Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?

Червената лидерка настоява премиерът да даде сигнал и за самия себе си
12 авг 2017 17:34,
175
Нинова към Борисов: Защо всички преди вас са Ви виновни?
Снимка: архив Bulphoto

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова премиерът Бойко Борисов да подаде сигнал в прокуратурата и за самия себе си по случая с язовир "Цанков камък", т.к. проектът бил приключен по времето на управлението на първия кабинет Борисов.

Г-н Борисов, приветстваме желанието Ви да подадете сигнал до прокуратурата за "Цанков камък", но да не забравите да включите и себе си в него, защото проектът, който стартира при правителството на Сакскобурготски, приключва при Вашето първо правителство. Това се посочва в позиция на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

" Нещо повече: Вие прерязахте лентата на "Цанков камък" с думите: "Днес се открива един грандиозен проект с най-модерната язовирна стена и съоръжения в Югоизточна Европа", пита червената лидерка БОйко Борисов.

Корнелия Нинова настоява, че ако премиерът не подаде веднага сигнал до прокурорите, то няма смисъл. Тя настоява още да бъде изгонен и депутата от ГЕРБ Делян Добрев, който е обвинен в неправомерно харчене на държавни пари за АЕЦ "Белене".

"И накрая: г-н Борисов, нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие? Защо всички виновни не са в затвора? За Вас за всичко са виновни предишните. Причините за провалите Ви са все някъде в миналото", пита Корнелия Нинова.

"Безсилие, г-н Борисов, безсилие да поемете отговорност за настоящето и да дадете перспектива на народа си за бъдещето", завършва червената лидерка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ЗА БОРИСОВ ЩЕ ДОЙДЕ КОЛЕДАТА...
35
1
 
15
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
Хайде да се разберем:Нинова никога не е била "комуниска",никага не е членувала в БКП -ФАКТ.Борисов е бил "комунист" и е бил член на БКП ,завършил школата на ДС -Симеоново -ФАКТ - та да се уточним по въпроса за "комунистите"
34
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая се кланя на паметника на неграмотния *** и овчар от Правец, убиеца Живков.
33
1
 
7
 
! Отговори
ИВО преди 6 години
И межди друготи нито съм бил , нито сега съм комунист , но и никока няма да бъда и със старите КОМУНИСТИ Г Е Р Б Е Р И Т Е.Всички вие сте НЕЩАСТИЕТО НА Б Ъ Л Г А Р И Я....
32
2
 
15
 
! Отговори
БКП преди 6 години
и тогава се крадеше ама в много по малки мащаби и не за сметка на хората, 10мпрд долара оставил бай Тошо. Сега е 15 млрд евро!!!! Простотии имаше ествествено, но *** и турците си знаеха местото и си ба4каха за държавата, нямаше мутри да ти вземат бакалията и да я запалят. Не проумявам как моье на някой сега да му харесва пове4е. Останахме 6 млн души - като 70те години на миналия век. Хора ска4ат от балконите, дрога навсякъде. Това ли ви е западната демокрация, гейоподобни ЕС ценности.
31
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До безгрешни37Защитавайте я. Но тя си брой милиончетата, а вие си сърбайте с мизерните си пенсийки киселото мляко с хляб и се радвайте, че тя има милиони, а вие живеете като просяци.
30
0
 
11
 
! Отговори
до 29 преди 6 години
А какво ще стане с вожда ви ако господ му поиска да върне това което е гепил от народа си -като бияч и така наречен охранител,после с далаверите му с СИК и Цветалинка,а да последните 8 години да не говорим -милиарди ограбени от кликата му и нито лев за народеца-подигравката му над пенсионерите ,да продължавам ли ,че то всичко се знае публична тайна е.Ако Нинова е взела 1 лв това е равно на 1 млн от Борисов .Направи за смях държавата ни.
29
2
 
19
 
! Отговори
СУДЖУК ПАША преди 6 години
СУДЖУК МИ ДАЙ, СУДЖУК МИ ДАЙ!И ПОВЕЧЕ НЕ МЕ МЪЧИ.ВЗЕМИ ПАНЕЛКАТА, КОЛАТА,СУДЖУКА ТИ МИ ОСТАВИ (Новият химн на ГЕРБ вместо Цъфнал ГЕРБ)
28
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А аз и пожелавам това което е откраднала да го даде за лекарства и свещи + тамян и да не й стигнат парите..............КАЗАНО Е: КАКВОТО ПОЖЕЛАЕШ НА ДРУГИТЕ СЕ ВРЪЩА ПРИ ТЕБЕ КАТО БУМЕРАНГ И ТЕ ПОРАЗЯВА В ТРОЕН РАЗМЕР.
27
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая и Пеевски бяха уволнени от СърГеЙ Станишев за корупция!!!
26
6
 
