот - раждането на две момичета. Те ще изплачат за първи път в средата на август в българска клиника, в която от самото начало се грижат бременноста на бившия министър на земеделието да премине нормално.

Още по темата

Преди нея второ дете ще има депутатката Теодора Георгиева - тя влезе в пленарната зала бременна в осмия месец, отбелязва "24 часа".

ГЕРБ събра под знамената си поредната двойка - Десислава Танева и кмета на Котел Коста Каранашев. Фигурата на Танева вече подсказва, че освен в отбора на бъдещите министри, тя ще играе и в отбора на бъдещите майки. Известно е, че бившият земеделски министър е един от най-добрите тенисисти сред политиците.

Вчера Танева пристигна за първия си работен ден като депутат в елегантно дълго черно манто. Най-вероятно тя ще попадне и в третия екип на премиера Бойко Борисов на поста министър на земеделието.

Фермери от различни сектори залагат на този избор, тъй като времето на нейното управление според професионалната им оценка било най-доброто за българския агросектор.

Танева, която е от Сливен, среща преди години бъдещия кмет на съседния Котел покрай партийните дела на ГЕРБ. И съпругът й е отличник като своята спътница в живота - печели местните избори през 2015 г. от раз с 53,67 на сто и обещава на съгражданите си да превърне отново стария Котел в привлекателно място за живеене. Обещава го пред съпругата си, а тя го предупреждава публично, че празнуването трябва да е кратко, а работата - дълга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
36! Другарю гербераст ,децата не са виновни.Все още.Пак не си разбрал ,но вие герберастите сте от друга планета...
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до Фъкта А,, камарадос,, забравиха да върнат 2 милиарда от НОИ .
28
2
 
19
 
! Отговори
тир преди 7 години
Тая забременя на околовръстното...
27
7
 
27
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 7 години
Сливенската мултачка си беше бая дебела и преди.Поне от 20 години дирника и върви 10 минути след нея.А в котленския балкан обичат големите тезгяхи.Разбирам го кмета на Котел.Друго си е да нацепиш министър.Престижно е някак си.С повече върла ракия , за да преодолееш страха от отблъскващото герберско чудовище.
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чрез "Бунга - Бунга", да преборим демографският проблем !
25
16
 
8
 
! Отговори
до Фъкта преди 7 години
На вас всичко ви криво, - тия били зараза, ония епидемия. а Вие камарадос(другаре). Забравяте да си плащате като влезете в скъпи парфюмерийни магазини.
24
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано не я сложат пак за министър на зем. тази Танева.Не разбира от нищо поредното подставено лице което обслужва интересите на големите в бранша.Да се оттегля и да си гледа децата.
23
5
 
29
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 7 години
Ужась.Тези се размножават като ***.Още хрантутници , още нагли и безпросветни на държавната хранилка.Нямат край мъките ни.Гербарската простотия вече ни дави.
22
4
 
38
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
Заразата ГЕРБ се разпространява ...Само ромите и простотията се увеличават в тая държава. ГЕРБ не са роми ...
21
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам кое е по-малкото зло, децата на ромите или децата на политиците?
20
5
 
29
 
! Отговори
НИНА преди 7 години
До Анонимен АБЕ ТИ НЕЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ? В КАКВА ДЪРЖАВА СЕ НАМИРАШ? ВСИЧКО МОЖЕ И КУПЕНИ ДИПЛОМИ И МУТРИ В ПАРЛАМЕНТА ВСИЧКО Е НАЛИЦЕ! БРЕМЕННИ ВЛЕЗЛИ В ПАРЛАМЕНТА Я ВИЖ ТИ В КОЯ РАБОТА ЩЕ ТЕ НАЗНАЧАТ В ОСМИ МЕСЕЦ НА РАБОТА? В НИКОЯ ОСВЕН В ПАРЛАМЕНТА МАЙЧИНСТВО ТАМ НЕ Е НИКАК ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ!А ТАЯ ДЕСИСЛАВА Е ТОЛКОВА НЕПРИЯТНА И ЗЛА ЧЕ ПОДОБЕН ЧОВЕК НЕ ПОЗНАВАМ.....НО КАКВО ОТ ТОВА КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ЩОМ ТРАЕМ И ПАК ВКАРАХМЕ ГЕРБАДЖИИТЕ СЕГА ХАК ДА НИ Е!
19
2
 
32
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
И всички новородени герберчета приличат на тиквички в главите !
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
то си е публична тайна че тази министърка има овощни градини и има интерес сектора да се развива. И реално наистина направи много за сектора - спря много от незаконните субсидии които бившите ДПС министри раздаваха на техните си хора (примерно орехите получаваха субсидия за плодове!?!) и пренасочи парите към останалите под-сектори на земеделието
17
12
 
27
 
! Отговори
Калоян преди 7 години
Докато вие, драги съотечественици, небрежно си цъкате тука в нета, крад.ливите и гн.усни герберасти се размножават като зараза!
16
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошо! В такива случаи родителите стават компромисни като Волен и се стремят да са на власт докато уредят децата, внучетата, правнучетата и техните наследници!
15
1
 
25
 
! Отговори
шматка преди 7 години
Ей тоя Боко всичко ще направи за да има мнозинствоОще 2-3 като родят и ще изгони Патриотите
14
19
 
21
 
! Отговори
ДДТ преди 7 години
Абсолютен антигерберист съм, но това е единствената жена- министър,която досега се открояваше с професионализъм и разбиране на най-важния за България отрасъл. Дано да продължи точно тя. А за всички,които врещят питам: Нали искахте личен пример от депутатите? Ето ви най- добрия - ще родят българчета! Опитайте и вие!
13
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Танева ходи точно тогава в Иран и уговаряха бартер на магарета и такъми! Някакви похотливи рунтави ирански министри се въртяха около нея! Има снимки тук. Факти!
12
4
 
16
 
! Отговори
The big щепсел преди 7 години
Много разхлопани герберките! На т`ва на снимката са му усукали дупката.
11
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** майки за разплод. Нерезът е един!