ГЕРБ за Нинова пак: Лъже, в корупционни схеми е, да съди!

Хората на Борисов: Станишев я уволни заради сериозни обвинения
Обновена: 16 авг 2017 13:58 | 16 авг 2017 13:55,
110
ГЕРБ за Нинова пак: Лъже, в корупционни схеми е, да съди!
Снимка: архив БТА

ГЕРБ продължи с обвиненията си срещу лидера на БСП Корнелия Нинова. Управляващите отново я атакуваха, че лъже, че е част от корупционни схеми и я призоваха да съди и други политици, не само от ГЕРБ, които твърдят, че тя не казва истината.

Така от управляващата партия отвърнаха на вчерашното изявление на лидерката на опозицията, че ще съди всеки, който твърди, че е замесена в корупционни схеми около проекта "Цанков камък".

Подобни обвинения отправиха към нея депутати от ГЕРБ, напомняйки, че като зам.-министър на икономиката тя е била част от Тройната коалиция и от корупционни практики около "Цанков камък".

Още по темата

Вчера соцлидерката отрече това, поиска от главния прокурор да го потвърди и заяви, че ще съди всеки, който я вини в корупция по проекта. Тя написа и писмо до австрийския посланик, за да го информира, че за българското правителство "Цанков камък", реализиран с австрийска помощ, е корупционен проект.

"Г-жа Нинова лъже, като казва, че няма нищо общо с корупционни схеми и не е била в Тройната коалиция", каза днес Десислава Атанасова, цитирана от "Фокус".

Депутатката цитира материали от медии, в които премиерът на Тройната коалиция Сергей Станишев казва, че Корнелия Нинова ще бъде уволнена, тъй като има сериозни обвинения срещу нея.

Атанасова цитира и тогавашният президент Георги Първанов, който контрира, че действията на министър-председателят са закъснели.

Депутатката коментира и писмото на Нинова до австрийския посланик.

"Отново сте закъсняла, г-жа Нинова, защото още през 2010 г. Бойко Борисов разговаря с президента на Австрия за целия проект "Цанков камък", каза Атанасова.

Тя изчете и изявления на други политици, които обвиняват лидера на БСП в лъжа и я посъветва да съди и тях.

"Ако г-жа Нинова има намерение да завежда дела във връзка с твърденията, че лъже, бих я посъветвала да заведе дела и срещу още няколко човека - генерал Решетников, Румен Петков и г-н Гергов, които също твърдят, че тя лъже. Ще цитирам нейния приятел г-н Гергов: "Истината не е приятел на Корнелия Нинова". Очакваме тези хора също да бъдат приведени под отговорност", каза още депутатката.

От ГЕРБ коментираха и проекта за борба с корупцията, който социалистите внасят. Той е контра на закона, изработен от правителството, с който БСП не са съгласни.

"С антикорупционния закон на БСП се създава паралелна структура на прокуратурата, но не е ясно под чий надзор", каза зам.-шефът на партията Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ни занимавайте с между личностните си проблеми !! Не сте избрани за това !!
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
90, НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ КАКВО Е БИЛО ПРЕДИ, ДАНО НИКОГА ТАКОВА РАВЕНСТВО ДА НЯМА- БЕШЕ ЕДИН ОГРОМЕН ТРУДОВ ЛАГЕР- ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ ПОЛУЧАВАХА КОЛКОТО ДИРЕКТОРИТЕ, СЛУХТЯХА ОКОЛО ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ, ПАЗАРЯХА ОТ СПЕЦИАЛНИ МАГАЗИНИ ЗА БЕЗ ПАРИ, МИН ЗАПЛАТА ДО 1979 Г 79 ЛВ, СЛЕД ТОВА 90 ЛЕВА ДЕТСКАТА ГРАДИНА 36 ЛЕВА А МАГАЗИНИТЕ ТОТАЛНО ПРАЗНИ, ПОСЛЕ КУПОНИ И ФАЛИТИ НА ПРЕДПРИЯТИЯ, ЗАПЛАТИ ПЛАЩАХА С ПРОДУКЦИЯ, СЪЩИТЕ ПАРТИЙНИ ВЕЛИЧИЯ И ДЕЦАТА ИМ ФАЛИРАХА БАНКИ И ОВЛАДЯХА ИНДУСТРИЯ И ФИНАНСИ
88
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
това че някъкви 2две жени се плюят за щотото вместо да стоят във КУХНЯТА И ДА ГОТВЯТ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ПОЛИТИКА Е АБСОЛЮТЕНА ПРОСТАЩИНА.
87
9
 
