Старата любов ръжда не хваща! Радев пак пилотира изтребител

Той беше специален гост на българско-американската летателна тренировка
138

Снимка: Прессекретариат на президента

Президентът Румен Радев, който преди да стане държавен глава оглавяваше ВВС, беше специален гост на българско-американската летателна тренировка "Тракийски орел 2017", съобщиха от "Дондуков" 2.

Той изпълни полет на изтребител F-15C по покана на командващия ВВС на САЩ в Европа и Африка и командир на Съюзното военновъздушно командване на НАТО генерал Тод Уолтърс и на посланика на САЩ в България Ерик Рубин.

В летателната тренировка "Тракийски орел" 2017 участват изтребители F-15C от 122-ра ескадрила от състава на 159-о авиационно крило на Националната въздушна гвардия на щата Луизиана и учебни и бойни самолети и хеликоптери от Българските военновъздушни сили и формирования от Зенитно-ракетни войски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скъпоструваща безполезна PR`ка, за тези които непрекъснато се оплакват, че плащат данъци, но не знаят къде отиват!
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 52 Специалност Политология ли имало? Не думай?
40
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хамериканските *** във форума не могат да се поберат в кожата си, че си имаме един достоен Президент като Генерала, а не хамериканска *** като Плявата.Как е, Сорроси? Вашта майка смешна жалка.
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИма ли такива училища за политика впрочем?ПОЛИТОЛОГИЯ !
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да не тръгнат да ни прилъгват да ги купим тия кочини!
37
3
 
3
 
! Отговори
без президент преди 6 години
До АнонименРаботата на президента е да следи за спазването на Конституцията,.................ами значи тази работа е напълно излишна ! Нали си имаме прокуратура която следи за спазването на Конституцията ! С една дума президента само заплата ще получава !
36
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 42 Ами Генерала е завършил математическа гимназия с пълно 6, след това и висшето военно училище в Долна Метрополия с пълно 6. А викаш Тиквата който е пожарникар е завършил икономика с отличен или политика??? Има ли такива училища за политика впрочем? Що си толкова пррост бееее???))))
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изяжте се, ***, не сте свикнали МЪЖ и Професионалист в своята област, да е начело на държавата, нали!?)Защото, това се очаква от президента- да е мъж, в определени моменти!Не да се навежда в стойка "Г", пред началниците
34
10
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Генерал Деси дано е напъдила туристите. С баи дъ уей
33
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ни занимавате с тоя бе международното положение се затегна и тоя си даде оставката от армията за да стане политик Б Ако стане война тоя като главнокомандващ пак първи ще избягар до оня ден беше русофил сега е ероатлантик, утре ще е ислямист не сме имали по-жалък президент Отдето му плащат и той е там на лапачката. Бай *** президент.
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 22Е, за сметка на това един. който страшно разбира от политика, с втора специалност "пожарникар" и придобита квалификация "бухалкаджия-охранител" ти е МП.
31
12
 
3
 
! Отговори
президентът трябва преди 6 години
да е завършил икономика или политика ! Ние все си избираме едни такива дето са я пилоти ,я зявършили семинария ,филология и какво ли не дето хал хабер си нямат нито от политика ,нито от икономика !
30
0
 
7
 
! Отговори
до пилот-президент преди 6 години
Е, ние и пожарникар си мислехме, че може да оправи България, ама не става. И така три пъти. Тц тц тц
29
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 39 Той Плевнелиев ни управляваше добре викаш? Е, да си пудел на Тиквата е по-достойно отколкото да си летец. Знам, соррос!
28
19
 
5
 
! Отговори
пилот – президент преди 6 години
Да умешш да пилотираш самолет не означава ,че ще умееш да пилотираш държава !И това ще го разберем след време както разбрахме ,че царя не можа да оправи България за 800 дни ! Много са ми смешни онези ,които си въобразяват ,че щом е пилот значи ще е добър президент
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Ицо, не споря. Може и 20 метра да е било. Бе опасно си беше такава маневра на толкова близо от земята.
26
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цял свят вижда какво може Радев и всичко е постигнал сам.А не като празноглавата некадърна Тиква, която освен да се хвали от сутрин до вечер за друго нищо не става.
25
8
 
2
 
! Отговори
ОСМАНЛИЯТА преди 6 години
Старата любов ръжда не хваща!ЗАЩО КРАДЕТЕ ТУРСКИ ПОГОВОРКИ БЕ ?! ТАЗИ ПОГОВОРКА Е ТУРСКА ,ЕТО КАК ВЗУЧИ НА ТУРСКИ ЕЗИК -ЕСКИ ЛЮБОВ РЪЖДА ТУТМАЗ !ТЕ В ТУРЦИЯ НЕ МЕ РАЗБИРАТ КАТО ИМ Я КАЗВАМ , КАЗВАТ МИ ЧЕ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ КОИТО СЕ МИСЛИМ ЗА ТУРЦИ СМЕ ЧИНГЕНЕ
24
5
 
19
 
! Отговори
Ицо преди 6 години
До 25 не е 30 метра. Та нашия президент завъртя самолета на 180 градуса на около 20 метра от семята. Нарочно съм паузирал видеото да се уверя. Имайки предвид че размаха на миг 29 от крили до крило е 11 метра. Уникален пилот. Има и видео от кокпита от там е още по страшно. Гордея се с него.
23
4
 
24
 
! Отговори
Мили офтси, преди 6 години
Вижте Радев колко по-добър президент е. Показва на всички това в което е професионолист и е работил цял живот.За сравнение, президента Плевнелиев нито веднъж не ни показа как се правят овшорки.