Симеонов и Сие решават управленски въпроси в ОП

"Всяка партия носи отговорност за предложените от нея кадри"
Обновена: 4 май 2017 10:01 | 4 май 2017 10:00,
18
Симеонов и Сие решават управленски въпроси в ОП
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Бъдещият вицепремиер Валери Симеонов заяви, че тепърва Обединените патриоти ще решават вътрешни управленски въпроси. Симеонов и другият съпредседател – Красимир Каракачанов, влизат в изпълнителната власт като вицепремиери, а Каракачанов - и като министър на отбраната. Единствено лидерът на „Атака“ Волен Сидеров остава в парламента.

Симеонов коментира, че всяка партия носи политическа отговорност за предложените от нея кадри, а възникналите проблеми ще се решават с консенсус.

"Четете програмата", коментира той на въпрос за бъдещия си ресор - икономическата и демографската политика.

Бъдещите министри от кабинета "Борисов 3" вече са в Народното събрание в очакване на дебатите и гласуването на структурата и състава на Министерския съвет.

Макар да имат опит в две предишни правителства, кандидат-управленците от ГЕРБ за момента не коментират бъдещата си работа.

Лиляна Павлова, която вече няма да е регионален министър, а ще отговаря за председателството ни на ЕС, каза единствено, че ресорът й е важен.

Бъдещият транспортен министър за трети път Ивайло Московски пък отклони въпросите с думите, че не е коректно да коментира преди гласуването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
naco преди 6 години
ДРУГАРЮ Симеонов,защо СПРЯХТЕ предаването на г-н Григор Лилов по ТВ СКАТ? И това ли бе към ГРАФА КОМПРОМИС? КОЙ,КОЙ,КОЙ поиска това? НАРОДЕ????
13
0
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Очаквам скоро инженера да реши ,че сегашните огради са крайно неефективни и трябва нещо доста по скъпо като цена с цел по добра защита на Отечеството и ЕС.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а бе симеонов ти си за затвора,пък борисов пожарникаря та прави зам.министър председател и това ще ви е последното нямя да има вече БГ а ще е република ***
11
0
 
0
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
уви. прав си.
10
1
 
3
 
! Отговори
Най-напред да решат преди 6 години
в кратки срокове един основен проблем, който от години подлудява държавата - събаряне на бордеите, незаконно построени край градовете от индивиди, за които в тези градове работа няма! После да ги заселят там, където има работа за тях - в запустели села с много земеделска земя наоколо.След това, да решат три социални такива:1. Спиране на помощи за здрави хора на 18-65 г.2. Надбавки само за по 2 деца.3. Който има деца и не работи, да бъде заставен принудително да ги изхранва чрез труда си!
9
0
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
До Бургасмного добри определения съгласен съмно това е олицетворение на настоящата нация трябва да приемем че това сме ние техните избиратели избрали си огледалния си образ
8
0
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
въпрос на няколко месеца е да се изпокарат и да се поразцепят гледайте само новите сеири на цирка БГ парламент to be continue...
7
0
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Пената позна... - Борис три...
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новата Трапезна коалиция с главни герои ББ, ЦЦ, ЦвЦв, КК и калинки
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега да видим пак турците ли ще са виновни.
4
1
 
13
 
! Отговори
неанонимен преди 6 години
дръж се земьо българска,"патриот " те гази...
3
4
 
14
 
! Отговори
Бургас преди 6 години
Симеонов е противен, лъжец, подлец. Каракачанов-корумпирано псе, агентурно ***. Сидеров-болно човече с маниакални депресивни състояния. Боко Тиквата-олицетворения на глупост, престъпност, слугинаж и страхливост. Въпрос---къде отиваме ние?
2
1
 
6
 
! Отговори
Стратега преди 6 години
Дръжте се за Борисов Трети и ония отзаде, другия, че инъче няма пица!
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ура!Ще станем пак 9 милиона!Симеонов ще бори демогравската криза и ще ви прави деца.Радвай се народе,цирка продължава.