Борисов поздрави прокуратурата: Бой по всички за превенция!

"Да се събудиш и да чуеш кого разследват – това е румънският модел"
Обновена: 26 апр 2017 17:00 | 26 апр 2017 12:00,
210
Борисов поздрави прокуратурата: Бой по всички за превенция!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер Бойко Борисов поздрави прокуратурата за серията проверки в държавни комисии и агенции. В понеделник ДАНС и обвинението влязаха в КЕВР, вчера в АПИ, а днес се очаква проверка в НЕК. 

"Всички искат румънския модел. Това е румънският модел - да се събудиш сутрин и да чуеш кого разследват. Бой по всички, така че да има превенция и да спрем по тази тема да се говори... Каквото и да е съмнение за корупция... Който, където и както го заварят, трябва да се провери и да му се повдигат обвинения", каза Борисов в парламента.

Още по темата

Лидерът на ГЕРБ се срещна в Народното събрание с британския евродепутат от Консервативната партия Джефри ван Орден. Двамата обсъдили бъдещото председателство от България на Съвета на ЕС, което ще съвпадне с преговорите на Великобритания по Brexit. 

"Така че България, освен всички наши отговорности, които имаме, става изключателно важна за тези преговори. Нещо, което надявам се и българският парламент, и политическите партии да съзнават - колко България вече става важна в Европа", каза Борисов. 

"И стабилността, спокойствието, разумът, отговорността пред Европа минава през България. Просто Господ така отреди - в най-сложния момент за Европа България да бъде в центъра", допълни лидерът на ГЕРБ. Борисов допълни и че България трябва да се възползва от възможностите. 

Бъдещият премиер отново разкритикува БСП заради отказа да разреши на Деница Златева да остане министър в кабинета на ГЕРБ и патриотите. 

"Деструктивността на БСП е факт. Само на думи лъжат хората, че са конструктивни по национални теми. Европредседателството е национална тема", каза лидерът на ГЕРБ.

Според него социалистите искат само да рушат, а най-силната им страна били конспиративните действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
6
 
! Отговори
Киро Тупана(комуняга преди 6 години
Кире, защо да вкарваме Жан в затвора? Ти забрави ли ? Нямаше хляб, нямаше луканка ..... купони ???? И изведнъж доде чичи ваньо и опа всичко се появи, е ко праим сега? знам адаш ти ни пробваш акъла .....
95
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха,сещам се едно съобщение на Борисов, как му се обадил Тръмп след като станал президент.Личи му че е бил охранител на Тодор Живков:)))
94
1
 
18
 
! Отговори
Последни новини преди 6 години
Тия герберасти бая са крали от магистралите!
93
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главния *** и циркаджия отново се изказва неподготвен.Той и неговата цаца са главни защитници на мафията и олигарсите и затова няма осъден политик мафиот и олигарх.Те излизат на сцената само кагато трябва да бъде разчистена конкуренцията и да се открадне бизнеса на конкурент или да се накаже някой непослушен! Всичко е цирк пародия и подигравка с търпеливия народец!Но народа е доволен и продължава да ги избира!?
92
1
 
15
 
! Отговори
Унуфри преди 6 години
"Разследването" е прах в очите, клапан за изпускане на обществено напрежение. То е едно НИЩО ! Няколко дни шум по медийте и толкова ! Никой властимащ не е ОСЪДЕН. Дори селската мутра-кмет Ценко ще бъде оправдан.Помнете ми думата !Прокуратурата е като ония пишман домакини дето все "готвят" и накрая поръчват фаст фууд по телефона.
91
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един ден ще почукат и *** твоята врата,крадлива ***! Ако някой не ги е изпреварил и решил проблема по друг начин.
90
1
 
14
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Бой по всички... без мене!
89
1
 
13
 
! Отговори
СРЕТАН ЙОСИЧ преди 6 години
КАЗА ЯСНО: БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ
88
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко Тиквата трябваше да влезе в затвора само заради записите в Банкя и с Мишо бирата!Да не говорим за записите с каките, с назначението на свои хора в митниците...!
87
1
 
15
 
! Отговори
До Поздрав преди 6 години
Ти гледай новините колко сте крали от пътища, обществени поръчки, Нек и т.н.! ЛилитУ се чуди как да оправдае кражбите!
86
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато видя Борисов и Цветанов в затвора, тогава ще повярвам, че прокуратурата работи.Ама няма как да стане, защото Главният прокурор е назначен лично от Борисов.
85
1
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ НЯМА КАЧЕСТВЕНИ преди 6 години
КАДРИ И ИСКА ТАКИВА ОТ БСП
84
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си назначиш главен прокурор и да му диктуваш в слушалката, а сетне да му ръкопляскаш ... безценно. А румънците се питат същевременно от какво разследване толкова го е страх българския премиер, че сам си назначава прокурор на който може да "разчита" на 100%. ? То бива наглост и бруталии, ама това минава вече всякакви граници.
83
12
 
3
 
! Отговори
Поздрав преди 6 години
Как сте, червенушки?Хапете ли, хапете ли за последно, че ви разбиват последните червени олигархични крепости?Хехе, майтапя се бе! Как ще хапете, като ви избиха зъбките вече, хехехе!
82
2
 
11
 
! Отговори
До по-надолу преди 6 години
От централата на Герб ги учат как да си помпат плюсчета! Ама и дори срама нямат, че бие на очи, поне да погледнат другите коментари колко имат максимум!:))
81
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ СЕ НАКАЗВА ТОЗИ,КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКАНАКАЗВА СЕ КОЙТО МУ ГО ДАВА
80
1
 
12
 
! Отговори
Психиатър преди 6 години
Василев, прибирай се при Киро след малко ще минавам на визитация и до 13 часа да сте си глътнали хапчетата!
79
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се събудя и да чуя,че тебе те разследват.Това е румънския модел.
78
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не е Путин,ще е Орешарски и обратно;)Тези двамата са най влиятелните люде по света и на балканите.Единия слага американските президенти.Другия все още движи икономиката ни.Бойко а ти какво си?
77
1
 
16
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Това е българският моделРумънския е когато се събудиш да чуеш кого са вкарали в затвора