Борисов към Кристиан Костов: Успех на Евровизия!

Премиерът припомни на българите в чужбина, че могат да гласуват
13 май 2017 11:30,
46
Борисов към Кристиан Костов: Успех на Евровизия!
Снимка: архив "Булфото"

Премиерът Бойко Борисов пожела успех на Кристиан Костов, който излиза довечера във финала на Евровизия.

"Пожелавам успех на младия български певец Кристиан Костов, който ще представя страната ни довечера на състезанието "Евровизия" с песента "Beautiful Mess", написа Борисов в официалния си профил във Facebook.

Още по темата

Премиерът се обърна и към сънародниците ни зад граница.

"Всички българи в чужбина могат да подкрепят Кристиан и България, като гласуват за него на телефонните номера, изписани на екрана от страна на местната телевизия след края на последната песен. Приблизителното време на начало на гласуването е 00:04 ч. българско време. От територията на България гласовете за Кристиан няма да бъдат зачетени. Успех", написа още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът на България е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гусин Борисов пак реди мантри! Боже, толкова ли мразиш нас хората, че ни наказа с това нищожество!?
13
0
 
20
 
! Отговори
САМО ГЛЕДАЙТЕ преди 6 години
ВЕДНАГА СЕ ПРИКАЧВА КЪМ НЕЧИЙ УСПЕХ, НЕГОДНИКЪТ МУ НЕДЕН. ДА СЕ ОКЪПЕ В СЛАВАТА НА ВСЕКИ УСПЯЛ БЪЛГАРИН. УТРЕ ЩЕ ЧУЕМ, ЧЕ ТОЙ МУ Е ИЗВОЮВАЛ УСПЕХА.САМО ГЛЕДАЙТЕ. БОРИСОВ НОСИ ЛОШ КЪСМЕТ НА НАРОДА И ВСЕКИ БЪЛГАРИН ВЗЕТ ОТДЕЛНО. КРИСТИАН БЕШЕ ДОТУК. ВЕРВАЙТЕ МИ! БОКО МИСЛИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ПИ АР СИ И ДА Е В ДЖАЗА, ДРЕМЕ МУ ЗА КРИСТИАН. ВСИЧКО ПРИ БОКО Е ДРЪН-ДРЪН И ПИ АР.
12
0
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до Хитър Петър!Да беше написал едни кавички на БЕЗ ДА ИСКА ОБСЛУЖВА ГЕРБ...по щях да те разбера!Та Дългия си е с ГЕРБ, бе, Петрееее...Оня ден Цецо Оллигофрена му гостуваше даже в предаването за да си правят взаимно "четки".
11
0
 
12
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До АТАКИСТМажоритарните избори са в полза на ГЕРБ и само Слави и ГЕРБ ги искат. Да е мислил Слави преди да внася този въпрос за референдум. Без да иска обслужва ГЕРБ, защото при едни мажоритарни избори ГЕРБ печели пълно мнозинство от 160 депутати на втория тур от общо 240. Какво означава това? ГЕРБ ще управлява самостоятелно и ще си прави каквото си поиска, като налага своята диктатура.
10
1
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Тоя е от Киргистан,бе Баце...
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оппаааа...усещам че ще има пак подарък от Тиквата към Путин с Каракачанско българско кученце.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
г-н Борисов , чак Премиера ?Българите не го припознават като българска кандидатура ,не го харесват -спрете да ни го натяквате -дразните хората !Българите в Чужбина да дарят на някое болно Българче - това е приоритет 1 -ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ !
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кристиян Костов към Борисов:"Абе я си..."
6
1
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Дълъг, защо предаде 100- те протестиращи пред парламента, които идваха заради теб в продължение на 6 дни за референдума? Това че Цецко Олиггофрена внесе една от точките ви за мажоритарен вот за обсъждане и така те отказа от мълчаливият ти протест , а другите две- за задължителното гласуване и субсидията от 1 лев, означава че не ги подкрепяш вече!? Така излиза, Дълъг!
5
2
 
6
 
! Отговори
ПРОБЛЕМ преди 6 години
Като ги раздава тия съвети знае ли в колко часа е рук в Сидней бе???? Аз по това времв отдавна спя бе!!!! Алоооу как да гласувам бе алооо часовата разлила за нищо я нямате алоооооуууПо3драви от Австралияяя
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2, Правилно...Бойко се сдобри с Путин и започна да агитира веднага народа да избере едно русначе живеещо в Москва.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде и за кaкво потъват парите от тия СМС-някой да ни светне. защо никой нищо не казва сигурно отиват в някоя сметка За организарене на гей-паради и подобна плява няма да гледаме туй шоу повече
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата се поклони на Путин оня ден и смекчи тона.
1
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В чужбина българите са повече отколкото в България. Давай Крис, печелиш! Благодари на Бойко после!