Гейове, алкохолици, наркомани... Кой кой е в НС? Марешки пита

Не за пръв път той критикува поведението на някои депутати
72
Гейове, алкохолици, наркомани... Кой кой е в НС? Марешки пита
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Хомосексуалисти, алкохолици и наркомани в парламента – декларирайте зависимостите си! Този призив отправи лидерът на "Воля" и зам.-шеф на НС Веселин Марешки от парламентарната трибуна.

Не за пръв път той критикува поведението на някои от депутатите.

"В сградата на Народното събрание излизат от определени места кълбета дим, цигарен дим, някъде мирише на алкохол, в определени лица пък се забелязва употребата на наркотици и упойващи вещества", упрекна Марешки още в първите дни от живота на 43-ия парламент.

Още по темата

Тогава той дори предложи да извика подвижна лаборатория, която да следи за чистота на въздуха „откъм цигарен дим и алкохолни пари и на психическата устойчивост на депутатите от намесата върху психиката им на упойващи психотропни вещества и наркотици".

А днес поиска освен декларациите си за конфликт на интереси, народните избраници да декларират и хомосексуалните си зависимости.

"Няма да допусна откровен хомосексуалист да ме пита имам ли право да бъда някъде", скочи той, но отказа да уточни кого визира и да назове имена.

Веселин Марешки обаче е категоричен, че трябва да е ясно кой депутат воден от какви зависимости гласува за определен закон.

"Цинизъм е такива хора да се подвизават във властта в това число и в парламента и да ставаме за смях като стане ясно, че имаме осъдени депутати. Призовавам ги да декларират и да напуснат тихомълком Народното събрание", отсече той.


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
bluesky1 преди 1 година
Ееее, Марешки, то ако трябва да да се декларират зависимости, то има и една камара други такива, като зависимост към хазарт, зависимост към проститутки, към подкупи, зависимост към крадене...хахахааа, май последната е най-широко разпространена сред хората с власт в МС, НС, държавни агенции, кметства и общини...хахахаха
54
0
 
3
 
! Отговори
кво стаа преди 1 година
Ами крадците и айдуците, тях къде ги забрави?
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Звучи правдободобно. И какво от това. "Лъжата вече е обиколила света, а истината все още си връзва обувките"
52
0
 
10
 
! Отговори
Марешкииии! Гледа ли преди 1 година
ТV-новините?
Нови Искър!
Чу ли как патят хората там? Знае се кой тараши нощем къщите и дворовете им! И камерите са ги заснели! Но законите са такива, че полицията не снема отпечатъци, ако стойността на откраднатото не надхвърля определена сума!
Хората открито заявяват, че вече дори не пишат жалби, защото знаят, че МВР бездейства!

Съдействай за:
- Промяна на законите, закрилящи ПРЕСТЪПНИЦИТЕ;

- Разрешение да се притежава оръжие и да се използва за защита, когато престъпник влезе в дома ти!
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой кой е в НС? Неграмотни гейове,алкохолици,чейнчаджии,наркомани,клептомани, рекетьори, наркотрафиканти,контрабандисти,комарджии,потомствени национални предатели, продажници, международно и партийно организирани престъпници, некадърници,хора със скоп.ени мозъци и обикновена партийна паплач,всички работещи вече над 30 г срещу заплащане за УНИЩОЖАВАНЕТО НА БГ-ДЪРЖАВА И НАРОД в изпълнение на изготвения от АОСУ-икономисти,финансисти и прочие хамп.арцуняни план "РАН-ЪТ"!!!!
50
0
 
6
 
! Отговори
Нено преди 1 година
Общо взето това се вижда от поведенческия психопрофил там - пълни пердета за благоденствието на българския народ, типично за много некачествен матрял с неясен произход
49
1
 
20
 
! Отговори
Да бе! преди 1 година
Марешки излезе чиста вода ненапита! Иначе е прав.
48
1
 
21
 
! Отговори
АМАн от крадци преди 1 година
От около 6 000 000 българи над 3 000 000 са пенсионери над 2 000 000 са деца и безработни А издържаните с ограбвани пари от народа са над 900 000 ..
Освен тях над 10 000 000 000 живи лева се ограбват за нагло престъпни тежко корупционни ненужни и канцерогенни обекти вкл водни цикли..
47
2
 
19
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 1 година
Цялото МВР и спец служби сега ударно тероризират Народа в интерес на две до пет фамилии максимум подават от Витоша настръхнали..
НАпомняме че МВР и службите както и другите НАГЛО ПРЕСТЪПНИ МИНИстерства и ведомства се издържат САМО От ограбвани милиарди от бедния оставен без доходи народ.
46
0
 
12
 
! Отговори
Затворете НС преди 1 година
Докато нямаше такъв НАГЛО ПРеСТЪПен Орган ползван за УЗаконяване на тежко терористични проекто решения и подобни Външния дълг намаля.Парламента Цачева бе ползван за ударно прокарване на нагло престъпни проекто решения .Всички те са НЕЗАКОННИ.
45
1
 
16
 
! Отговори
Край преди 1 година
Точно така всички изброени от Марешки трябва да се борят с мажоритарната система защото тя ще вкара мутрите в парламента. То сега премиера е от СИК ама вие много внимавайте че с мажоритарните избори Слави Трифонов ще ви вземе държавата и Учиндол ще ви стане столица, а химна ще ви стане "Тъкала Донка престилки". ХААА ХА.
44
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако говорим за Холандия, то там половината са гейове, наркомани и алкохолици. Другата половина са мургавели, които им продават горните удоволствия.
Но нали искаме да сме като европейците, трябва да ги следваме във всичко.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВОДЕЩИЯТ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ - ПИТБУЛА, ВЕЧЕ ВНЕСЪЛ ПРОЕКТО-ЗАКОН ЗА СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА НАРКОТИЦИ. Така де, иначе все трепери да не го хватан.
42
0
 
12
 
! Отговори
Язе преди 1 година
До Василев
Точно тези който си изредил работят за чужди господари. БГ не е Холандия и тук все още е срамно да си признаеш, че си гей. Ако някой политик го направи край с политическата му кариера. Същото е и с алкохолизма, наркоманията и подкупността. Това са все обстоятелства едни чужди сили да де държат на каишка и да ти нареждат как да гласуваш.
41
0
 
12
 
! Отговори
М, да ... преди 1 година
Гейове, алкохолици, наркомани... Кой кой е в НС?
---------------
Добавям, че това все са "клиенти" на МВР и Бърза помощ!
40
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Магарешки е 3 в 1 от изброените.
39
0
 
18
 
! Отговори
куката преди 1 година
Марешки, ами крадците и айдуците къде ги остави? Нищо не пречи п..алите, пияндетата и пр. пасмина да си крадат на воля!
38
0
 
20
 
! Отговори
М, да ... преди 1 година
Интересно е с какво се друсат! Не ми се струва да е само пушене на трева!
37
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
крадеца вика : - дръжте крадеца !
36
0
 
31
 
! Отговори
Симо от Смочево преди 1 година
Има и един убиец, депутат от ГРОБ Гоце Делчев- титанът на мисълта и духовноста Гамишев.... Потулват му делото за убийство на пътя в село Копривлен, вече няколко години...