Борисов за FB-заплахата: Няма да си дам така лесно главата...

Това е демокрацията, каза премиерът. Лошото било, че четели деца и внуци
17 авг 2017 15:15,
95
Борисов за FB-заплахата: Няма да си дам така лесно главата...
Снимка: архив Булфото

Няма да си дам така лесно главата. Така премиерът Бойко Борисов коментира случката, която предизвика много коментари в социалните мрежи в последните часове.

Вчера стана ясно, че от ГДБОП са привикали на разпит потребител на Facebook заради гневен коментар срещу Борисов. Днес премиерът се обади лично на Васил Коцев, за да му се извини.

"Чух се с него по телефона, за да кажа, че нито знам, нито ме интересува... ", каза Борисов. Коцев също се извинил, че не е искал да убива премиера. "Разбрахме се много ведро и добре", допълни Борисов.

Още по темата

На въпроса защо е решил да се извини, премиерът отвърна: "Исках първо да разбера кой иска да ми отреже главата. Оказа се, че  той не ме мрази, нито аз".

"Това е демокрацията, пише се всичко за всички. Кофти е, че това го четат деца и внуци. И за вас майка ви да прочете, че искат да ви режат главата, няма да е приятно, нали", каза още Борисов.

Премиерът Бойко Борисов упрекна в престараване служителите на ГДБОП, посетили Коцев.

"И сега се карах на полицаите. Някой път се престарават, не знам на кой искат да угодят", каза премиерът и обясни, че в такива случаи всички стават за смях. И допълни: "А и няма да си дам толкова лесно главата".

Борисов коментира и акциите на Валери Симеонов срещу шума по морето. Вчера те предизвикаха протест в "Слънчев бряг", а недоволните поискаха премиера да спре вицето си.

"Говорих с Валери Симеонов. За едно от заведенията има десет жалби, за другото -  двайсет", каза министър-председателят. Той припомни закона, според който не трябва шумът трябва да спира в 23 часа.

"Той си действа според правомощята. Ако има дебат, той трябва да се пренесе в парламента и депутатите да се произнесат дали да се промени закона или не", каза още премиерът.

Бойко Борисов направи коментара си по време на инспекцията на ремонта на пътя Пловдив-Асеновград. Той изрази надежда, че от път-убиец ще се превърне в едно то най-хубавите съоръжения в района.

Премиерът пак обясни, че обжалванията пречат на строителството на пътя Поморие – Ахелой, на внедряването на ТОЛ системата, на пътя през Кресна.

"Нови мотриси искаме да купим, сега пак ще обжалват две години", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цял ден ни занимават с въпросния Васил Коцев, а някъде по социалните мрежи четох, че бил освидетелстван и взимал пенсия за това.Пак ще се случи нещо, което ще бъде "заметено" под заплахи от психично болни и "скандали" с диджеи...
38
2
 
16
 
! Отговори
Герберско верую преди 6 години
Суджук си давам, глава не давам!
37
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох майко, изтърканият номер заБорисов- момчето, излязло то народа, говорещ с хората от народа- Васил от Фейса. И лошите ГДБОП, които БОРИСОВ озаптява като палета по улицате.Не ви ли писна? Баси плиткия сценарий...
36
3
 
13
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Няма да си дам така лесно главата...--------------------------Тя /главата на Борисов/е накрая и освен за равновесие за друго неможе да ти/му/ послужи! :)) Д.у.п.е.т.о си дава лесно/Ердоган, Меркел, .. /, така че онова над раменете не му е необходимо! :)
35
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още ли и а наивници, които да се връзват на постановките на тоя треторазряден селски тарикат
34
3
 
16
 
! Отговори
Лъсна истината!!! преди 6 години
Самият факт, че арестуват хора за пиянски писания във Фейсбук е достатъчен, за да разбере какво се случва в тази скапана държава. 1. Ясно е, че този няма да режа на никой главата. Не съм професионалист, но ми трябваше 1 поглед и ми стана ясен - мамимо синче, футболно фенче... трагедия. 2. Ясно е, че който иска да убива премиер, няма да тръби в Интернет за намеренията си.3. Явно е, че след 5 МЕСЕЦА е напълно безсмислено да се задържа този човек. Ако е искал да "реже глави" да го е направил.
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балкански лев със сърДце на полска мишка.
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Мутрата отново се изметна."---Тактиката на "лошите ченгета (ГДБОП) и доброто ченге (Боко Тиквин)".
31
1
 
7
 
! Отговори
Честен преди 6 години
Нов борд на директорите има ВиК Добрич АД. В него влизат Мария Тодорова от МРРБ, Саркис Караджиян от ВиК Бургас, които са част от борда от миналата година. Новите имена са бившият кмет на Добрич Детелина Николова и Тодор Гикински, който доскоро е управлявал ВиК Сандански. Очаква се на първото си заседание бордът да определи директор. По всяка вероятност това ще е Тодор Гикински, но не е изключено постът да заеме Детелина Николова. Самият инж. Тодор Гикински е бил отстранен от длъжността шеф на ВиК Сандански през април с решение на общинския съвет, по предложение на кмета Кирил Котев. Мотиви
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама вие продължавате с тоя нелеп сюжет.Пубриката, заслужавате си Го.
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото било, че четели деца и внуциБРЕЕЕЕ ВНУКА му четял фейсбука ,тва е феномен на 1 годинка бебе и чете и пише сигурно .
28
1
 
15
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Само така Баце не им се давай на душманите...вчера рейтинга беше 42, днес след тоя героизъм сигурно е над петдесет...абе ще трябва някой да си сложи главата в торбата иначе .........
27
4
 
14
 
! Отговори
9689 преди 6 години
Мутра,кога ще връщаш грешните пари които смучеш от всички нас за да те охраняват?Поне да беше малко по красив.
26
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ле-ле, гле'й с к'ви неща се занимава правителството ... начело с премиер-тиквистъра.Жална й майка на Майка България!
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога ще търпим този ***??
24
3
 
9
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
Ха сега отговорете / или заложете /:Ще опази ли главата си?
23
1
 
15
 
! Отговори
Бокооо... преди 6 години
Това е демокрацията-за едни може,за други-не.Социалният се иходи по въпроса,че пенсионерите до 2019 г остават с таван.За новите-не.Значи един дупетат с 6 бона минимум заплата ше взиме 2400 лв.пенция.Минимум.По-логично е или да има таван или да няма.Иначе става ощетяване н едни,за сметка на други.
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелееее Баце, защо си се толкова шубелисал бе човек? Този няма вид на бандюга и едва ли ще ти посегне. Мисля, че е един от милионите тотално разочаровани от лъжите и цирковете които разиграваш. Не само той, още няколко милиона не искат да се срамуват от теб, защото си ни натрапен ни премиер. Който те харесва е зависим от теб, с власт или пари. Нормалните у нас се срамуват от тази палячовщина която разиграваш всеки ден. Толкова е унизително за теб, както и за българите! Нямаш ли срам???
21
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутрата отново се изметна.Лично той е наредил на ГДБОП да притискат човече а, но като се разчу пак се направи на девица от Банкянския манастир.
20
3
 
22
 
! Отговори
Ал Тиквоне преди 6 години
Не им се давай Баце.Притежаваш прекрасна глава, а ако имаше нещо в нея, цена немаше да имаш