Пълен обрат: Борисов връща Боршош, взема НДК от Павлова

Противоречията били изчистени на среща при премиера
Обновена: 27 юни 2017 16:58 | 27 юни 2017 16:58, Веселина Йорданова
114
Пълен обрат: Борисов връща Боршош, взема НДК от Павлова
Снимка: БТА, архив

Мирослав Боршош ще бъде възстановен като изпълнителен директор и член на Борда на директорите на НДК.

Правата на държавата в "НДК – Конгресен център София" ЕАД пък ще бъдат упражнявани не от министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, както е сега, а от министъра на културата Боил Банов.

Още по темата
Такъв проект ще внесе премиерът Бойко Борисов за разглеждане утре на заседанието на Министерския съвет, съобщи пиарката му Севделина Арнаудова в профила си във Facebook.

Тя информира, че на работна среща при Борисов са изчистени противоречията за начина на управление на НДК.

На срещата при министър-председателя са били министрите Павлова и Банов, и уволнения снощи от Павлова Боршош.

Мотивът за смяната му бе системно неизпълнение на указанията и поставяне под съмнение на доброто управление на дружеството.

От своя страна в социалните мрежи Боршош коментира, че отказва да подписва нови обществени поръчки и говори за поставяне на условия, които не отговарят на правилата и закона.
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи те му спускали какви брутално незаконни обществените поръчки да прави и кой точно да побеждава в тях ... много хубави, съвсем демократични, и без капка лобизъм обществени поръчки ... те президентът гледат какво бил казал ... виж Плевелa е друго нещо, той щеше да защитава родината с толерантност, търпение и безгръбначност
26
36
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко е светец и ние му се кланяме! Виждате обграден от всякакви мошеници и интереси, и само той се бори с тиа престъпници и се грижи за хората и народа да е добре и да има хляб и гради държавата! .Още 5 пъти ще го избираме за премиер ако трябва *** мръсни
25
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хе-хе-хе, Свинетка го изритала защото Борша не искал да гепи по системата й. Явно като се видяли с Банкянския Плондир, разговаряли и ББ разбрал, Борша ще гепи по неговите схеми. Е, така ще го върне, разбира се! И с'а к'о ша прави Свинетка? Тая лакомия май ще остане без работа. И ще гладува вероятно. Да и съберем малко пари докато си намери работа, а? Тиквара смазва държавата и вървим към Гръцки сценарий, бунтове, протести, търсене на виновните.
24
1
 
36
 
! Отговори
Ядосан преди 6 години
РАЗ-БРА-ХА СЕЕ! РАЗ-БРА-ХА СЕЕ! Явно Павлова не е била запозната в детайли със всички заинтерсовани в схемата за крадене наречена НДК, та се е наложило ББ да се намеси. За една градинка пред НДК от няма и 100 дка зелени площи сигурно, окрадоха по проект над 13 млн. лв. За лекарства да си ги харчат, дано!
23
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА И ТАКЪВ НАРОД! ЛИЛЯНО МОМЕ, ВКУСНО ЛИ Е А.К.О.Т.О КОЕТО ИЗЯДЕ ОТ ТВОЯ ВОЖД? АКО СЪМ НА ТВОЕ МЯСТО ЩЕ СЕ СКРИЯ ЗАВИНАГИ ОТ СРАМ! АМА ПУСТА ЛАКОМИЯ КРАЙ НЕМА А?
22
20
 
0
 
! Отговори
rfr преди 6 години
oba4e.....32% odobrqwat bb!!
21
1
 
41
 
! Отговори
цирк преди 6 години
голям цирк, голям резил, равно на герб
20
34
 
1
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Браво Бойко.Мачкай партизаните беееее.Мачкай да им е гадно и да ревааааат,да търсят майките си мачкаааааааааай,избрахме те за трети път,ако трябва ще те изберем и за четвърти.
19
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре пак ще го уволнят
18
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТа тя му е дясната ръка, извършила е стотици далавери и копрупционни сделки, как си представяш да я махне, нали ще се разприакзва... Тиквун е толкова ***, че не знае какво да прави със собствеите си пионки, когато им даде прекалена власт...
17
1
 
42
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Това ще е следващата Фидосова приличат си много
16
1
 
40
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Лилето ако има чест и достойнство до си подава оставката.След такъв шамар от Бойко, би трябвало да си тръгне.
15
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тлъстото некъдърно и мразено от народа Лиле, да си зима лъскавите чанти и да се маха!
14
14
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
БСП разполага с жеУезен аргумент за кражбите ГЕРБ... - съдят по себе си...
13
1
 
42
 
! Отговори
гонзо преди 6 години
Вчера този Боршош обясняваше, че го натискали да подписва незаконни обществени поръчки и не се съгласил. Явно днес вече е размислил и хоп....обратно. Наистина няма такава държава. Дори в Румъния не биха търпяли подобни простотии.
12
1
 
43
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 6 години
Тиквения генерал се опитва да парира огромния корупционен скандал...Така е навсякъде където има големи пари-винаги се навъртат ненаситните герберасти.
11
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свинетка аут от НДК, добра новина
10
1
 
25
 
! Отговори
Дочка преди 6 години
Ох, отивам по голяма нужда, много ми се д.иска.
9
29
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
ГЕРБ разполага с кадри, които са разпознаваеми и одобрявани в обществото... - затова не се бои от мажоритарен вот... - народът не е сляп и вижда кой работи и кой прави пропаганда...
8
2
 
54
 
! Отговори
неразбрал преди 6 години
Вчера прочетох, че всъщност Боршош е уволнен ,защото не се е съгласил да подписва договори за огромни суми в нарушение на закона за обществените поръчки.Както е искала дебелата комсомолка Лиляна П. Т.е. др.Тикваров му затваря устата.Но къде е Цацаров? Защо не се самосезира за действията на Лиляна П. ,носеща чанта за 18 000евро в крадливите си герберски ръце?