Нинова нареди: Тръгвайте из страната, да не чувам упреци!

Омръзнало й да слуша от хората, че са търсени само по избори
Обновена: 11 юни 2017 09:06 | 11 юни 2017 09:06, Камелия Цветанова
132
Нинова нареди: Тръгвайте из страната, да не чувам упреци!
Снимка: БСП

Депутатите от БСП тръгват из страната. На семинар в Боровец те решиха: всеки понеделник - депутат в община, организиране на постоянни приемни, всеки месец, във всяка община ще присъства депутат от БСП.

Червената шефка Корнелия Нинова е наредила на своите да говорят с избирателите си.

Още по темата
"Повече не искам да чувам упрека на хората: "Вие ни търсите само по избори". Ще засилим връзката парламентарна група, областни и общински ръководства на партията. 47 от вас са нови лица, опрете се на опитните хора от БСП, отнасяйте се с уважение към тях, ползвайте техния опит. В нашата партия връзките между поколенията винаги са били силни", е казала тя,  цитирана от пресцентъра на БСП.

Заместникът й Кирил Добрев пък е предупредил колегите си, че ако има нещо по- лошо от това да не ходят по срещи в региона си, от който са избрани, е да обещаят нещо и да не го изпълнят.

"Не обещавайки невъзможни неща", е призовал той.
 
На семинара социалистите са приели и Кодекс за етично поведение на членовете на парламентарната група. Досега няколко парламента не успяват да приемат етичен кодекс.

Според Кодекса народните представители от БСП нямат право да използват служебното си положение за лична изгода, за получаване на привилегии или освобождаване от задължения, да прикриват свои незаконни действия или да избегнат наказание.

Депутатите не могат да разкриват или да се възползват за лични цели от информация, получена в качеството им на народни представители или членове на парламентарната група. Не е позволено на народните представители от левицата да използват служебни средства или коли за лични пътувания в страната и чужбина. В Етичния кодекс са записани и специални правила срещу корупция и конфликт на интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Нинова беше казала - "Тръгвайте да учите в САЩ" щях да я разбера!
64
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета тук, пишат, че синът и учи в САЩ. Американците не са като нас, верен но т/п, няма значение, взимат те. Веднага дават стипендия ако имаш успех, ако се отличиш с интелект, да преподаваш и продължаваш развитието си. Парите не са от държавата а от спонсори на университета. Синът и е математик, природна дарба, нищо общо с политиката. Там се уважават познанията, интелекта, моженето. И гледат да остане там за да работи за Америка. Защо щерката на Императора не учи в САЩ, там живя дълго? Акъл няма.
63
1
 
15
 
! Отговори
Те преди 6 години
добре ще тръгнат,ами при кого ще отидат???Той,влакът отдавна.отдавна е заминал?!Народ се не лъже и море се не кваси!?!А може нейде в махалите по балкана да са останали някой старци,които да си мислят,че е все още 9 септември,и да не са разбрали,че е дошъл 10 ноември?!
62
5
 
20
 
! Отговори
КурнелияСланинова преди 6 години
"В нашата партия връзките между поколенията винаги са били силни". Имам предвид основно нашата Света Троица - крадене, манипулации, лъжи. Отричаме се от всеки от новото поколение, който не ги владее перфектно.
61
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само ще кажа на тези които защитават Банквнския негодник, ползват го като слуга за техните интереси. Защо никой не го попита във Франция и Германия, защо от 8 години негово управление сме все по-бедни, защо миграцията не спира, защо умираме най-рано и най-боледуване? Защитници на този болен човек, кажете ми едно добро и ползотворно нещо направено от него? Хората са кажат, подобряваме се? България е синоним на бедност.А незнанието му на език го прави пълен *** в ЕС. Обичайте си го, същите сте
60
1
 
