Валери Симеонов за Бухенвалд: Шегаджийски снимки? Абсурд!

Ако му поискат оставката от БСП няма да си я даде
18 май 2017 11:37,
115
Валери Симеонов за Бухенвалд: Шегаджийски снимки? Абсурд!
Снимка: БТА

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че ще съди вестник "Сега" за публикуване на невярна информация, стана ясно на извънреден брифинг в Областната администрация в Бургас.

По думите му срещу него се води негативна пропаганда от изданието, което манипулирало интервю с него.

Припомняме ви, че коментарът, публикуван от вестника, е във връзка със скандала около вече бившият зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството Павел Тенев, чиято снимка с нацистки поздрав от парижкия музей "Гревен" обиколи мрежите.

В дописката се твърди, че Валери Симеонов сам е обяснил, че през 70-те години на миналия век като студент го били завели в лагера "Бухенвалд".

"Като се замисля, кой знае какви майтапчийски снимки сме си правили там... Дали някой не може сега да каже: Подавай оставка и се прибирай на село", заявява Валери Симеонов според "Сега".

"Този вестник ще бъде съден. Никога, по никакъв начин не съм произнасял думите, че съм имал шегаджийски снимки в Бухенвалд. Става въпрос за атака срещу правителството. Това се използва за политически цели. Съжалявам, че давам интервю на всеки, който поиска, разчитайки на коректността на журналистите", настоя вицепремиерът.

На въпрос дали би си подал оставката, ако БСП му я поискат, той отговори, че това няма да се случи: "Бих я подал тогава, ако моите партньори и коалиционният ни партньор я поискат. България има нужда от добро правителство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
6
 
! Отговори
САМАЙЛ ВАНУНУ преди 6 години
АБЕ НЕ СТЕ ЛИ ИМАЛИ РАБОТА С СВОЛЕН ТАРИКАТА И ТОЯ ЧЕРКЕЗ ??ТОВА СА ЛАКОМИ КОМБИНАТОРИ, ЗА ПАРИ БИХА УБИЛИ И МАИКИТЕ СИ.ТЕ И ОНЯ ПУДЕЛА НА ВИНКЕЛА--ВАЛЕНТИН КАСАБООЛУ НЕ СЕ ПОНАСЯТ С ВОЛЕН ЯМБОЛСКИЯ ТАРИКАТ, АМА СЕДЯТ ВЪТРЕ И ЩЕ КРЕПЯТ ИПОНЕЦА-БУДА ЛАТА , И ЩЕ СЕ КРИЯТ ПО КЬОШЕТАТА , ЩОТО ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА -- НИКОГА ВЕЧЕ .ВОЛЕН СПЕЦИАЛНО Е БОЛЕН МАТЕРИАЛИСТ, И ЗА ПАРИ БИ НАПРАВИЛ ВСИЧКО.ТОЙ Е ПИОНКА НА МИЛИЦИЯТА . ОЩЕ ОТ 1984 Г.
50
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
57защото това е вицепремиер на правителството на българия
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато се шегуват с нацистки поздрав поругавали паметта на убитите евреи ,а когато се снимат до портрета на Сталин тогава няма нищо ,всйо в парядке а ?Тогава милионите хвърлени не евреи на прасетата не са поругани
48
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерчо за затвора сте не сте за кабинета
47
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През втората световна война не измират само евреи,жертвите на не евреите са пет пъти повече.Каква е разликата между Хитлер и Сталин,единия гори хора в пещите другия ги хвърля на прасетата.Защо да се снимаш с паметника на Сталин и руската армия е модерно а да се майтапиш със хитлеристки поздрав е осъдително? Защо е този двоен аршин?Руската армия е блудствала с българки и деца
46
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шеги и закачки и усмивки по радиото. Aми направете си едно куклено шоу и там се шегувайте, пък мястото не ви е в министерските кабинети ''шегаджии''. Тъй на шега няма ли да затриете държавата, аааа ??
45
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този руски "патриот" е вреден за България !За него е нормално да нарича българите извън България "***", и неонацистките изцепки на матряла си - майтап !Интересно би било как ще реагира ако някой си направи майтап със селфи - стъпил на руското знаме !?
44
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерката е пътник за село и само той не го знае.
43
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Световните финанси се управляват от евреи. Сега заради този *** ще берем големииии ядове. Поне да не беше лъгал, че не го е казал. Още повече вбеси общността. Еврейте вече са платили и разполагат с записа. Мои познати евреи споделиха, че са бесни и техните организират силни международни реакций срещу правителството на което зам председател е този ***.
42
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е разликата да празнуваш 9 септември да се снимаш пред паметника на руската армия и Сталин който изби милиони и хвърли още толкова на прасетата или да отправяш нациски поздрав,как определяте по малкото зло ???Кое е по мало вулгарното като двата анти човека започнаха втората световна война като съюзници?
41
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди малко по Ройтерс излезе информация за случая Симеонов
40
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подавай оставка безчестник!!!
39
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не искате да ви управляват комунисти? Ще ви управлява пожарникар. Не искате пожарникар да ви управлява? Тогава ще ви управлява комбина - пожарникар+нео нацисти...Въобще, интересна страна е България : )))
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали някой не може сега да каже: Подавай оставка и се прибирай на село", заявява Валери Симеонов.
37
2
 
13
 
! Отговори
РОДОЛЮБЕЦ преди 6 години
ПАТРИОТ СТАНА М'РЪСНА ДУМАТАКА Е ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БОТЕВ
36
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЗИЯТ РОГ Я ЗАКЪСА МАЙВЛЕЗЕ В ТРЕСАВИЩЕ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МЪРДА, ПОВЕЧЕ ЗАТЪВА.Най-добре е тихичко по терлици да си тръгне, че евреите са навсякъде.
35
14
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Четем колко са възмутени комунистите от снимката на една ръка,протегната за хитлеристки поздрав. Добре,но това е само една снимка,без лицето да е активен хитлерист. Ноооо, защо не четем за комунистите,чиито деца са БСП сега и са вкарвали и изтребвали истински българи в комунистическите лагери след 9-ти септември???? Как така тези деца на комунистите сега имат наглостта да крякат по една снимка?
34
6
 
12
 
! Отговори
Твоята свърши преди 6 години
Хайде Варели, събирай си багажеца и сбогом...
33
4
 
14
 
! Отговори
ВЕСТНИК "СЕГА&q преди 6 години
ПОЛИТИК И МУХА НАЙ-ЛЕСНО СЕ УБИВАТ С ВЕСТНИК
32
4
 
18
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
На тоя *** най-малкия му проблем са БСП. Ако евреите се заядат за "майтапчиските снимки от Бухенвалд", е това вече е проблем! Няма да го оставят, че и Борисов ще го отнесе! Ако наистина го е казал, свършен е!