Светът ще е още по-безкомпромисен с тероризма!

Поредният брутален акт щял да обедини усилията на институциите
36
Светът ще е още по-безкомпромисен с тероризма!
Снимка: Reuters

"За пореден път целият свят е разтърсен и шокиран от насилието над мирни граждани. За подобни действия няма оправдание". Това написа председателят на парламента Димитър Главчев в съболезнователен адрес до председателя на Камарата на общините на парламента на Великобритания Джон Бъркоу след терористичния акт в Манчестър.

Още по темата
Той изразява най-дълбоки съболезнования и съчувствие към семействата и близките на загиналите и ранените.

"Позволете ми в този тежък момент да изразя най-искрена приятелска и човешка съпричастност и солидарност. Ние сме с вас и споделяме болката на Великобритания и мъката на засегнатите семейства", допълва Главчев, цитиран от пресцентъра на НС.

Той заявява, че България остро и решително осъжда всяка проява на тероризъм като грубо посегателство срещу Главчев изразява убеждението си, че този брутален акт ще обедини усилията на институциите, на гражданското общество и на световната общественост за още по-безкомпромисна борба с всички прояви на тероризъм и пожелава скорошно възстановяване на ранените при атентата граждани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Методи преди 6 години
Жалко за терористичните нападки и невинните жертви. Тероризмът обаче едва ли ще спре. Причината е една. Несправедливото грабене на замните богатства на арабите, диктуване на начина на живот и сеене на "Американска демокрация" чрез харчене на оръжието което е невъзможно. Така че Бомбардировки = Тероризъм. Но баш виновнитв остават на сухо. Тримп приятелски посети наи - недемократичната арабска държава.
26
0
 
0
 
! Отговори
арести за убииците преди 6 години
Обсебени от черни терористи дец а от малцинствата с е виждат перфектно даже на нагло престъпната видео техника.Софтуеристите доработват системи з а обемно обсебване с цел масови убиици заради особености в хран режима на нашенци в сравнение с тези на араби
25
0
 
0
 
! Отговори
демонтаж на камерите преди 6 години
МАсови убиици ползват видео терористична и педофилска техника за отработване на важни анти човешки техники вкл обемни скенери за центриране на микро и нано импланти в телата на деца и учители,Отработват с е системи з а индивидуално и групово обсебване от терористи и масови убиици вкл з а обемно проникваш контрол следящ зомби вещества и пси активни спец наркотици вкл тип джихад на балканите
24
0
 
0
 
! Отговори
арести за убииците преди 6 години
У нас терористи ползващи власт подставени ежедневно увреждат с нагло вредна античовешка видео терористична техника милиони деца в училища и градини и никой не реагира ни НАТО НИ ИНтерпол ни София НИ БрюкселВСички деца имат трайни нелечими видими увреждания..Засега наглите престъпници ограбили стотици милиони з а монтаж на забранената от Основния закон техника още са на свобода.
23
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
"още по-безкомпромисен" - Интересно как ще се преведе това клише на *** език?! Вероятно ще слушаме за осъждане на тероризма от сутрин до вечер по всякакви TV -и.Нещо като - " Ти си лош, лош, лош....."
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Светът ще е още по-безкомпромисен с тероризма!"Сериозно ли? Вчера четох за "спасени" 2500 т.нар.мигранти, реално потенциални терористи. Как точно ще бъде безкомпромисен? Като продължава да се пълни Европа с терористи? Вероятно се разчита, че като изтребят местните, атентатите ще спрат... Дано божието наказание застигне всички, които причиниха това на мирните граждани!!!
21
1
 
9
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Мислите ли, че тези атентати се правят без знанието на правитеслтвата ?!? Всичко това се прави с цел приемането на НСР.... Ограничаване на свободите на обикновения човек, чипирането на народните маси...... Роби, роби им трябват а не свободомислещи хора.
20
1
 
21
 
! Отговори
ЕС преди 6 години
Ще отговорим безкомпромисно с меченца и свещи!
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам, толкова е безкомпромисен, че положението е вече неспасяемо ...
18
0
 
18
 
! Отговори
е преди 6 години
Просто ще се приказват глупости и така до ислямизацията на Европа.После ислямистите ще си измислят Нюрнбергски процес и ще се пишат герои дето са гонени от фашистите.
17
1
 
16
 
! Отговори
Глупости преди 6 години
И празни приказки. Как иначе бихме могли да интерпретираме факта, че Сащ сключиха договори за стотици милиарди долари със създателите и поддръжниците на ИД. Лицемерие и празни дрънканици. Всички ,,бежанци" са добре обучени убийци в лагери и тези атентати са само загрявка. Спомнете си за заловените картечни пистолети от ДАНС преди няколко месеца. Навсякъде по ЕС има складирано такова оръжие от албамци и косовари през дрогаджийските канали. Такава касапница го чака ЕС, яе Ви е бедна фантазията.
16
1
 
19
 
! Отговори
N преди 6 години
Те ни се смеят в лицето а ние трябва да си ги разпределяме по квоти
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е виновен?
14
0
 
11
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Да! Да им натресат жестоки глоби! И да им отнемат картите за градския транспорт.
13
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кичнахте ли си профилите във Фейса. Ако не сте побързайте, че приятелите ви ще ви се смеят. И да не забравите, сега надписът еЖе суи Манчестър И да има британското знаме отзадДа не объркате да сложите пак френското
12
2
 
28
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Тресат се...остро осъждат...съчувстват...И пълнят Европа с бомбаджии, и детеубийци!Така са ни яхнали, че там дето се е впил хомота - гнои, и тлъсти мухи снасят личинки!
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предполагам ще продават плюшени мечета със по-свиреп вид... Днес няма ли да има новина за ,,спасени'' бежанци в морето около Италия!?? Бедстват хората, тичайте на помощ!!!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
:)) колко ОЩЕ :))
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ми писна от тая фалшива ИСТОРИЯ дето ни я четете и пишете.Я на НОВ РЕД, и друг да вземе моливчето да пише...ако ме разбирате."светът се разтресе", повярвайте, все още не е.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главчев и ти ли си потресен като Захариева?