Кого настъпи Радева? Трябва ли да се извини за поста си?

Дискусия между поетеса и БХК пред Bulgaria ON AIR
13 юни 2017 12:00, Анисия Иванова
237

Трябва ли да се извини президентшата за поста си във FB? Разпалена дискусия по този въпроси се разрази в студиото на "България сутрин". Поетесата Маргарита Петкова защити Десислава Радева по повод коментара й в социалните мрежи и подчерта, че Радева не е обидила никого с публикацията си.

Вчера първата дама взриви Facebook, след като публикува пост за провелия се в събота "София Прайд". В деловодството на президенството дори беше заведено писмо срещу нея.

Още по темата

"Какво лошо казва, обижда ли някого? Това, че една общност не използва съответните предпазни средства, не е работа на държавата, а на самата общност", коментира тя в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според поетесата нападките към Десислава Радева са към президента, а тя е умна, много добре разбира това и е готова да поеме върху себе си подобни писма и нападки.

Радослав Стоянов от Българския хелзинкски комитет е на мнение, че категорично е необходимо извинение от страна на президентшата, тъй като изказването й е безотговорно и жонглира със сериозни проблеми.

"Не може да кажеш, че всички проблеми са еднакви. Г-жа Радева засяга много сериозен проблем. Глобалният фонд за ХИВ/СПИН се оттегли от България, защото след 15 години се очаква, че правителството може да поеме тази роля. Надявам се, че тя ще използва позицията си, за да лобира за тези проблеми", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
14
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
До пущинякИстинската им цел е след като имат "законен" брак, да могат да осиновяват деца!
109
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво трябва да се извинява г-жа Радева, за това, че казва истината ли? Тези - обратните се вземат за хора, стоящи над нормалните. Били дискриминирани, искат специални права. Те сами са си избрали позицията, а се представят за жертви, на кого и за какво? И имат наглостта да поставят ултиматум да ги уважаваме и обичаме. Утре може да им се прииска да ядат изпражненията си и, за да покажем, че ги уважаваме - и ние да го правим. Свободни са правят каквото си искат, но да не ми го натрапват.
108
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ НЕ ИСКАМ ИЗВИНЕНИЕ ОТ "***" БОЛНИЯ КОТАРАК ИЗТРЕЩАЛ !!!ТУК САМО СЕ КОНСТАТИРА ПРОСТОТИЯТА НА ЕДНА ЖЕНИЦА И ТОВА КАК ВРЕДИ НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!!!ИНАЧЕ ГЕЙОМРАЗЦИ ЩЕ ИМА ВИНАГИ :D
107
4
 
26
 
! Отговори
Разбрах преди 6 години
Схванах най-сетне ..Те не искат права, искат превилегии
106
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕЩО ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ СЕ ОТДЕЛЯ НА НЯКАКВИ СИ 50 ПИЗДЮХИ НЕНОРМАЛНИ!ТО ТОВА ИМ Е ИНТЕРЕСА-ДА СА ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ!НЯМАШЕ ЛИ ТАМ МЪЖЕ ДА ГИ ЛАЗГОНЯТ С ПО ЕДИН КЛОН
105
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много селска стана тази разправия за поста на Радева. Така - всеки има право на мнение - ще се съгласите, нали? В тази връзка, защо БХК и участващите в прайда да имат право на мнение и да прокарват своите разбирания и морал, а другите хора - в случая Радева, да няма? Къде е толерантността към другото мнение, което УЖ пропагандират от неправителствените организации. Сами се кепазят с тези изпълнения.
104
25
 
5
 
! Отговори
РАЗВРАТ РАЗВРАТ преди 6 години
НА ТИЯ ДЕТО ПЛЮЯТ ПО ГЕЙОВЕТЕ ИМ ПОЖЕЛАВАМ МЪЖЕТЕ ИМ ДА СА *** А ЖЕНИТЕ ИМ ДА СА ЛЕЗБИЙКИ :D
103
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А,ааа , пидори, вие не харесвате Радев и Радева, защото сте влюбени в Плевнята, който е от вашата шарена черга...То него жена му даже не му говореше....
102
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На някои май им липсва времето когато нямахме президентша ...или имахме ,но беше само формално ....няма какво да се лъжем -това са нападки пряко срещу президента Радев -водени с всички средства и по всякакъв повод .
101
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, женицата се уплашила котарака Чарли да не пипне СПИН, а вие я карате да се ивини...
100
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гузни негонени бягат ...за какво да се извинява и на кой???
99
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Увъжавъм ***....стите но мразя софийските протестърски евроатлантически гейове.
98
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом започнха да подскачат като ощипани фусти, значи първата дама е изклщчително права в поста си. Никой не е срещу тях, но те трябва да ни се натравпват, обиждат и да се изживяват като цертва, заради собствената си неспособност да се справят със собствените си страности.
97
3
 
29
 
! Отговори
Хахахах преди 6 години
И за какво да се извинява? Че си е казала мнението? Еми нали има свобода. Щом някой може да ми натрапва, че е шуши, значи трябва да търпи другите да си казват мнението по въпроса. Че то накрая ако си бял, хетеросексуален българин, си най-пре**ан.
96
4
 
24
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 6 години
*** рано или късно стават ПЕДОФИЛИ! ТОВА Е САТАНИЗЪМ!!!
95
30
 
2
 
! Отговори
Олд мен преди 6 години
Мълчанието е злато,но Деси не е алчна,а трябва.Тази голяма уста ще докара импичманд на Радев.
94
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пущинякПАРАДА СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ПРОТЕСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА СЕ УЗАКОНЯТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!!1ТОВА НЕ Е ПАРАД А Е ПРОТЕСТ!!! КОЙ ВИ ИЗЛЪГА , ЧЕ Е ПАРАД ;D
93
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 87 НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАШ КАКЪВ *** СИ БЕ!!!! БОГ Е СЪЗДАЛ ХОМОТАТА И ТО ПРИ ПОВЕЧЕТО ЖИВОТИНСКИ ВИДОВЕ СЪЩО!!! ТИ ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯШ КОЕ ИСКА БОГА И КОЕ НЕ!!!*** С ПРОСТАЦИТЕ АЗ ВИ КАЗАХ, ЧЕ СТЕ ПРОСТАЦИ ТЕЯ ДЕТО ЗАЩИТАВАТЕ ПРЕЗИДЕНТШАТА И ВИЕ ДОБРЕ СИ ГО ЗНАЕТЕ!! ПРОСТАЦИ С ПРОСТАЦИТЕ ТОВА СТЕ ВИЕ И СИ ГО ЗНАЕТЕ!! :D
92
1
 
26
 
! Отговори
:) преди 6 години
Хомо-атитката е озверяла, значи Радева е права!! Пяна излиза от устите на развилнелите се хомосексуалисти. Не могат да повярват, че някой събра смелост да каже истината за психичните им отклонения.
91
2
 
25
 
! Отговори
богомилът преди 6 години
РАДЕВА Е ПРАВА!!! ПОДКРЕПЯМ Я НАПЪЛНО! БХК СА САТАНИСТИ!!!