Слави с политически мераци! Нека ме боли, нека ме боли...

Обществото иска промяна, но може ли шоуменът да я даде?
Обновена: 20 юни 2017 09:18 | 20 юни 2017 09:15,
111

Ако ГЕРБ и БСП не се обединят и не реализират потребността на обществото от дълбока реформа, зорлем ще направят нов политически проект, защото се отваря огромна незапълнена ниша. Тази теза защити политическият психолог проф. Антоанета Христова в "България сутрин", запитана за политическата заявка от страна на Слави Трифонов.

Тя е категорична, че общественото настроение у нас иска дълбока реформа и тя предполага промяна. Но дали Слави Трифонов може да покрие това пространство, това е друга тема, подчерта проф. Христова.
 
"Чрез мажоритарните избори хората смятат, че ще вземат контрола в свои ръце. Слави Трифонов и хората около него много искат да имат политическа формация. На предишните избори той се чувстваше неготов", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Социологът Мира Радева отчете, че парламентът е доспуснал грешка, гласувайки против референдума, иницииран от Слави Трифонов. По думите й сега шоуменът има много ясна платформа, върху която да стъпи.

"Той има огромно медийно влияние, но има зад себе си и конкретен политически проект. Иска да спомогне за промяна на системата, което и хората искат", обясни тя и добави, че премиерът Борисов е най-силният конкурент на Слави Трифонов, тъй като двамата стъпват върху една и съща територия.

"Демокрацията изисква лидерско мислене и Слави се колебае дали иска да влезе в тази роля. Той се чувства доста удобно там където е", каза още Мира Радева в "България сутрин". Според нея, ако някой от старите десни лидери опита да оглави движението зад Слави Трифонов, той е аут.

Проф. Антоанета Христова добави, че при Трифонов има риск, защото той в един момент ще трябва да прави политика и да предложи експертиза.

"Достатъчно ли е шоуто за парламента. Категорично не! За парламента трябват подходящи хора за съответната позиция", настоя тя и отбеляза, че до този момент виждаме повече емоция и желание за успех, отколкото експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
13
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
А, не, достатъчно чалга си имаме и сега в държавата.
22
2
 
12
 
! Отговори
Нищо ново преди 6 години
След Ники ***, Славчо Чалгаря не ме впечатлява.
21
2
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
понякога се питам в що за държава живеем където с честен труд не се постига нищо гледайки всичко в тази държава все един ден ще се радвам това да го доживея хората да не са слуги а свободни наистина пряка демокрация а не имитация гледам си слугата преди малко ех каква съдба е да служиш на *** за шише ракия служете един ден всичко се връща а дотогава няма такава държава
20
2
 
18
 
! Отговори
Зрител преди 6 години
Интересно как простотията свободно се щири по нащата земя! Един селяндурин прави лощ цирк и го титулуват"щоумен" ! Идиотизъм! Имал влияние! Да,има върху нискочелите амеби с БМВ-тата ! Никой нормален българин не тръгва след ***!
19
2
 
14
 
! Отговори
Мислеща до 11 преди 6 години
Те всички политици работят по сценарий, написан отвън! Сигурна съм, че и на Слави, вече сценария е готов, само се уточняват декорите и поддържащите роли!
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако всички имаме възможност ,като Слави ,да си укриваме доходите в офшорки и да не палщаме нито един лев данък ,в тази държава, то тогава нито той ,нито някой от другите кукловоди ,ще иска да става политик.
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така сте го написали заглавието, сякаш Дългия лично е заявил, че ще прави партия. Аман от подвеждащи изцепки, бе!
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шарани в рибарника България винаги има в изобилие. Ще се намерят и за въдицата на Слави (и на тези, които стоят зад него).
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОЗАТА СЛАВИ ВЗЕ ДА ВКИСВА ВЕЧЕ.
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАРА ВЛАКАВАЖНО Е НА КЪДЕ ВОДЯТ РЕЛСИТЕ.
13
10
 
14
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Щях да кажа, че Слави няма качества да ръководи държава, ако Бойко не беше министър председател.Мисля, че Слави има далеч по-задълбочени познания.
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И снощи пак маргиналът Кулеков мрънка, мрънка под нос заучени фрази.
11
16
 
10
 
! Отговори
ss-wafen преди 6 години
Добре е да има повече, като Слави. Тогава политиците мислят и действат по друг начин. Факт.
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛАВИ ПОЛИТИК?ЛИПСВА ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯТ ЕЛЕМЕНТ. ТОЙ Е СВИКНАЛ ДА РАБОТИ САМО ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО НАПИСАНИ ОТ НЯКОЙ ДРУГ СЦЕНАРИИ.
9
4
 
28
 
! Отговори
Циник преди 6 години
След Бареков...вече нищо не ме учудва!Поредният тарикат решил да се пробва на яслата! "Куцо и сакато" е стандарта за български политици - не го знам колко парички е заделил - ама сигурно може да си купи партия! Все ще ги избие някак!
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E, време си беше и шоумените да ни се изредят. Само те останаха, щото досега гледаха сеир.
7
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави да събере нова подписка тогава намаляване на броя на депутатите на 60 човека и мажоритарен вот.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Cтава ясно само едно съда и държавата са едно ,а съда трябва да е независим ! Референдум не е задължително да има, то и партии не е задължително да има И 240 депутати не е задължително да има нали тъй ето защо трябваше да се направи референдум на зла тиква - зъл прът Тиквите си мислят че ще ритат срещу Сюзерена си нема стане.
5
7
 
20
 
! Отговори
Самотния рейнджър преди 6 години
Този плешивия от колко време събира млади и зелени промити индивиди за партия ? Със заплащане и да доведеш двама или четирима души ... така работят сатанистките култове в Свободния свят. Ама защо се мае ? Нерешителен е ! Не го харесвам ! Това е лош човек - благ нерешителен но лош ! Умело се прикрива - коварен е !
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слав е много зависим човек и това е опасно. Той винаги ще бъде само инструмент, на паралелната държава на ДС.