Нинова: Бузлуджа да е на всички, не на БСП!

Лидерът на партията с дългосрочна визия за обекта
8 юли 2017 14:42, Петя Славова
45
Нинова: Бузлуджа да е на всички, не на БСП!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред Дарик, че имат дългосрочна визия за Бузлуджа. "Първата стъпка е да спрем да се руши, там е страшна разруха. Има идея това да стане Национален музей за история на България, не само на БСП.", обясни Нинова.

Тя коментира и позицията на БСП относно договора за добросъседство между България и Македония, който се очаква да бъде подписан на 2 август.

"Подкрепяме усилията за подписване на този договор. Имам един въпрос, който задавахме и в парламентарния контрол - някой виждал ли го е този договор? Никой не го е виждал. Изведнъж стана такава суматоха и дандания за този договор, а никой не го е виждал. На какви езици е написан? Какво пише вътре? Дайте да го прочетем този договор, г-н Борисов.", добави лидерът на социалистите.

И допълни, че според нея този договор "би дал друг тон на Балканите". По повод предстоящото българско председателство на Европейския съюз Корнелия Нинова изрази мнение, че "не може председателството да са едни кражби на едни плочки в НДК. Какво бихме направили ние? Отдавна щяхме да внесем в парламента приоритети за председателство. Политики. Какво ще искаме. Има много неща, които липсват."

Нинова коментира и последните събития в Асеновград, където деветима роми бяха задържани заради побой над млади гребци и техните родители . "Да спре да се краде от парите за интеграция на ромите. В тази работа се наляха много пари в годините на прехода. Резултат никакъв.

Нито повишаване на нивото на образованост, нито заетост и работа. Да се спре да се краде от тези пари, които отиват там. Г-н Борисов е прав за образованието. Непременно нещата трябва да тръгнат от образованието. Тези хора докато не се образоват - нито ще имат работа, нито ще се интегрират.", обясни Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Васо преди 6 години
Не ща част от туй недоразумение на Бузлуджа Корнелийке. Дай си ми частта от Слънчев бряг, Златните пясъци, Албена, АЕЦ Козлодуй. Това на Бузлуджа си го стопанисвай ти с другарите си.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та тя е на всички, бе Корни! Първо е държавна собственост. Второ, "паметника"е изграден с насилствено удържни пари от заплатите на повечето работещи тогава. Баща ми е отказл да си вземе заплата в знак на протест, след като разбрал, че му удържат пари за Бузлуджа! В Османската империя не са правила така! Ако това не е безочие!
36
0
 
3
 
! Отговори
НИНОВА. преди 6 години
Искаме връх ХАДЖИ ДИМИТЪР да не е място за поклонение на ТОТАЛИТАРНИ СОЦСПОМЕНИ.ОТВРАТИТЕЛНИ са .КОЛКО по-ясно да го кажем.Деменция или нахалство? Още малко ще кажеш ( НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ!!) ВСИЧКИ да се запишем в БКП/БСП и дружно да вървим.Смях се, като четох, че през 2017г. си говорите на "ДРУГАРИ', ДРУГАРКО, ДРУГАРКО'- писмата между вас, поместени в пресата.ТЕЖЪК СЛУЧАЙ сте.ЗАТОВА обърквате НАПРЕДЪКА на РБългария. С Вашия ЧИП в главата.
35
0
 
7
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Другарко баданарке 1.Че сте в деменция е ясно .2 .Няма такава партия като БКП 3. не може да сте и наследници защото тогава сте директно всички за затвора. БКП е забранена със закон.4.погледнете кой правят размирици социалисти и анархисти . 5 .Имали главен прокурор да се само сезира сам.Как е възможно да не пристъпи киъм закона да ви потърси сметка.6. кога казвате истината Радев не беше ваш кандидат НО сега истината излезе справка Майор Деянов от всеки километър си призна
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Принципът на комунистите е: моето е мое, твоето е наше. Следователно щом обявяват чинията за наша искат втори пътда я платим, а те да я ползват, без да дават стотинка, докато пак се скапе и "така до края на света"....
33
1
 
14
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 6 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.
32
6
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До 29: Ако наистина от сградата на Бузлуджа можеше да се получават печалби и дивиденти, досега "приватизаторите" щяха да го направят. Най-лесно е да се остави за да се разруши сама. И точно това очаквам да направят гербаджиите - това го могат.
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Събаряйте я тая разпадаща се конструкция, че е опасна за преминаващите хора!"То па тоя връх е навалица. Преминават ли преминават хора, бързащи за работа... ххахаха. Всичките посетители на върха са там, заради чинията. Атракция си е. И ако не бяхте толко залюпени щяхте пари да изкарвате от това...Но демокрацията я разбирате само като приватизиране, разрушаване и предаване за скрап, така че съвсем си заслужавате съдбата...
30
2
 
18
 
! Отговори
Циник преди 6 години
*** се сещат, че "тяхното" е общо - само в случаи като този! Когато "народа" трябва да им плаща! Навиците им са втора природа!
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Образованието дава резултат след 50 години. Нещо по-конкретно?
28
2
 
19
 
! Отговори
12 преди 6 години
Когато трябва да се дават пари,Бузлуджа да е на всички. Когато трябва да има печалби и дивиденти, Бузлуджа да е на БСП.
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тази Бузлуджа,мър,шо!!!Помисли как да възстановиш стандарта ни на живот !!Предложи нещо математически и икономически аргументирано ,което ще е в полза на народа,и нека видим дали няма да се чуе ?!Само плюете ,но нищо не предлагате !
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бузлуджа и сега е на всички, но от летящата чиния не се интересува никой нормален човек, само червените ***.Събаряйте я тая разпадаща се конструкция, че е опасна за преминаващите хора! Да се чуди човек как с толкова много бетон и желязо това нещо не можа да издържи и 26 г. Паметник на некадърността е това. На червената некадърност.
25
3
 
22
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Да остане - но да ми върнат парите .който ми взеха с лихвите крадливите *** ..продаваха ни пощ. марки с паметника за 10лв...при 90 лв тогава мин. заплата !
24
30
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
За възстановяването на Бузлуджа!
23
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ха-хаНедей!Това географско понятие е свързано с историята на Хаджи Димитър и с подвига му.Ако ти дава зор, използвай "чинията", която и без това за нищо не служи и само загрозява пейзажа. Нали знаеш, че е включена в международната класация на 13-те най-зловещи изоставени сгради? Трябва да я махнем оттам, да не окепазява хубавата ни планина.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като Гарабет дето е построил ресторант в пустинята!
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да признаем за правилни решенията и действията на цар Борис,Сталин Берия и т.н.,че партийните и потомствените елити са най-големите търтеи и *** за управлението на всяко общество!За 24 часа в Грузия е подменен 100% от състава на правната и правоохранителната системи и проблемите с корупцията и престъпленията са били решени! Извод: Конституционна забрана на партиите!Всичката власт-в ръцете на народни съвети! През гугъла :" Выгорание элиты или как не стало СССР"
20
3
 
18
 
! Отговори
Такааа, преди 6 години
Какво грухна женицата?От многото пари за интеграция на шведите се крадяло, та затова нямало резултат начинанието!Кого брани тази?Тя не протестира затова, че инициативата за невъзможната интеграция е била напълно излишна. Тя влага подтекст, според който е необходимо да се наливат много пари, но е желателно да се облажат всички роми, а не само тарторите им!Горката нагла хитруша на дребно! А тя как се облажи покрай приватизацията на външнотърговските ни организации? По този въпрос не грухти!
19
4
 
30
 
! Отговори
БСП-жалка преди 6 години
БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?