Мария Неделчева или Габриел, както сега е... да е успешна!

Премиерът Борисов се надява ЕП да одобри кандидатурата й
11 май 2017 13:07,
60
Мария Неделчева или Габриел, както сега е... да е успешна!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов изрази надежда Европарламента да одобри българската кандидатура за Еврокомисар, в лицето на Мария Габриел.

Още по темата

"Надявам се тя да е успешна", коментира той на конференция на тема: "Резултати и добри практики от изпълнението на Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ, план Юнкер)".

"Днешното мероприятие показва, че работим активно по всички програми на ЕС, така че само можем да пожелаем на Мария Габриел успех", каза Борисов.

Министър-председателят благодари и на вицепрезидента Илияна Йотова за добрите думи, които вчера казала по адрес на Габриел.

"Вчера в телевизионно студио вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че много се е зарадвала на новината, че Мария Габриел може да е следващият български еврокомисар. По думите ѝ така националният интерес на България ще е максимално защитен... Всички я познават Мария Неделчева или Габриел, както сега е", заключи Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Евала на момичето.Било от Радомирско -президента Плевнелиев и той бил от там.На 25 години ориентирана в правилната посока -член на Герб.И хоп Евродепутат-така от нищото.След няколко годинки и евроснаха-и то на ЕНП-то.Мъжът французин в кабинетите на големците от ЕНП.И синчето с европейски имена,а Марийчето хич не намирало време да си дойде в България/то я обича отдалече/и сега достойната стаха еврокомисар.Машала моме-казва народа на такива като тебе.
5
0
 
15
 
! Отговори
ПОЛИТБЮРО НА ГЕРБ преди 6 години
Татовите дружки от ПОЛИТБЮРО ряпа да ядат и да цъкат с език. Уж НАРОДНАТА партия на лапачите от БРЮКСЕЛ са партийна гордост в усвояване на чужди пари. Такива привилегии даже не са и сънували децата на видните соц деятели
4
0
 
22
 
! Отговори
ТЯ НЕ ВЕЧЕ БЪЛГАРКА преди 6 години
Както се оказа само децата на нашите ЕВРОБЮРОКРАТИ не пращат децата си в българското училище в БРЮКСЕЛ. Какво да кажем за МЕЧТАТА на такива отрочета - да се оженят за някой чужденец с голяма заплата
3
0
 
26
 
! Отговори
ПОРЕДНАТА КАЛИНКА преди 6 години
ГЕРБАДЖИЙСКА. Със заплата 4 МИЛИОНА за 4 години и ВЕЧНА ПЕНСИЯ 2500 на месец само защото станала за кратко евро бюрократ
2
0
 
23
 
! Отговори
ЖАЛКА КАРТИНКА преди 6 години
Хвани единия - бутни другия. И ако това е цвета на БЪЛГАРИЯ.... Много сме зле!
1
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените нямат никакво право на глас. Мрънкайте по-тихичко.