Съпротива или не - подписваме договора с Македония

Предстои финалният кръг на преговорите, важно било да се парафира
91
Съпротива или не - подписваме договора с Македония
Снимка: МВнР

Няма официална информация, че се отлага подписването на договора за добросъседство с Македония, коментира министърът на външните работи Екатерина Захариева, след като опозицията в западната ни съседка остро се противопостави на подписването.

Още по темата

Тя посочи, че е договорено да празнуваме заедно Илинден и предстои и финалният кръг на преговорите.

Ще направим всичко възможно това да се случи, заяви тя, цитирана от БТА и припомни, че редица български правителства от 2012 г. следват една и съща политика по отношение на договора за добросъседство.

Захариева обясни, че и премиерът Зоран Заев, и външният министър Никола Димитров са споменали за срещата в Черна гора и че все още няма точни часове, но че ще направят всичко възможно това да се случи на 2 август сутринта.

Така че официална информация, че се отменя, нямаме, важното е договорът да се сключи и да постигнем съгласие по текстовете, коментира Захариева.

Тя уточни, че сама е поискала изслушването в парламентарната външна комисия, защото се надява това да е една от темите, по които да имаме национално обединение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Запознат, с какво точно си запознат? Кой управлява България през последните години? Нещо добро да се е случило на някой нормален българин? Просперират само кадците, подлеците и лъжците.
16
8
 
5
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
До Анонимен--20;Вие подарихте всичко на Русия,за да и се отблагодарите че ви сложи на власт. Няма по продажно племе от вас. Вие сте тоалетната хартия за руските ***. Вие произлязохте от най -низсшата прослойка на обществото.Ако не бяха руснаците щяхте да видите власт на куково лято. Пишехте в бхиографиите си; Произлизам от бедно селско семейство а родителите ми са неграмотни.Това последното беше бонус за членство в БКП.
15
5
 
6
 
! Отговори
PD преди 6 години
Добри отношения с македонците трябва да имаме. Това е най лесния начин да противостоим на чуждите агенти, които отклоняват един народ в разни посоки. И нека да сме в различни държави. Брат брата не храни, ала горко му който го няма.
14
4
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
До Анонимен--11Абе казвал ли ти е някой колко си глупав?Че нали БКП ги създаде тия управленци. Има ли от комунистите по--прости?Че нали вие ОПРОСТАЧИХТЕ Б--я
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интерестно колко ли милиона Тиквата е намазал пак.
12
2
 
16
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Май се подготвя порденото предателство към Българската държава!А "ни звук, ни стон' от т.н. "патриоти"! Патриотизма им изглежда потъна някъде из удобните министерските кресла !
11
4
 
11
 
! Отговори
Защо? преди 6 години
Защо тази личност още не си е подала оставката или не е уволнена,след гафа ,който направи? А тава бе национално предателство!
10
11
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Македонският език си го има.Майкята на Станишко нали е била активен учасник вов измислянето му.Освен това не е лошо да има и един официален български, в който не се мяка.Таков язик секогаш ке го сборуваме со голем кеф.Само ако може без србизмите.
9
7
 
17
 
! Отговори
Българина преди 6 години
*** Башибозук си го избрахте сам за трети път. По голям душманин ни е управлявял само преди 1878
8
2
 
3
 
! Отговори
Истината преди 6 години
То се вижда кои е ***
7
3
 
18
 
! Отговори
абе преди 6 години
...честно ви казвам има една категория от хора дето избягвам да имам общо с тях - правят струват все ме вкарват в *** истории от които накрая аз се чувствам загубилият е същите редки говнянковци ми се виждат и македонците , абе дистанцирайте се от тях бе оставете ги да ги млатят шиптърите и някой ден сами да се молят да ве присъединят към България пак не ги приемайте щот пак ше се отметнат
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Истинататрол
5
18
 
6
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Тези които са против подписването са симпатизанти,на онази партия която биеха и избиваха Българи да се пишат македонци.Какви родолюбци само.Не им прави впечетление,че нямаше доскоро паметник на нито един Български цар а руският ни наблюдаваше пред парламента.Какви родолюбци само-защитници на руските паметници държавност и интереси.Невероятни Родолюбци........на Русия
4
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боци да направи референдум дали хората искат да имат нещо общо с македончинята.Аз лично съм против това.След всичката омраза,псувни и клетви от тях-не, благодаря.Да се оправят сами за ЕС и НАТО.Майната им на тези ***.
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жено, не искам да ви преча да сте жалки, но не мога да се съглася да правите неща, унижаващи народа и историята ни!
2
4
 
31
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Не съм очаквал друго. Управленията на Борисов един ден ще бъдат давани за пример за национално предателство и какво НЕ трябва да прави едно правителство. За това всеки като чеу България и се смее....
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги нямаме държавна позиция за нищо... окрадаха ни историята, обиждат ни при всеки възможен начин и пак им ходим по свирката. Срам.