Нинова събира червените на пленум, сменя ръководството

Готви се да отстреля поне шестима от ИБ, които са и депутати
64
Нинова събира червените на пленум, сменя ръководството
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Националният съвет на БСП заседава днес, за да вземе решение дали да има депутати в Изпълнителното бюро на партията или не.

Още по темата
Най-вероятно поне 6 от 16-те членове на Изпълнителното бюро на БСП ще се разделят с постовете си днес.

Според червената шефка Корнелия Нинова драми няма, но пък решението й да не се съвместяват длъжностите на депутатите на БСП с други отговорности в ИБ не се приема добре от всички.

Един от недоволните от това предложение на Нинова е депутатът от левицата Красимир Янков. Според него не може да се разделя механично отговорността на човек от ръководството, който е и в Народното събрание.

Очаква се Кирил Добрев ще избере поста си в Изпълнителното бюро и да напусне парламента, както и да има депутати, които ще останат и в парламента и в оперативното ръководство на партията.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
24
 
! Отговори
хъ! преди 6 години
"Готви се да отстреля поне шестима от ИБ, които са и депутати"Айде-е! Ловният сезон е открит! Гуруто на сектата ще отстрелва дивеч! Можеше да извика Гоце, макар и отстрелян и той е специалист по стрелбите.
21
9
 
8
 
! Отговори
Тес тест преди 6 години
Чуда са ако Борисов са бие със *** като мъж с мъж ...- Кой ще победи ?За Борисов с плюс за *** с минус очаквам да наддавате .
20
5
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
*** в БСП е като Гонзо в Левски :) Пълен провал!
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боли ги защото ги маха дъртите комунисти дето сучат над три мандата от държавата парии власт ! Така се прави не може за 20 години едни и същи да седят и да прибират девиденти а другите да ги гледат само как седят и нищо не правят .Освен това дъртите комунисти не са комунсти а крадци на пари и готованковци .
18
5
 
24
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 6 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Това е бъдещата министъ" - защо бе?! досега, като бяхте в коалиция с дпс и атака, да не би да ви беше лошо?! пак се ос*хте! "пременил се илия, ама пак в тия!"
16
5
 
12
 
! Отговори
Сла Нинова преди 6 години
*** има потенциала и мадете да се бия с Борисов като мъже ...
15
4
 
20
 
! Отговори
скункс за Курнелия преди 6 години
Златен скункс за ***, това добре, ама започна да мирише в БСП
14
2
 
26
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
13
5
 
15
 
! Отговори
don преди 6 години
ТОВА троянският кон в БСП който цели да разцепи партия и да я унищожи както се разпадна СДС. Нали е била членка на СДС.А сега оглавява левицата.Такова политическо номадство има само в БългарияНека я освободят от лидерската позиция.За сега тя играя за батето.подари му спечелени избори.Нинова вън от БСП
12
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербави ***, вместо да си сипете едни и същи опорни точки срещу Нинова, я ПО-ДОБРЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ЧАНТАТА ЗА 20 ХИЛЯДИ НА ВИНЕТКА ЛИЛИ???20 ХИЛЯДИ И СТРУВА САМО ЧАНТАТА НА ВИНЕТКА ЛИЛИ! Направете си сметката колко и струват колите, имотите и пр.!Още питате ли се каква КОМИСИОНА Е ВЗЕЛА ВИНЕТКА ЛИЛИ ОТ СКЪПИТЕ ВИ ВИНЕТКИ???
11
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне разчиства ! А ГЕРБ е ,и те разчистиха пътя на Цецка !?направиха министър ! До кога ли !?
10
6
 
18
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
9
8
 
13
 
! Отговори
жената мъж преди 6 години
Ако (***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Жельо *** за къде го гласят, за парламента или за ръководството на партията. Той и за двете места не става, ама няма да го оставят на сухо, той е плътно до ***.
7
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краднелия
6
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахах, на герберските *** пак Нинова им виновна...ОТ 9 ГОДИНИ УПРАВЛЯВА (КРАДЕ) ГЕРБ, ама на тях Нинова им виновна!Жалки сте гербави
5
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Ами тя Нинова се опитва, и с всички свои действия до сега показва че работи за народа, а това че вие сте мега прости и си избирате мафиотската партия ГЕРБ, която ви превърна в най-бедния и оскотял народ в Европа, си е чисто ваш проблем, и най-вероятно е психиатричен
4
4
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
кои го интересува спявката на бсп кои ще влезе кои ще излезе
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди това Краднелия *** има да отговаря на много въпроси. Не е ли човека до ная- Кирето, тоя дето го хванаха с куфари валута на границата? Този ли човек ще е лицето на промяната? Колко пари взе от приватизацията на държавната собственост? И още много, но няма да продължавам. Тя си мисли, че хората ще забравят това. Не, няма да го забравят. И никога, ама никога тия нагли, лъжливи и крадливи хара няма да са управляващи. Просто народът ще ги отсвири.