След операцията на менискус: Борисов е добре, вече работи

Интервенцията е трета за дясното му коляно
203
След операцията на менискус: Борисов е добре, вече работи
Снимка: БТА, архив

Спешната операция на менискуса, която претърпя вчера премиерът Бойко Борисов, е на дясното му коляно и е вече трета там. Иначе операция на менискус му се прави за четвърти път - през ноември 2013 г. на същата интервенция бе подложено и лявото му коляно, съобщи "24 часа".

Операцията от петък е успешна, очаква се бързо възстановяване, съобщи в петък доц. д-р Антони Георгиев от “Софиямед” - един от най-добрите травматолози в страната. Това е лекарят, на когото Бойко Борисов се доверява при всяка травма.

Още по темата
След всяка операция докторите го предупреждават да не рита футбол и да не играе тенис, понеже всеки следващ път връзките му съвсем изтъняват.

Най-рисков спорт за подобни травми е футболът. Тенисът не е толкова, макар че също може да доведе до нова травма.

Борисов обаче никога не спира със спорта. Затова и след последната операция - на 28 февруари 2015 г., той се пошегува със себе си: “В моя случай е като в оная поговорка: “Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Тогава той викаше вкъщи министрите от второто си правителство.

Първия път Георгиев оперира коляното на лидера на ГЕРБ още докато работеше във Военномедицинска академия - през 2009 г. Тогава Борисов получи контузия по време на мач малко преди парламентарните избори, които го направиха премиер. Втората операция беше през ноември 2013 г. също във ВМА.

След такива интервенции обикновено двигателното възстановяване отнема 30 дни - период, в който се ходи с патерици.

"Премиерът е добре, вече работи", каза пред “24 часа” лидерът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Самият Борисов всеки път отказва да коментира състоянието си, понеже това не бил най-важният въпрос в държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама не можа да участва в "Нидялко Оупън" и да грабне поредната купа от Големия шлем!
136
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Относно визитите му в Германия и Франция.Калфин каза,че винаги преди поемането на председателството на ЕС премиера на държавата която ще поеме управлението прави такива посещения,формални но задължителни.
135
2
 
26
 
! Отговори
до 157 преди 6 години
Ами правилно си мисли канарчета сме.Че ако не бяхме канарчета щяхме ли да се връзваме на лъжите и простотиите му вече цели 8 години.Щяхме ли да вярваме на платените му глашатаи да ни убеждават какъв голям държавник бил,а пък управлява вече 8 години най бедната държава в Европа.Простичко казано ,аз съм велик само че съм бездомник.Това е БЪЛГАРИЯ,начело с " най големия ни държавник" и ордата край него.Умен народ може ли да приеме,че един 60 годишен и 140 кг мъж може да е футболист,тенисист шампион
134
1
 
27
 
! Отговори
мани мани преди 6 години
Кой е този на снимката и защо ни занимавате с него?
133
1
 
17
 
! Отговори
Проктолог преди 6 години
За цялата си кариера не бях виждал толкова разкъсан менискус след посещение в Турция. Колегата хирург също беше шокиран преди операцията.
132
15
 
5
 
! Отговори
Работник преди 6 години
А бе, другарите тук плюят Борисов,че не работи,ама гледам,по цяла Европа ходи и се целува с големците,приказва си с тях,колими му постилат за посрещане....Виж, в България само нарежда как да се управлчва,не работи! А, когато не управлява , лежи в леглото с голата Корнелия Нинова и и пъха ягодки в лъжливата уста. Сигурно пъха и "други неща" в тая голяма,комунистическа уста.
131
4
 
24
 
! Отговори
socialen преди 6 години
И кво работи!? Нищу! Борисов по цял ден нищо не бачка. Само простотии пред малобройния електорат.
130
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тоя голям бедняк бил бе - 26 000 за десет години. Ами той на година е изкарвал по 2 600 лв, на месец по 216 лв и 67 стотинки.*** наглия лъжец, мисли хората за канарчета.
129
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От заглавието разбирам че преди операцията Бойко въобще не работил.
128
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eй поредното ***,кой в България го интересува как е този тулупин?
127
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
виж сега ,бб не декларира милините на Цветелинка, които са негови, а за офшорните сметки да не говорим, между другото не е само той с тези смешни флашиви декларацийки
126
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 154 Ти сигурен ли си, че пожарникрят уволни тези със снимките, единият от военното министерство с вдигнатата ръка пред танка се направи на болен и си е на длъжността, като пишеш нещо и лъжеш, проверявай, гербер...астки смешнико
125
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакайте бе, какво всъщност работи този Плондир? Играйка си тенисме в работно време, опитва се защото гледката е трагична. Един шкембак подпрян от провиснали г-з, ужас!!! Ходи по разни държави и какво изработи? Май нищо. Защо му се плаща на този Чичак тогава? Толкова години във властта, закон ли внесе и приеха, или подобри живота ни? Влошава го, защото според мен мрази българите които му отвръщат с двойна омраза и подигравки. Заслужава си ги! Сам като куче, без приятели, заобиколен от блюдолизци.
124
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как работи?Имате предвид Ходи на мачле и на тенискакто всеки работен ден.Без сряда когато трябва да е на заседание на МС.
123
30
 
7
 
! Отговори
Станишко преди 6 години
За разлика от шапкаря президент , Бойко си държи на думата.Уволни на секундата тези които са се снимали с хитлеристки поздрави.А за съветника на Гадев може.Все пак и той шапкар-милиционер.Бостански плашила!
122
5
 
28
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Нема такава държава !Нема такъв (***) народ !Нема друг такъв премиер ! :)
121
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мале в каква Държава живеем,щом Бойко е декларирал 26 бона доход и всичко е наред.хабаххахахахаааххххххххххххахаххххххххххаххх
120
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какви са тия некадърни доктори-трета операция за едно и също нещо.ДА се уволнят!Не може да си правят експерименти с краля-слънце.Кой после ще си прави експерименти с нас?
119
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
понеже всеки следващ път връзките му съвсем изтъняват................ПОНЕЖЕ СА ТОЛКОВА КАДЪРНИ ЛЕКАРИТЕ,КОИТО СА ОСТАНАЛИ В БГ...........щом премиера не могат да оправят,та нас ли.
118
4
 
29
 
! Отговори
следва преди 6 години
рехабилитация в Симитли