Председателят на НС: Парламентът може да изкара пълен мандат!

Интервю с Димитър Главчев в предаването Q&A по Bulgaria ON AIR
29 юли 2017 10:12,
62

Няма забавяне в дейността на 44-то НС, твърди Димитър Главчев. Първите два месеца винаги са за организация на комисиите.

"Всяка една политическа сила отива с нагласата за цял мандат. Всеки се учи от грешките си. И двата пъти оставката беше подавана абсолютно навреме. Вторият път имаше много спекулации, че не е трябвало да се подава оставка, но с оглед на всичко, което се случи и в съседни страни - даже така беше най-добре. Когато политическото доверие е разклатено много по-добре да се отиде на избори", коментира още председателят на 44-то народно събрание Димитър Главчев в предаването Q&A по Bulgaria ON AIR пред водещата Клара Маринова.

Отговорност на всеки един депутат е да допринася с доброто си поведение за авторитета на парламента, добави Главчев и определи работата на председателстващия заседанията като деликатна.

Той хем трябва да се старае да не ограничава народните представители в изказванията им, дори когато дебата излиза от добрия тон, хем трябва и да контролира процеса така, че да не се стига до груби изкази и обиди, споделя още председателят на парламента.

"Угодия няма и в двата случая, затова всеки един народен представител си носи отговорността", уточнява Главчев.

Цялото интервю на Клара Маринова с председателя на парламента може да гледате в предаването Q&A в събота – 29 юли, от 16:30ч. по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Председателят на НС: Парламентът може да изкара пълен мандат!"Че може знаем но ДАЛИ ще изкара мандата е друг въпрос.П.П. Колко и трябва да си грешен за да ти е отрдено да носиш фамилията Главчев.......
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този видимо смотан и глупав чичка, монтиран за председател на НС не знае ли, че трябва икономическо развитие, а не ходене до Германия и Франция, където потупват по дебелия г-з шефа му, не заради успешна политика, а за послушанието. Защо Макарона или Танте не го попитат, как обикновения българин живее със заплата 300-400 евро? Защо като дойде Макарона, не ги разведе из Северозапада, да види резултатите от годините безхаберие, миганизация, разруха и лъжи? Все по-*** и нагли се набутват в НС.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЯЛОВИ КРАВИ!
11
1
 
22
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 6 години
Нали има 4 тона суджук може и цял живот да сме депутати с 100 дена годишна платена отпуска.
10
24
 
5
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
До МНЕНИЕ 5 Ако до края на годината има избори, Бойко пак печели.Тай е роден победител.
9
10
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Парламентът ще изкара пълен мандат!Да живее демокрацията и нашите по-старши евроатлантически партньори!
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иска му се на Главчо ако може още ТРИ мандата, щото каквото е останало ще го опоскат. С липсата на икономика, с намалени инвестиции до 50%, основно заради лакомията на герберугите, с даването на държавните поръчки само на техни хора, със скандалите които ги съпровождат, ограбването на КТБ, краденето и излагаците с НДК, с Четирите тона суджук за Суджук паша, с продажната външна политика и вноса на камилари, как да добутат мандата. А Суджук паша живее във виртуална реалност, че сме богати и добрув
7
24
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
Разбира се че НС трябва да изкара целияси мандат , че и още един.Българите разбрахме че колкото по мърдаме , по ни влиза. А за русофилите не знам.Те са бомбашкъ.
6
4
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Щом Главчо казва няма начин да не е така ... :)
5
2
 
26
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 6 години
Мое лично мнение , след последните Скандали в Парламента , ще имаме Нови Избори до края на Годината . Един коз - за месец Юни тока се увеличи с 12% , за месец Юли има още едно увеличение с 13% - общо 25% . Ще свърши отпускания сезон и ще се Изненадаме .
4
1
 
29
 
! Отговори
Gaskoing преди 6 години
Аз мисля, че още септември ще започнат лека по лека големите анти правителствени митинги. Нека да увеличат още малко тока и да кажат, че растат доходите на народа.
3
1
 
33
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 6 години
Едва ли българските граждани ще могат да изтърпят дори до есента тези СУДЖУЦИ, които са заети само с кражби и да си увеличават заплатите на всяко тримесечие. ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
2
1
 
32
 
! Отговори
Давайй преди 6 години
Имате още един мандат да разсипете държавата докрай.После няма значение кой ще е в НС-маймуни или катуни.
1
1
 
21
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
No coment...