Борисов изпрати "Спартан" за ранен спортист в Сърбия

Тодор Събев е пострадал на европейското по Шотокан Карате-До
8 май 2017 18:06, Анисия Иванова
138
Борисов изпрати "Спартан" за ранен спортист в Сърбия
Снимка: Булфото, архив

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди екипаж от авиогрупа "Враждебна“ да излети с транспортния самолет "Спартан“ за Белград, за да транспортира Тодор Събев, национален състезател по Шотокан Карате-До, съобщиха от правителствената информационна служба.

Спортистът е пострадал по време на двубой от Европейското първенство в Суботица, Сърбия.

За състоянието му са уведомени семейството и близките, а премиерът Борисов следи ситуацията и поддържа връзка със съотборниците на Събев и с министъра на здравеопазването.

Със самолета пътува и екип на Военномедицинска академия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А няма ли спартанче и за Цв.Василев или той си изигра картите, вие си теглихте 16-те милиарда и всичко е точно?
52
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди избори в телевизионните интервюта питаха и Бойко, и Корнелия дали им се е налагало да дават пари в болници. И двамата отговориха негативно. Това е голямата разлика с нас, обикновените българи. Политиците и обикновените българи живеят в две различни реалности. За едните има здравеопазване, абсолютно безплатно, могат да пращат самолети, където си пожелаят. За другите няма линейки ругаят ги и ги гонят от бърза помощ и без пари на ръка няма медицинска помощ. И не мислете, че това ще се промени
51
11
 
9
 
! Отговори
БГ преди 6 години
И да плюете правителството смисъл няма!Умните хора са повече от вас и скоро избори няма хванете ако ще и на всеки 6 месеца да подава остава.Вземете се хванете някъде на работа защото скоро за крадене няма да има
50
8
 
6
 
! Отговори
Странджата преди 6 години
Тая коалицийка е длъжна да приеме резултатите от Референдума !за другото са не годни !
49
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да е член на Герб този спортист, бе. Нещо като оня Питбул, ММА борец и член на Герб, за който съобщиха наскоро, че влиза в парламента на мястото на не знам кой си.
48
3
 
20
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
брех виж го ти какъв е загрижен той спартана гори вода а екипажа не е на заплата и нищо не струва на данъкоплатецаа те в сърбия си нямат медици и болнични заведения за да се справят браво боко справяш се по добре в харчовете от комунистически лидербоецът на твой братчед чадото ли е или на някой приближен кума
47
4
 
15
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Премиера мафиот е длъжен да приеме резултата от РЕФЕРЕНДУМА незабавно- след което може да си подаде оставката !
46
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов никога не е избиран за премиер - той сам се издига като такъв , никой не го иска там изобщо !Да се маха оттам с Цецка Цачева заедно- която го закриля под негово настояване !
45
2
 
9
 
! Отговори
Бг преди 6 години
за самолетното гориво се хващате а за вдигането на минимални пенсии на хора които не са внесли толкова вноски и ще получават повече си мълчите
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като сте го избирали, ще го търпите! Другите избори - с повече разум!
43
4
 
32
 
! Отговори
НА КОГО Е СПАРТАНА преди 6 години
А ЧЕРВЕН КРЪСТ НЯМАТ ЕДИН ВЪРТОЛЕТ ЗА ТАКИВА СПЕШНИ СЛУЧАЙ,ТА ТИКВУН ИЗПРАЩА ВОЕНЕН САМОЛЕТ КОИТО НИЕ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТИМ РАЗХОДИТЕ ЗА ЕКИПАЖА,КИРОСИНА,ПАРКИНГЪТ НА ЛЕТИЩЕТО И ЛЕКАРСКИЯТ ЕКИП.НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТИКВУН ДА ПЛАЩА ОТ СВОЯТ ДЖОБ,ЩОМ МИ СЕ ПРАВИ '' БОГЪТ - СЛЪНЦЕ '' ( БОРИСОВ ИЗПРАТИ СПАРТАНА ) ВСЕ ЕДНО Е НЕГОВ.
42
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Точно тези от ВМА ме осакатиха."Ах какво съвпадение! Мен също! В урология на ВМА София!
41
1
 
31
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 6 години
Споко, пари засега има, взех 16 млрд. заем.
40
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откъде е разбрал наш Бойко за случая? Сигурно от външно спешно са му звъннали? Друг път, те по принцип реагират 5 дни след като са ти потребни...Ще се окаже , че момчето е син на авер на Бойко, ще видите.. Дано се оправи все пак! Но аз на Бойко вяра за хуманизъм и загриженост към български граждани изпаднали в беда, нямам!
39
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам нищо против с моите данъци да се превозват пострадали мои сънародници от чужбина с военни самолети.Имам против т.н. "премиер" да си прави пиар за пореден път от страданието на пострадалия и неговото семейство. ВВС си имат главнокомандващ, а също така върховен главнокомандващ. Те се разпореждат с бойните единици.
38
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно тези от ВМА ме осакатиха. А на ръководството на болницата явно не му пука въобще. Перчат се със звания, парички и гръмки думи и това е. Гавра със здравето на хората, а между другото ако може да завъртим и разни конкурси и обществени поръчки с които да изцоцаме някоя друга паричка.
37
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заприличахме на Свазиленд с Крал Бойко Трети.
36
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз с бензина дето го е изгорил самолета за два часа ще карам колата цяла година бе
35
0
 
22
 
! Отговори
Въъъййййй преди 6 години
Че, Тиквата си е тиква няма спор, цялото правителство е един мухлясал ***.
34
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За други българи в спешно състояние няма ни линейка ни лекар. Живеем в странна държава, където боса по своя прищявка може да решава къде да се окаже помощ и къде не.