Симеонов се шегува с "Бухенвалд"? Той отрича, но в. "Сега" – не

Вестникът застана зад журналиста, говорил с вицепремиера
18 май 2017 17:00,
136
Симеонов се шегува с "Бухенвалд"? Той  отрича, но в. "Сега" – не
Снимка: БТА

Вестник "Сега" обяви, че стои зад статията си, в която вицепремиерът Валери Симеонов е цитиран да казва, че може да има майтапчийски снимки от младежките си години край лагера "Бухенвалд".

Коментарът му бе публикуван при избухването на скандала около снимките на вече бившия зам.-министър Павел Тенев. Той бе уволнен заради фотоси, на които позира, вдигнал ръка за хитлеристки поздрав.

Преди това обаче Симеонов го защити и обясни, че и той самият можело да има майтапчийски снимки от 70-те край "Бухенвалд". Днес вицепремиерът се разграничи от това твърдение и обяви, че ще съди вестника за публикуване на невярна информация.

"Вестник "Сега" категорично отхвърля твърденията на Валери Симеонов, че е публикувал невярна информация. Репортерът на "Сега" си е свършил работата съвестно и професионално. На 16 май 2017 г. той е провел два разговора със Симеонов.
Още по темата

В първия Симеонов иронично-пламенно защитава зам.-министъра Павел Тенев и неговата снимка с нацистки поздрав. Във втория, проведен по инициатива на вицепремиера, Симеонов разказва историята от студентското си пътуване до "Бухенвалд", написа изданието в електронното си издание днес.

Междувременно от БСП, ДПС и "Воля" поиска оставката на Валери Симеонов. Патриотите обявиха, че няма да я подаде, защото, според тях, драма няма.

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че вицепремиерът и пред него е потвърдил намерението си да съди вестника, защото написаното не отговаря на истината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
16
 
! Отговори
бургазлия. преди 6 години
Този кариерист Валери Симеонов Винкела жаден за власт навремето разби ППАтака създаде самостоятелна въпреки това едва в 43 нс УСПЯ ДА СЕ ДОКОПА ДО ПАРЛАМЕНТА НО НЕ И В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ.Използвайки златния пръст на кумеца се обединиха с Вайводите които също от години драпат до парламента и Каракачанов мечтае да се види МО олицетворяващ македонски войвода .Опозицията не трябва да се плаши че предстои председателството ни на ЕС.Има време достатъчно да се проведатнови избори предсрочни .
58
3
 
26
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Не за първи път казвам, вижте му физиономията, чуйте как говори. Очите му, скулите - татарски, да не кажа нещо друго, за тена няма да говорим - все едно от солариум не излиза...Сега излиза, че трябва да говори с преводач. Абе, хора, нямаме ли си българи?!!! И още нещо ви казвам - само нечистата кръв е толкова фанатична!
57
1
 
16
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До ГробокопачЦецо, седи мирен в осмия си апартамент!!!
56
1
 
20
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Винлек, татарино, не хленчи пред Цецо Гестапото, а кажи, ясно: "СМЪРТ НА ГЕРБ". Сега, разбрахте ли, че трябвше да подкрепите Нинова;)))
55
1
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Винкела -акъл...море,глава...кофа.
54
0
 
7
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До АзМного разумно, но надхвърля компетенциите на немски и френския посланик.
53
0
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
***, моля те, не трий този превъзбуден индивид, неудобно се получава, като адресирам отговора си до номера под които се озовават нормални хора!!!
52
1
 
13
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Той и кмета на Симитли, един такъв, шегаджия... Ама, знаели човек!???
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бургаското пиянде мислеше че е хванал баце за ... шлифера и ве1е няма връщане. Но баце и по-тежки битки е изкарал. Тоя да го върнат на село откъдето е!
50
5
 
6
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До Членска карта 7Той Борисов отдавна трябва да е зад решетките, но скоро няма да стане, защото народът го обича. Като го намрази сигурно ще избяга в чужбина и няма да смее да се покаже повече. Той се възползва от това, че има голямо доверие и може да бъде преизбиран на всички избори.
49
1
 
19
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Предлагам Американския посланик да избере 80 депутата,германския 30,френския 10,руския 25,турския 20,мутрите 40 и да спрем да си играем на държава.
48
3
 
6
 
! Отговори
до 67 преди 6 години
А как така колко процента имаха фашистите на референдума ? Или убиваха децата из Ястребино та да се натикат с Германия ?
47
0
 
1
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До писна миКой закон бе, Методи!?
46
0
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 63Твърде амбициозно и неграмотно начало...
45
15
 
9
 
! Отговори
писна ми преди 6 години
Ай стига с тая измислена тема! България е съюзник на Германия през ВСВ, кво чудно има? Разни комунистически символи и паметници може да ни се навират всекидневно въпреки , че са забранени от закона . Снимки на паметника на престъпника Т.Живков и прочее престъпления се толериат , а за някакъв майтап преди години изядоха хората !
44
6
 
10
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До AnonymousНе искаме ДПС вместо Патриотите, но самите Патриоти ще направят коалиция с ДПС след следващите избори, защото са жадни за власт и са готови да управляват с БСП и ДПС, ако самите БСП спечелят изборите. Тогава ще ядеш онази работа.
43
1
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До Хитър ПетърА Борисов!???
42
3
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Винкела го хванаха на консърма! До няколко месеца ще го наврат в ъгъла и ще му купят депутатите... Рядко противна и брутална персона. До къде ме докараха, да се надявам Тиква и евроатлантически китки, да ме спасяват от Винкел!???
41
2
 
5
 
! Отговори
СТАНДАРТ преди 6 години
Всички Журналисти ползват помощни средства когато правят Интервю .Дори да се пише във Вестник се ползват Диктофони или камери .КЪДЕ е записа ?В случая или Журналиста си измисля или е притиснат да се потуши скандала .
40
2
 
6
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До ОлааПатриотите са фалшиви националисти, няма какво да спорим повече. Истинските няма да отидат и да ламтят за пари и власт, а щяха да са в опозиция или щяха да управляват сами. По това се разбира дали едни патриоти са истински жаждата им за власт. Ако си истински патриот ще защитаваш националните интереси и няма да се продаваш евтино като Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов. Какво ще направят сега като взеха министерствата? Освен да точат пари друго не могат.