БСП с критика: Кабинетът няма идея накъде отива държавата

Красимир Янков посочи, че левицата ще работи в интерес на обществото
Обновена: 2 авг 2017 21:03 | 2 авг 2017 21:00, Красимир Ангелов
36
БСП с критика: Кабинетът няма идея накъде отива държавата
Снимка: Bulgaria ON AIR

Изпълнителната власт в България работи ден за ден, безплатно, без да има представа накъде отива страната ни. Липсва стратегическа визия за управлението на държавата, а обществото остава неразбрано от правителството, заяви в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от БСП Красимир Янков.

"От БСП сме готови да работим в интерес на хората. До момента сме внесли за обсъждане в Народното събрание множество законодателни промени, които бяха отхвърлени. Още на предсрочните парламентарни избори представихме конкретна програма, целяща борба с бедността и неравенството в държавата. За огромно съжаление обаче от ГЕРБ не виждат проблемите, а гледат през тях", отсече гостът.

По-рано правителството одобри законодателната си програма за втората половина на 2017 г. Законът на нормативните актове предвижда приемането на закони и подзаконови нормативни актове на Министерския съвет да се осъществява въз основа на законодателна и оперативна програма за шестмесечен период.

Документите ще дадат възможност за повишаване на прозрачността на процеса по приемане на нормативните актове и създаване на възможност за по-широко гражданско участие в обществените консултации по проектите, включени в програмите.

"Все още обаче чакаме плана на правителството за неговия мандат. Вече четвърти месец само се говори за детайлна и обширна и общественодостъпна програма, а конкретни действия не са предприети", посочи още Красимир Янков пред Bulgaria ON AIR.

Във връзка с изявлението на лидера на левицата Корнелия Нинова по време на традиционния събор на връх Бузлуджа преди дни, когато тя се обяви за слагане на "край на прехода", единение на народа и премахване на "политико-икономическата мафия" в България, Янков бе категоричен, че конкретни предложения от страна на социалистите ще бъдат направени.

"Стремим се да реагираме адекватно на случващото се в държавата и да оказваме натиск на правителството, когато виждаме, че с действията или бездействията си то не постъпва правилно. Ще използваме всички възможни начини, чрез които можем да го предизвикаме да вземе верните решения", допълни още той.

Видео от разговора вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"От БСП сме готови да работим в интерес на хората".Спомням си как работеха Луканов и Виденов.Такава мизерия беше,че сега като разказвам на по младите и те не вярват!От това дето съм преживял при вашето управление ми се иска да дойде на власт не генерал Борисов,а генерал Пиночет!Така работеха тези двама ваши съпартийци,че никога не съм гласувал за БСП и докато съм жив няма да гласувам.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
OBICAME BSP.NO MRAZIM GERB
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП с критика: Кабинетът няма идея накъде отива държавата Те като не знаят Вие им кажете, кажете и на народа, кажете Вие ако сте на власт на къде и как ще я карате щото доста сме видели от прехода
27
1
 
0
 
! Отговори
Крадат милиарди преди 6 години
НЕ Е ВЯРНО. Нагли престъпници источват десетки милиарди ограбвани безмилостно от народа през КОрупционни обекти ненужни вредни и опасни.НА ограбвания вкл с НЕЗАКОНЕН ДДС Български народ не остават средства з а оцеляване.КОнфискувайте поне 10 000 000 000 от насочените към корупционни обекти средства.
26
0
 
2
 
! Отговори
Спътника преди 6 години
До от пътникаА при Виденов, Станишев, Доган и Ореха всичко беше по масло, нали!Усещам, че си Депесарче. Свърши вашата!
25
2
 
5
 
! Отговори
от пътника преди 6 години
Искам да се обърна към всички които така ревностно защитават сегашната власт.......момчета ако сте на хранилка ви разбирам но....аз работя и печеля толкова че да живея без никакви лишения аз и семейството ми хи въпреки това виждам че държавата се разпада.Къде е образованието, къде е армията,къде е икономиката....ами то вече няма кой да работи не виждате ли че никой от тези които боготвори те не им пука за вас.Какво се промени за 3 мандата.... нищо абсолютно нищо. ...една магистрала свързваща София с морето.А дали този който неможе да си купи хляб ще я ползва.... не .Какво се прави за хората д
24
3
 
4
 
! Отговори
Б.Б преди 6 години
Тя държавата отдавна е на автопилот настройван от чужди за нас интереси. БГ кликата на ГЕРБ е само за парлама.
23
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
БСП защото пък има идея, хайде стига глупости.
22
2
 
14
 
! Отговори
sistem error БСП преди 6 години
За съжаление БСП е лява само в лозунгите и никога не е работила за интересите на обществото а за руските интереси и за интересите на собствените си олигарси. В същото време е окупирала лявото пространство и по всякакъв начин не пречи за появата на автентична лява партия. БСП носи най-голяма вина за липсата на социална справедливост и нормално общество в България.
21
8
 
8
 
! Отговори
неутрален преди 6 години
прав е горе-долу:никаква,идея,нямат какво ще правят с ***, не могат да,се справят с *** по пътищата, мутрите са на свобода и си оравят каквото си искат, нилщкайви инвестиции в пеоизводство освен около пловдив и софия и други малки изключения...има поне още. много за изброяване
20
3
 
10
 
! Отговори
До 24 преди 6 години
Герб че крадът е видно,но точно техните менторои БСП да горорят е срамно.
19
5
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Тоя клепар на снимката знае ли изобщо къде се намира?
18
7
 
23
 
! Отговори
бай Тошо преди 6 години
Това някаква шега ли е? Кога БСП са имали идея за развитието на страната?
17
6
 
11
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
До 18 червен анонимник. Нещо яко, ама много яко си се объркал.
16
5
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
А стига бе!Че има ли комунист,който да знае накъде отива държавата!?Хвани ББ,удари някой непребоядисан.
15
7
 
18
 
! Отговори
Янков тъп комунист преди 6 години
Има няколко емблематични муцуни в БСП, които без да искат показват какво става в тази партия. Янков е един от тях и ако се съди по изявите му, социалистите са огладнели, зажаднели и изтрещели за власт. Също така става ясно, че фатално се отдалечават от нея. БСП ще се разпадне след тежката загуба на изборите. Крайно време е!
14
0
 
11
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
На това нашето държава ли му казват? По правилната дума е анархия. Държавата от 30 години пътува към пропастта, и не е имала друг маршрут. Водена от банда празноглавци жадни за власт, хора които съсипаха собствения си народ.
13
2
 
12
 
! Отговори
u4en преди 6 години
*** - червен- некадърен !
12
0
 
5
 
! Отговори
АTAKICT преди 6 години
До НакъдеИ ДВЕТЕ ПАРТИИ Т Е ТРИТЕ---БСП ДПС ГЕРБ---СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА ДС НИ ВОДЯТ НА БЕЗНАРОДНОСТ СЛЕД 10 ГОДИНИ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗНАЕ КОИ СИ 2021---ГОДИНА НА ЗАКРИВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И СЪЗДАВАНЕ НА БАЛКАНСКА НАРОДНА ОБЩНОСТ---ИДЕЯТА НА ЕС НЯМА БЪЛГАРИ СЪРБИ МАКЕДОНЦИ РУМЪНЦИ ЕЗИК---ЛАТИНСКИ
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Накъдето и да отива държавата бкп то сте светлини години назат.Знам ви номерцата с дпс се готвите да катурнете власта ,но няма да ви огрее. бизнеса почна да се взаимнодейства в смисьл богоизбраните и другите.