Гафове, скандали... Клати ли се кабинета "Борисов" 3?

Експерти: ДПС и ДОСТ използват тези техни прояви!
22 май 2017 11:23,
46

Категорично гафовете с нацистките поздрави няма да скъсят живота на парламента. Снимките са несполучлива шега от преди 10 години, а не разпространяване на етническо напрежение. Когато решиш, че ще се занимаваш с политика, трябва да изчистиш всякакво компрометиращо те съдържание от социалните мрежи.
Още по темата

Това отбеляза журналистът Георги Харизанов в студиото на "България сутрин". Негов събеседник беше и бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай.

"Ние обсъждаме махленски проблемите дори и на съдебната система. Когато виждаш възрастна жена да бъде влачена по границата, а после този човек става вицепремиер, се разпространява изключително голямо напрежение. Въпросът с тези скандали е изключително важен за националната ни сигурност", посочи Октай пред Bulgaria ON AIR.

И сподели притеснението си, че тези гафове могат да бъдат използвани от външни политически сили с цел манипулиране или насочване на общественото мнение.

"Партньорството между ГЕРБ и Патриоти ще се пропука благодарение на тези скандали. ДПС и ДОСТ използват тези техни прояви, за да наложат своето влияние. Кадри от всяка проява на агресия се разпространяват в ислямския свят. Не може да тръгнеш да управляваш с лозунга "България над всичко" и да поставиш себе си над държавата след това", заяви бившият зам-председател на ДПС.

Журналистът Харизанов изрази надеждата си "Обединени патриоти" да спрат с подобни прояви и стабилността на парламента да се възстанови.

"Никой няма интерес от нови избори. Никой! Това е единственият възможен начин за парламент. Когато през 2001 г. се счупи двуполюсният модел се доказа, че такива партии влизат във властта. Дано "Обединените патриоти" разберат, че не са шумна фракция, която трябва да търси постоянно общественото внимание", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Клати го Далавери ! Ама без Далавери нема кабинет ... 22...
15
6
 
21
 
! Отговори
vah преди 6 години
Този Харизанов е от кликата защитава винаги ГЕРБ. Типичен арогантен и надменен гербаджийски бо.ук. Да смъкне розовите очилца от главата си и да види до къде стигна страната от поредните некадърни управления до момента, в това число всички управляващи. А с тези откровени фашисти се удари тоталното дъно и след управлението на тези герберасти и фашяги страната ще е тотално разсипана!
14
5
 
17
 
! Отговори
The big щепсел преди 6 години
Тоя кабинет, на заптието на правешкия овчар, е най-недоклатеното нещо на света.
13
7
 
16
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Ще вървят напред към новия мензис на тлъстия, но глупав лидер, който ще метне пешкира пак до има-няма година.
12
23
 
8
 
! Отговори
Кой преди 6 години
Незнам, кой кого клати, но някой хора търсят под вола теле! Само и само да разклатят кабинета. Всички сте много честни, умни и справедливи! Вярвайте на всичко и всички, търсете компромати! Но ще си останете с пръст в устата! Защото ГЕРБ няма да се хване на въдицата на разни турчиля, гладни за власт, изпуснали кокала! ГЕРБ ще върви напред и ще си изкара мандата, защото на народа му писна от избори!
11
2
 
12
 
! Отговори
Даола преди 6 години
Редактори, учете граматиката ! "Клати ли се КАБИНЕТЪТ...
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой беше журналиста ГХ? Може ли някой да поясни?
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно трябва да махнат пълния член от нашия език. Че за какво ни е? Само да се излагат журналята.
8
1
 
25
 
! Отговори
До г-жа Вельова преди 6 години
Уважаема г-жо Вельова! Една корекция в заглавието: Изписано е: "... Клати ли се кабинетА "Борисов" 3. Правилното изписване следва да бъде: "Клати ли се кабинетЪТ "Борисов 3".
7
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като се съберат най-известният герой на Алеко Константинов и тримата не по малко известни персонажи на Доньо Донев заедно се получават такива клатения.Всяка прилика с действителни лица и събития от новото българско правителство са напълно случайни.
6
4
 
30
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Единствения начин едни експерти да получават сериозни кинти дълго време без да правят нищо освен друго освен да хвалят правителството е този.
5
41
 
19
 
! Отговори
Буден гражданин преди 6 години
Добър е кабинета този път - дано откара пълен мандат, че да пооправят кашите дето забъркаха ДПС и БСП.
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблем е , защото разни снимки ви държат "Будна" съвестта, но цените на тока-не, смъртностт-не.Гледам никой не се трогна толкова как ще е отрази това на кабинета?! на международното положение?!ако ние измрем, а на народа-куклиненото шоу от екскурзия. вашта ...снимка.
3
16
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не знам дали някой клати кабинета и въобще кой кого клати вътре в тоя кабинет.Ама знам,че Тиквата от Банкя дойде за трети път на власт и за трети път държавата заприлича на цирк.Записи,тефтерчета,снимки,тоя набили днес,оня го да не казвам какво утре...И вече истинските проблеми на хората като бедност,безработица,битова престъпност,нови цени на енергията,здравеопазване отидоха за пореден път в девета глуха.
2
2
 
8
 
! Отговори
Vroeni преди 6 години
Dps tarsiat vse rahata - da sednat s razpereni dlani nagore i da chakat da im padne nagotovo...i Erdogan ne haresva marzelivite ot dps...
1
12
 
32
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Важно е да се смени погледа от актуалните теми. Съдебната реформа битовата престъпност и да се говори за глупости да може ГЕРБ + ДОСТ и ДПС да си безчинстват.