5
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Комунистът лъже ,краде и убива! Доказано! От новата ни и най-нова история.
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички от началото на демокрацията сте от една пасмина.От едно котило,без изключение.При комунизма като че ли имаше повече справедливост.
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Капитализмът е по-низша форма,затова работи с по-груба суровина.Социализмът е по-висша формаи работи с по-фина суровина.Затова ако се разменят суровинитесе получава това което и наблюдаваме:- социализъм без качествени хора не може да се постигне. Докатокапитализъм с по-облагородени,фини хора живели при социализъм можеда се захрани много добре.Затова на запад имат стройна системаза поглъщане на имигранти.
84
6
 
10
 
! Отговори
2 преди 6 години
Атанасова лъже.
83
8
 
13
 
! Отговори
док преди 6 години
Актитвистката от ГЕРБ Атанасова се опитва да вдига рейтиг не с професионализъм и компетентност, а с тъпо злословие срещу БСП. Герберите не могат да бъдат компетентни, нивото им винаги е било и си остава ниско. Въпросната госпожа е олицетворение на такъв манталитет. Ако тя е лицето на ГЕРБ тази партия е пътник.
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен80 Беше юрист-консулт на Психодиспансера в Русе .
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази по-добре да каже как ТОЙ е станал сам сирака ,кмет ,премиер ! А де !
80
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 73 Щото комунистите днес ,се зоват ГЕРБ !
79
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дуловската Деса хем глупава,хем проста,хем злобна.3 в 1.
78
3
 
9
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 6 години
Време е за Велико Народно Събрание и Народен СЪД .Народния Съд да е по модела на Соца - Адвокати ,Прокурори , Съд и Смъртни Присъди .Така България е станала Третата Икономика в Света .
77
11
 
17
 
! Отговори
ЛА Й НОМЕТИ преди 6 години
ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО АКО СЕ ЦИТИРАТ ВСИЧКИ ИЗКАЗВАНИЯ ЗА ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА.ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ИМАТ СЕКСУАЛЕН ПРИВКУС.
76
10
 
12
 
! Отговори
БНЛ преди 6 години
Нинова не е кой знае какъв капацитет и кой знае колко обаятелна като жена, но ако мафията я бе командировала в Герб, щеше да е най красивата и най умната там.Факт!
75
14
 
8
 
! Отговори
НАЦИОНАЛИСТ преди 6 години
КОМУНИЗМЪТ НЕ Е МНЕНИЕ, А ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
74
15
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
КЪДИ ИМА СОЦИАЛИЗЪМ БЕ ДРУГАРИ? МИ ТО НИКЪДЕ НЯМА СОЦИАЛИЗЪМ. НИТО НА ЗАПАД, НИТО НА ИЗТОК. СОЦИАЛИЗМА Е ТЕРОРИЗЪМ.
73
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕХТИ ПИСЪК НА КОМУНИСТИ РАЗДИРАНИ ОТ ПРОТИВОРЕЧИЯ ХАХАХАА
72
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименподскачат върху кратуните на комунистите и ги трошат
71
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малей, как подскачат всички Грабери. Споко, бе пак ще си крадете, *** по-трудно. Тая няма да ви остави на мира.Па и ако вкара някой от вас там, където му е мястото - гласувам за нея.