Патриотите доволни от Румен Радев, бил като тях – патриот!

Преговорите за кабинет на финала, президентът дава мандат тази седмица
Обновена: 24 апр 2017 15:30 | 24 апр 2017 15:28, Камелия Цветанова
149

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg


Макар и да стана президент като кандидат на БСП, Румен Радев пожелал успех на бъдещето правителство  на ГЕРБ и Обединените патриоти.
Още по темата
"Президентът Румен Радев ни пожела стабилност и управление в 4-годишен период“, отчете съпредседателят на парламентарната група на Обединените патриоти Валери Симеонов след консултациите с държавния глава.

Според  него срещата е преминала в доброжелателен дух, с много голям процент на съвпадение на тезите и разбиранията ни.

"Радев ни поздрави за смелостта за съставянето на правителство в коалиционен формат", заяви Симеонов.

Той допълни, че президентът им е признал, че разбира отговорността, която поемат и е споделил, че споделя всички тези приоритети.

"Радев заяви, че можем да разчитаме на президентската институция", каза още Симеонов.

Другият съпредседател на ОП Волен Сидеров посочи, че за първи път при среща с президента са получили положителна оценка за това, че са именно европейски националистически организации.

"Радвам се, че имаме президент, който оценява патриотичните идеи", каза още Волен Сидеров.

По време на срещата Румен Радев е обявил, че до края на седмицата ще връчи мандата за съставянето на кабинет.

Според Валери Симеонов преговорите с ГЕРБ за коалиционната програма продължават, като до края на месеца вече би трябвало е готово споразумението в това число и разпределянето на властовите позиции.

По време на разговора е станало ясно още, че Радев ще възложи проверка за строежа на оградата по границата с Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАГИСТРАЛИ НЯМА - АМА ВИНЕТКИ НЪЛ ИМА (Б.Борисов)
53
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За ГЕРБ гласуваха 90% от ромите.Факт.И това стана след обяд,когато Борисов губеше изборите.После през нощта ЦИК увеличи преднината с познатите хватки с"мъртвите души".
52
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МУТАРФОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРАВЯТ НОВ КАБИНЕТ И ЩЕ РЕКЕТИРАТ ХОРАТА ОЩЕ 4 ГОДИНИ !САМО ОТ ВИНЕТКИТЕ ЩЕ СА НАПРЕД ЗА 4-РИ ГОДИНИ РЕКЕТ !
51
5
 
16
 
! Отговори
СЪС СИГУРНОСТ преди 6 години
По голям упадък не сме имали от 1000 години
50
4
 
12
 
! Отговори
до 52 преди 6 години
Не, вярното е че помашката *** Плевнелиев е изоставен от жена си, а собствените му деца са се отказали от него чрез Държавен вестник.От това по-голям срам няма. Иначе тръгнал да става шеф в НАТО де.Такива сте безродниците.
49
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе защо нито един журналист не показа оная случка отпреди 4 години от вилата на Емо Фаса в Етрополе,когато безпристрастната камера хвана Каракачанов по бели *** да организира купуването н гласове в полза на ГЕРБ.
48
14
 
8
 
! Отговори
Тц Тц преди 6 години
Абе верно ли руският шпионин Радев изоставил жена си и двете си деца за любовница секретарка??
47
4
 
14
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ахмед Доган Делян Пеевски Бойко БорисовЦветелина Бориславова и техните слуги (ПАТРИОТИ ) се готвят да яхат БЪЛГАРИТЕ отново за 4 -ри години !
46
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен<html><body>ГЕРБ спечели изборите служебно,благодарение на визитата на Антонио Лопез,който му докара едни европари,с които купи ромите,медиите,социолозите,цялата ЦИК и не на последно място някои хора вътре в БСП,които сега Нинова ще отстреля един по един,какт-----------А Радев как спечели изборите есенат? честно и без пари от Путин?
45
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забрана на руски агенти като Радев да заема държавни длъжности в следващите 30 години!
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато умееш да подиграваш очакваи неочакваното
43
3
 
3
 
! Отговори
нов оксиморон преди 6 години
"евопейски националисти" звучи като изобретение на нещо с нови, непознати досега, свойства. Браво на др. Сидеров за игривото определение!В каря на краищата защо не! Бяхме социалистически интернационалисти (избретение на КПСС, т.е. клетва за вярност към СССР) когато почти "членувахме" в СССР. Сега европейски националисти, зер членуваме, без кавички, в ЕС. Може пък някой да изцвъка и "европейски интернационалисти".
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ спечели изборите служебно,благодарение на визитата на Антонио Лопез,който му докара едни европари,с които купи ромите,медиите,социолозите,цялата ЦИК и не на последно място някои хора вътре в БСП,които сега Нинова ще отстреля един по един,както направи с Гергов,един верен приятел на Бойко.
41
6
 
12
 
! Отговори
тъп сляп Българин преди 6 години
палячовците , шутовете ,клоуните на Бойко Борисов , Делян Пеевски , Ахмед Доган и Цветелина Бориславова !как се мазнят и обират НАРОДА !
40
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Менте патриоти наужким са с Радев а всъщност с друга менте партия ГЕРБ.
39
14
 
6
 
! Отговори
УспехнаГЕРБ Истински преди 6 години
"народа е с ГЕРБ"Култов израз за г.лупаци------При положение, че ви би за 11-ти път, да.И аз написах "народЪт", както е правилно, а не "народА", както не умеете да пишете неграмонтни БСП фенове с 20 годишни трошки без винетки!
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като оня *** де ми вика ти не можеш да караш за негово сведение образе кои е с купена книжка не знам щото ваште са се такива и оттам де съм минал ти грам понятие си немаш
37
3
 
10
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
Баце ще позва патриотите като РБ по предназначение - ще се избърше с тях и после пак ще е ни лук ял, ни лук мирисал. А междувременно в следващите 4 години, населението на България ще намалее с около 220 000 човека по данни на Националния статистически институт и Евростат. ЧиститУ на печелившите.
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриотите са доволни само от власт и пари
35
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ura po4va se patr.s radev gerb protiv uta drugari napred vse ste nili v bkp sega dr partii i saedno samo kokala da ne ispusnete mili hora ste milioneri ot zarvuli stanahte