Ответен удар! Петиция към Марешки – хетеро ли си?

НПО-та поискаха лидерът на "Воля" да последва собствения си призив
1 юни 2017 10:37,
56

Неправителствени организации организираха петиция за разкриване на хетеросексуалните зависимости на лидера на "Воля" Веселин Марешки. Ироничната им инициатива им идва като отговор на призива на зам.-председателя на парламента депутатите да бъдат проверявани за "хомосексуална зависимост".

"Коментарът ми е осъдителен. Самият израз "хомосексуални зависимости" е абсурден и обиден. Марешки използваше това изказване към друг народен представител и отдели хомосексуалните хора като проблемни", сподели пред репортер на Bulgaria ON AIR Радослав Стоянов от Българския хелзинкски комитет.

Той подчерта, че основните партии по никакъв начин не си сътрудничат със самата гей общност, за да променят положението.

Още по темата

Ако един човек има зависимости заради своята хомосексуалност, защо това е така, кое го отличава от хетеросексуалния човек и защо той не иска сексуалната му ориентация да бъде разкривана, попита представителят на БХК.

"Никога институция не е заставала открито в подкрепа на София Прайд и не е комуникирала с нас по нашите проблеми. Като развалена плоча ни се задава въпросът защо организирате прайд", сподели още Радослав Стоянов.

Актьорът Калин Сърменов не се съгласи с нападките към Марешки заради изказването му от парламентарната трибуна.

"От една страна сме активни, а от друга, когато някой ни попита, сме прекалено чувствителни", отбеляза той в "България сутрин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БХК още веднъж показа истинското си лице!Скочи да защитава явление, което е пагубно за всяка нация!Хетеросексуалното влечение е нормално, а хомосексуалното не е!Много рядко се срещат хетеросексуални сексманиаци, които вършат престъпления под напора на нагона си.Повечето хомосексуални са готови да посегнат и на непълнолетен, само и само да удовлетворят нездравата си страст.
23
0
 
23
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
Като развалена плоча ни се задава въпросът защо организирате прайд", сподели още Радослав Стоянов...A защо, наистина?
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тоя *** зорлем го правите герой. От кога трябва да се декларира нормалност? Или се връщаме към старата максима "в царството на слепите едноокият е цар"? И като си докаже хетеросексуалността какво следва?
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо ново от Турция, само типично бъгларските гей истории в новините.
20
1
 
20
 
! Отговори
БХК - негодници! преди 6 години
Хомосексуалните СА проблемни!Днес вече е качена в нета голяма статия, базирана върху факти. Не знам защо в нея ударението е поставено върху педофилията. Изводът от изнесените факти е очеваден - по-агресивната част от хомосексуалните привличат бедстващи непълнолетни -безпризорни, избягали от дома си или пък деца и юноши от мизерстващи семейства, и срещу храна, дребни пари и временен подслон постепенно ги приобщават към хомосексуалните!Нездравите зависимости тласкат хората към престъпления!
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със таз чеченската физиономия нормално е да е радикализиран,проблема е ,че се е докопал до високата трибуна на парламента от където проповядва своя радикален путинифизъм
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе кажете нещо за Путин и Ердоган нас само това ни интересува!
17
16
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
При евроатлатнизма половите сношения между мъже са нормални, това го е доказала евроатлатническата наука. Нормално е мъж да се жени с мъж и мъж да е булка. Всички видяка снимките в нета със съппругите на европейките лидер и Мелани Тръмп, там булката на премиера на Люксембург беше мъж. Българите трябва да проумеят, че сексуалните връзки между мъже са нещо нормално. Едиствено в изостанала България и в Русия при диктатора Путин е забранено на мъжете да се женят момежду си и да осиновяват деца.
16
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доживяхме радикализирана руска мутра да призовава от трибуната на парламента да хвърляме гейовете от покривите на високи сгради по примера на ислямска държава.
15
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хомофообите всъщност са скрити хомосексуалисти. Те са крайно агресивни към братята си по сексуална ориентация, които не се прикриват лицемерно. Колкото повече гей мъже има, толкова по-лесно хетеросексуалните си намират партньорки. Днес на практика всеки невзрачен мъж може бързо да си уреди секс с жена, стига са и покаже, че наистина я желае.
14
1
 
3
 
! Отговори
Фрог преди 6 години
До МанолскиБайно, да изгонят и шведите, и всичката *** да останете само пенсионери Та да си повръщате на воля
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
що за петиция,що за НПО-та ? я се занимавайте с истинските проблеми на народа !
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Турция БХК няма мястно и никога няма да има, БХК може да вирее само надупена страна като България, затова е БЪЛГАРСКИ хелсинкски комитет, а не някакъв друг.
11
14
 
2
 
! Отговори
Бриджит преди 6 години
В ечноО наниранеЛ айнаЯ дене
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време да направите крило в Турция и бунтовническа Сирия-Турски Хелзингски комитет и Идилски хелзингски комитет.Всъщост-какво ви е мнението за рязането на глави, продаването на хора в робство,търговията с органи,женитбите за невръстни момичета, пребиването на хора с камъни.Някои от изброените неща ги има и в Саудитска арабия-може и там да направите един комитет.Препоръчвам също да изпратите за представители само жени-все пак неслучайно Саудитска арабия бе избрана в Съвета за правата на жените.
9
13
 
8
 
! Отговори
Хомосексуалист преди 6 години
Хетеросексуалността е зависимост, хетеросексуалните трябва да се срамуват от сексуалната си ориентеция а не хомосексуалните. Отдавна е доказано научно и се знае, че хомосексуалността е нормална. Всеки хетеросескуален който иска да заема висок пост като политик или в държавната администрация трябва да декларира хетеросексуалните си зависимости.
8
3
 
5
 
! Отговори
Locust преди 6 години
Тоя от къде го изкопаха? Ибахси находката!
7
4
 
16
 
! Отговори
ponti преди 6 години
Мерешки е мъжкар и ПИЧ!
6
2
 
31
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Не се декларират и нямат нужда от доказателства нормалните ни хетеросексуални влечения и зависимости а единствено изключенията т.е хомосексуалните. БХК да не търси под вола теле а да се наведе по-ниско от тревата, защото изкривената им логика не почива нито на научна, нито на нравствена основа и скоро ще направят нормалните хора свидетели на разкрасените си физиономии и то съвсем безплатно и спонтанно от иначе търпеливия и признателен български народ...
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За наркотици и психическа пригодност е ясно, че трябва да бъдат проверявани. За хомо-, хетеро- и прочие наклонности, Веско Марешки и НПО-тата ако могат да кажат как стават проверките ще е добре, те вероятно ги разбират тези работи.