17
 
! Отговори
До Вярно ли е? преди 6 години
Не, не вярно. Средната възраст е 56 г., а 63 е броят на членовете на младежкото БСП.
59
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сикаджията е копие на Бай Тошо. Но поне Тошара обичаше България и я развиваше. Сикаджията лъже и краде, последните години се разпорежда с българите така, че да стои на власт дори и с памперси. Американците му взеха 480 милиона USD от Саудитска банка, наши пари изнесени от него на неподходящи място. Той мълча като *** пред В.Нолан която му каза за парите. Захранихме бюджета на САЩ. И най-отврстителното, накупил медии и журналисти и се леят приспивни песни колко сме добре. Смехурко!
58
6
 
19
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Цитат: "БСП нямат право да използват служебното си положение за лична изгода, за получаване на привилегии или освобождаване от задължения, да прикриват свои незаконни действия или да избегнат наказание"Пхахаха...и един мармот увива шоколад в станиол! Е няма толкова дебероока , и нагла гнас като ***! Сети се - що не почне със себе си?Или и харесва да пазарува Ролс Ройс, и да е "народна милионерка" Нагла с в и н я
57
4
 
20
 
! Отговори
Вярно ли е? преди 6 години
Вярно ли е, че в младежкото БСП средната възраст е 63 години?
56
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 57А ти си най-долен,озлобен,завистлив некадърник!Не съм им адвокат,но:ако ти беше завършил математическа гимназия с отличен,ако беше донесъл на България редица златни медали от международни олимпиади,тогава и теб щяха да те искат най-добрите световни университети,при това заплащайки обучението ти!Ако пък беше завършил такъв университет пак с отличие,всяка голяма компания би се борила да те вземе,давайки заслуженото заплащане.Но...Ти явно си дребно,тъпо човече.Кой ти е крив?
55
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо сравнявате Корни с Бучко от Б? Бучко го вербовало ДС като пожарникарче, служил верно но и станал член на БКП, още спи с книжйата под възглавницата. Приели го от СИК да мие колите и бие длъжници и там се проявил. Въртял бухалката добре, В Унгария го арестували за крадени коли, отървал се но драпал за власт. Проплакал на Сокола за генерал, направили го. В далаверите с цигари и амфети издавал бандюгите на БОП но преди това си взимал процента.Пълзял пред силните, мачкал слабите.Но прочел 1 книг
54
5
 
24
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
53
8
 
19
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 6 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че излъгахте за срещата си с ген. Решетников.
52
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За разлика от Падишаха на Вселената, Богът на мисълта, тази лелка разбута ояли те се в БСП, не ходи с по 20 души охрана, показа, че Еднокнижник може само да лъже и краде, да се обгражда с прости и верни, и да предава България на който я пожелае. Лъжелс била, крала, така е, бо ако я сравним с БиБитко тя е на светлинни години от него. Около 10 милиарда е изнесъл Падишаха само за себе си, и продължава. Срива на България е очеваден, окрал е каквото може, моли Меркел за още заеми.
51
13
 
29
 
! Отговори
ист преди 6 години
Крадци тръгват из страната да обучават млади крадци. Не се накрадихте бе.
50
5
 
18
 
! Отговори
Станишеф преди 6 години
Тръгвайте из страната и вървете, докато стигнете Швейцария.
49
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре!
48
4
 
29
 
! Отговори
ПЕНЕ преди 6 години
Когато група МИЛИОНЕРИ- забогатели НЕЗАКОННО , започне да проповядва да бъдем "праведни" - малко в повечко ми идва ! Кирчо Добрев е мултимилионер , с крадени от него и от баща му пари , притежава ТЕЦ-ове и хотели , арестуван за незаконен трафик на пари .... Корнелия - забогатяла от приватизацията на няколко предприятия по времето на Костов... Точно тия двамата ли ще ми четат морал ???
47
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все едно,лисицата да не вършее влязла в крника или Кире да хвърли куфарчетата с кинтите,да бе да!
46
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мачкай боко червените ***