"Куха лейка", "кумица", "снахица"... БСП и ГЕРБ на нож за Габриел

Било нужно Илияна Йотова да вземе отношение по въпроса
Обновена: 21 юни 2017 14:49 | 21 юни 2017 14:45, Камелия Цветанова
195
"Куха лейка", "кумица", "снахица"... БСП и ГЕРБ на нож за Габриел
Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ поиска от вицепрезидента Илияна Йотова да вземе отношение заради някои обиди към Мария Габриел, която явно ще е новият ни еврокомисар.

Още по темата

"Изслушването на Мария Габриел беше признато за успешно от всички европейски фактори и обществеността, която се интересува от тази тема. Тя беше подкрепена още при номинацията си от вицепрезидента Йотова, дългогодишен евродепутат БСП и ПЕС.

В свое изказване обаче Александър Симов, депутат от БСП, нарича г-жа Габриел "куха лейка", "кумица", "снахица" и т.н. – термини, които не ми се иска да цитирам дословно. Проблемът е политически, той е проблем на БСП, но и на България", отсече Това Биков от ГЕРБ.

Заради това той иска Йотова да вземе отношение по избора на Мария Габриел, за да стане ясна позицията на БСП.

Тома Биков припомни, че вицепрезидентът Йотова вече е определила Мария Габриел като "работохолик" и "изключително подходяща кандидатура на България".

Според него явно БСП има хроничен проблем и се държи по един начин в Европа, а по различен в България.

Симов обаче отрече да е наричал Мария Габриел "куха лейка".

"Такива думи не съм използвал, г-н Биков, може би ще ми разрешите да имам собствено мнение по отношение на Мария Габриел и за нейното представяне", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: БСПГЕРБМария Габриел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
0
 
! Отговори
До 50 преди 6 години
Евала! Това е правилния начин - с обиди! Не нито една от тях не е в парламента, но това не ми пречи да се боря да живея по-добре, вместо само да мрънкам и да обиждам и все някой друг да ми е виновен! Остани си със здраве!П.П.: "*** народ, слаба държава!"
56
5
 
23
 
! Отговори
Гротеска преди 6 години
Тази е пълна соросоиднаа ***! Много показателно, че на самото изслушване говореше на френски. По протокол, всеки комисар си говори на родния език. Подобни крави като тази, презират България. За нея ние нормалните граждани сме отрепкии, които просто и дават шанс да бъде евро-нещо си.Това е новата номенклатура, която презира всичко българско и родно.Това са новите господари, на "предвидените за роби" българи!
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОМА БИКОВ КОЛКО ПАРТИИ ИЗМЕТЕ И КОЛКО ХМ ХМ ХМ ИЗЛИЗА
54
9
 
6
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
До Анонимен--51;Комунистическатая простотия е неизмерима.
53
4
 
21
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Поредната некадърница на "топло" място! Посочете ми поне един от "партийните избранници" в Брюксел направил нещо "осезаемо" за Европа...или България.Чета клакьори мижитурки на най-сладката ясла ...със сигурни пенсии от 3 - 4 000?...за които даже да мечтаете ви е забранено! Стани-шеф..КУРумбашев...БАРЕКОВ( да ме прости господ) по долна плява - с лупа трябва да търсите! И тая опортюнистка с модерната фамилия ще ни оправя!СМЯХ!
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЕДНАГА СЛЕ4Д КАТО СТАНА ПРЕМИЕР, БОРИСОВ БЕШЕ ПРИВИКАН В БРЮКСЕЛ ПРИ ЖОЗЕФ ДОЛ, КОЙТО МУ ЗАПОВЯДА ДА НОМИНИРА МАРИЯ ГАБРИЕЛ. ЖОЗЕФ ДОЛ Е КРЪСТНИК НА МИЛОТО СЕМЕЙСТВО ГАБРИЕЛ, А Г-Н СЪПРУГЪТ ГАБРИЕЛ РАБОТИ В ЕКИПА МУ.
51
9
 
3
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Този некомпетентник да се маха от Н.С. поради Некомпетентност.Явно влага лични мотиви.Всички са възхитени само той не...Да си подава оставката.
50
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф, не ви ли омръзна? На българина му дай саири и скандали, никой не се интересува какво ще допринесе Габриел като еврокомисар, какво ще направи, дали ще е полезна за България, само сплетни по цял ден. Като клюкарките пред блока сте.
49
4
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
До Мария Габриел--41;Абе комунистическо ***,казвал ли ти е някой колко си халтав?
48
4
 
14
 
! Отговори
Не-почитател преди 6 години
Следих представянето - за съжаление в по-голямата си част основно общи приказки от типа "По-добре здрав и богат отколкото беден и болен". Но какво очакваме? Г-жа Кр. Георгиева бе обявена почти за феномен, а избяга най-безсрамно...
47
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поет, колко си годишен?
45
7
 
12
 
! Отговори
Поет преди 6 години
Срамно е! На тази Калинка английския е по зле от на бежанец, чуйте сами на afera.bg
44
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** коментиращи ***: Твърдите, че дамата "за нищо не става", само че тя вече ви доказа обратното. А вие за какво ставате? За тролчета, които дори не изказват своето собствено мнение.
43
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31Ами именно, заради ГЕРБ и техните почитатели, като теб, всички ние сме принудени да изберем терминал 2! Ти си стой тук и си гласувай за ГЕРБ, дано *** или сестра ти са в партията, та да имя някаква логика в постъпките ти ! Кух балон, ***..лумен. И>>Д>>И>>О>>Т
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кметът на Симитли кога ще я покани, заедно с Бойко
41
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симов е един путинопитек с липсващи 17 години възпитание.
40
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво странно има в това? Толкова си могат кутевските помияриии. Прости, нагли, смешни и жалки. По просто казано позитанска свооолоч. Газ пикаят миличките, че 10 години са натирени в ъгъла и няма власт за тях. Всеки ден слушаме как плачат жално. Мачкай Бойко русофиилстиик-путинофилскаата сбирщинаа до дупка!
39
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
41 е поредната системна гавра с България в тоя сайт! Ще се закриваме , внимавай. И не само, за подобни постове се лежи! а ти си съучастник! Пращам ги системно подобни постове където трябва... в един момент ще стягаш куфарите за ценралния софийски! Внимавай! Ще сменяш пола!
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност на снимката виждам две кухи *** .За протокола - не съм почитател на сибирския император който другаря генерал "зелени чорапи" го кани на гости .