САЩ ни поздравиха за договора с Македония

Споразумението щяло да донесе стабилност на Балканите
2 авг 2017 11:07,
107
САЩ ни поздравиха за договора с Македония
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Държавният департамент на САЩ излезе с официален коментар на страницата си в интернет за Договора за добросъседство между България и Македония.

Още по темата

САЩ поздравяват двете страни за подписването на Договора. Според Вашингтон това е важно, гледащо напред споразумение, признава силните връзки между двете държави и дори отваря вратата за още по-близко сътрудничество в разнообразни сфери.

"Подписването на договора ще допринесе за политическата стабилност и икономическото развитие в по-широкия регион и предлага окуражаващ пример за това как различията между съседите могат да се разрешат мирно", пише в коментара на Държавния департамент на САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споразумението е пълно отричане на политическия ни елит, че работят за интересите на България, че са българи. С този акт те се нареждат до такива лидери, като лидерите на режима на Виши и другите им подобно.
49
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 61 Русия мечтае да е владетел. ....САЩ отдавна владеят света и дипломацията и хората ги харесват. Вземат но и дават на света.
48
0
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Аз съм за да ме ши-бат брадати бе-жанци и черни не-гри. Някой вижда ли лошо в тази идея и мое неустоимо желание да ме порят??
47
8
 
3
 
! Отговори
Ииииии преди 6 години
До ЕееееОчаквайте скоро натовска база на българо-македонската границаОчакваме, с нетърпение!Алкохолиците ще се поцепят от яд!Миризливата мечка ще буде натикана в дълбокия Сибир и никога вече няма да стъпи по тези земи.
46
4
 
2
 
! Отговори
АЛФ преди 6 години
ЕС е търговски съюз, съставен с мижавата идея да няма повече войни.Обаче търговските войни не са по-малко убийствени от конвенционалните .Вйната САЩ -РУСИЯ не е спирала изобщо.И двете искат да станат владетели на света.Човечество, не ви писна, нямате ли някакви други мащабни идеи?
45
4
 
9
 
! Отговори
Еееее преди 6 години
Голямо задоволство.Щатите използваха послушния балък и постигнаха целта си. Щом са ни поздравили,значи са изпълнени всички инструкции. Очаквайте скоро натовска база на българо-македонската граница,а с този договор,някой ще со обърше......
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чичко СоросПаричките на Боко са в американска банкаМи паричките на руските олигарси да не са в Сбербанк?
43
0
 
4
 
! Отговори
Човек преди 6 години
Искам да за-стре-лят ***-е-вски!!!
42
0
 
6
 
! Отговори
джъстин биберовски преди 6 години
Най-автентичните македонци произхождат от онова известно племе от долината на река Ганг, наричани още антички египтяне...другиите са антички шиптари
41
5
 
8
 
! Отговори
ИЗКУСТВЕН ДОГОВОР преди 6 години
ПАТЕТИЧНО - ОЧЕИЗВАДНО, че България отдавна е Американска колония и сме инструмент за гео-политически маневри, така както бяхме инструмент на мръсниците от СССР. Винаги други, но никога себе си и от себе си !!!
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво излиза, че под натиска на Русия ние започваме македонизация на СОБСТВЕНИЯ си народ ???? Това е нечувано ...чак сега се запознавам с тези неща.
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във вестник Знаме от 19.11.1946 година се казва: Значи картите се разкриха: действително се замислюва отцепването на Пиринския край от България. Това е ясно, но съвсем не е ясно защо само за сметка на България трябва да стане обединението на македонския народ, още по-малко убедително е, защо бъдещето мирно развитие на България в най-близко сътрудничество с братска Югославия е възможно само на базата, че част от българската земя заедно с населението ще трябва да отиде под чуждо владичество[15].
38
1
 
9
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 39САЩ напъват Балканите да влязат в НАТО.Проблема с Македония беше довел тези напъни до задънена улица.Затова са доволни от договора.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И САЩ ще поздравят некой ден...на тоя свят никой не остава непоздравен, както е известно.
36
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Македония падна, руско-сръбският тиранин е уплашен
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Така през лятото на 1946 г. на обща българо-югославска среща в Москва, Сталин изисква от България много по-интензивно да развива македонско съзнание сред българите в Пиринския край, заявявайки: Че нямало развито още македонско съзнание у населението, това нищо не значи. И в Белорусия нямахме такова съзнание, когато я обявихме за съветска република. А сетне се оказа, че действително има белоруски народ.[3]"
34
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако обичате не ни занимавайте с мненията на задокеанския паляци.
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауу ако манждата на всяка мерудия САЩ не ни бяха поздравили, просто не знам как щях да живея занапред.
32
2
 
2
 
! Отговори
ot Rusia pozdrav net преди 6 години
kakvo da pravim :(
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля всеки може да чете в Интернет , какво се е случвало. И ДА Русия е в основата. Създаване на Югославия и завземане на колкото се може повече земи около нея. Ако още не сте го проумяли. ..значи сте бавно развиващи.