16
 
! Отговори
БКП преди 6 години
малоумниици стига сте плюли по партията, която ви даде образование и здраве и апартаменти. Да не са палати ама да не би в САЩ на някого да дават палати. Милиони живеят в дървени коптори от 37 год. Верно 4е колите бяха руски ама това беше тогава положението. Живков ве4е беще решил да приемаме Китайския модел. И частна инициатива и т.н. Соца не беше идеален ама сега по добре ли е ........спокойствие имаше за раб.место и за живота на децата ни. Плюсовете бяха пове4е от минусите.
25
2
 
12
 
! Отговори
безгрешни преди 6 години
Не знаех,че герберите са си издигнали толкова в религиозната йерархия.Кълнат,плашат с божия съд,все едно са Архангел Гавраил,направо гавра.Кръстят се за всеки случй и целуват портрета на Началника,който както знаете няма образ,а е във всеки един от нас.И правораздават от името на божия съд.А Господ отгоре,през гъстия дим глида на всичко тих,невъзмутим....
24
13
 
6
 
! Отговори
факт преди 6 години
Нинова пак прави червени циркове. Но нека ви припомня, че Станишев я уволни за корупция, когато тя беше заместник-министър.
23
2
 
10
 
! Отговори
ИВО преди 6 години
15 , а май си съгласен с НАРОДНИ ПАРИ да бъде оправен асфалта от БТА до Лъвов мост, които точно кмета Борисов постори.А от кв. Младост да БТА , който госпожа Фандъкова оправи преди две години ,пак ли ние
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Борисов много работи е забравил, не само откриването на Цанков камък.забравил е, например, че по негово време обявиха цВЕТАН Василев за БАНКЕР НА ГОДИНАТА и той му връчи наградата. Забравил е, че нареди в 2010 г. всички държавни фирми и учреждения да си открият сметки в КТБ и да внесат там парите
21
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
С приказките си Борисов много простее - то просто се набива,толкова е елементарен.И ако не го видиш значи и на тебе нещо не ти е в ред.Разликата в нивото на Нинова е просто от земята до небето.Простичък си ни е Борисов но в същото време много хитър,елементарен но така ги бръщолеви,че сякаш сам си вярва.Жалко,че няма достоен журналист веднага да го репликира и да хване в лъжа,просто всички са му клекнали и докато е така на това ниво ще бъде државата ни.И той това го знае,всички са му ръчичките.
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бочкооооо, папките за далаверата КТБ са в кабинета на Бай Дончо. Като му остане време ще му докладват за гепенето на 4.5 милиарда,част от които са в твои сметки. Какво ще реши Бай Дончо не се знае, а трябва да вземе решение, нали се пишем верни съюзници и се борим за демокрация? А невзимането на кардинално решение ще покаже, че САЩ подкрепят корупцията. Така, че Бочко, може да се наложи да даваш оставка и да бягаш. А къде ще се скриеш, кълбото стана малко? Или ще целуваш Суджука на Бай Дончо?
19
12
 
14
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
18
14
 
5
 
! Отговори
NINOWA, преди 6 години
Най-голямата вина е на БКП, че 45 годиниУНИЩОЖИ всичко, което са имали хорат след 1878г.ПОдкрешяще всякакви СЪВЕТСКИ инициативи за установяване на СОЦИАЛИЗЪМ в АФРИКА, в КУБА са нашите пенсионни фондове: вестник УНИТА' ( орган на итал. компартия ) ФАЛИРА след 1990- няма соцдържави да го финансират.Засрамете се! И се биете в гърдите , че сте СТОГОДИШНА партия. КОято РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ. Затова сме на това положение: започнахме от НУЛА .А вие разпределихте държавните( наши ) пари и имахте отскок.
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЕЦАТА ИМ РУСКИНИ С лАДИ ДА ИМ ДОВЕДАТ ДАНО!