ГЕРБ: Няма бум на организираната престъпност у нас!

Много от професионалистите - освободени при Орешарски
Обновена: 1 сеп 2017 12:12 | 1 сеп 2017 12:07, Веселина Йорданова
104
ГЕРБ: Няма бум на организираната престъпност у нас!
Снимка: БТА

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов не смята, че има бум на организираната престъпност у нас и че това ще бъде допуснато.

"Убеден съм, че мерките, които се набелязват, и усилията, които се полагат, са да има сигурност“, коментира Цветанов пред журналисти в Народното събрание.

Той припомни, че са назначени допълнително 1000 полицаи от началото на годината в изпълнение на набелязаните мерки и изрази увереност, че след бързо обучение те ще се включат ефективно в редиците на МВР.

Цветанов припомни, че е бил министър на вътрешните работи и посочи, че работата в министерството е била структурирана по съвсем различен начин.

"Цялостната демотивация, която беше постигната от управлението на Орешарски, мога да кажа, че рефлектира и в настоящия момент, много от професионалистите бяха освободени“, каза още той.

Според него именно това споделят и жертвите на отвличания от близкото минало – че професионалистите, които са създали среда за сигурност, ги няма.

"Всичко беше много агресивно, много тенденциозно. Посегнаха на професионализма и на хората, които дадоха всичко от себе си, водени само от националния и обществения интерес", разкритикува отново Цветанов управлението на социалистите след кабинета "Борисов" 1.

Според него е важно да се осигури спокойствие, за да си върши полицията работата, а паралел между групата за отвличания "Наглите“ и изчезването на Адриан Златков не трябва да се прави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
28
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Съгласен съм.Съставеното от ГЕРБ правителство НЕ Е променяло състава си. И като бройка не се е увеличило.Така че не може да говорим за бум на престъпността.Положението се КОНТРОЛИРА.
71
1
 
17
 
! Отговори
Желязков преди 6 години
Няча бум на бума. Нивата са стабилни
70
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Председателят на общинския съвет в Септември и член на ГЕРБ е дал заредения пистолет на малкото дете,което уби собственика на ресторанта.Вижте му акъла на гербаджията,да извади зареден пистолет и да го даде на дете.
69
0
 
13
 
! Отговори
Един Мармот преди 6 години
И инфлацията е отрицателна. Миналата година дините бяха по 60 ст а сага са по 30.
68
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е , особено ако ти се иска нещо да е така , лошото е ,че малките взеха нещо да се упражняват в колене и стрелба , а -а-а , ако речем да се опълчим на чужд агресор , приказките , че нямаме сили, са измамни , май иде добър резерв!?!
67
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е да бе, няма, няма. Когато някой от ГЕРБ ти каже: "Добро утро!", първо погледни къде е Слънцето!То в България не се отвличат хора, поне не от организирани банди, просто някой любител на отвличанията хваща и отвлича някой. В България източването на банки също не се смята за организирана престъпност. Тия, каналджиите, които прекарват нелегални имигранти, сирийци, афганистанци и т.н., те също не са организирани. Не, просто има такива на които им е хоби да превозват хора за пари...
66
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има,имаааааа!
65
0
 
31
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Абе Цецо, тази година ходих на нащо море по оказа се онзи каруцарски път, дето го наричате магистрала. Ми тя тази магистрала като вълните на морето бе...*** то в десните платна не може да караш с повече от 80 км.ч. иначе се обръщаш по капак или излиташ в мантинелата бееее... Няколко пъти изпреварвам, прибирам се в дясната лента и все едно попадам в дупка и колата опасно почва да "танцува"... колко стотици милиони изхарчихте за този каруцарски път...па и сте го ремонтирали и то неуспешно!!!!!!!!!
64
1
 
23
 
! Отговори
Чакайте сега преди 6 години
Какво значи няма бум на престъпността? Има ли измервателна стойност тази дума "бум" за да можем да ви опровергаем евентуално?Аз знам че една величина се мери пи параметри, сиреч повече регистрирани престъпления - увеличение на престъпността. Някой някаква статистика няма ли да изкара, но достоверна?
63
0
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
А, на шведската престъпност ?!
62
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То по големи престъпници от вас Гробажий няма.И ще ви кажа защо.Защото не допускате други.Лапачката да е само за вас,да няма конкуренти.
61
1
 
35
 
! Отговори
тът преди 6 години
е то бива наглост, ама като тая нема.Щом тоя тупанн казва начи немало.А отвлеченият младеж какво е бе тупанн?
60
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на другарЕте от герб, па и на другите другаре !Не знам вече, колко си години нема престъпност у нас (ептен никаква) ми даже и с отрицателен процент *от 100 налични човека имаме 110 непрестъпници*
59
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът с 6-те апартамента се бори срещу престъпността!!! Ама че виц!
58
0
 
42
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
В обществото има такава агресия и напрежение, че е истинско щастие, ако се прибереш след работа вкъщи невредим!!! ЦЕЦО, управлявате вече едно десетилетие и все някой друг е виновен! А въобще какво стана с рИформата на правораздавателните и правоохранителни органи - съд, прокуратура, полиция! Тези институции са толкоз изгнили, че не е истина. Първия си мандат взехте именно с обещанието за промяна. Вече трети мандат, а т.н. реформа не е и започнала. Не искате и сте некадърни да го направите!!!!!!!
57
1
 
32
 
! Отговори
БАЙРАМ преди 6 години
Всичко е тихо и спокойно под сянката на падишаха!
56
1
 
33
 
! Отговори
ShaMana преди 6 години
Така е няма бум. Тя си е на власт от години се едно и също
55
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече като чуя предишни правителства са виновни и ми се повдига. Тоя за три правителства нищо явно не е свършил. Хайде да бъдат така добри да върнат взетите заплати в хазната. Толкова са противни, че не е истина! Засрамете се герберасти!
54
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма само "бум"-има "бум-бум-бум"-на престъпността,на бавноразвиващите се в управлението на БГ и на демографската криза в БГ!Логично е да се очаква се още една серия от "бум"-каници,но то ще е от *** кратуни на падналите от властта некадърници и престъпници - деца на бивши комунисти,а днес -баш капиталисти , антикомунисти и българоубийци!БОГ си знае работата!Тежко и горко и на поколенията им!
53
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ: Няма бум на организираната престъпност у нас!-------------------------------------------------------------------Бият и стрелят хора по паркове.Деца убиват други деца.Суджуци летят наляво и надясно.Отвличат синове на собственици на автокъщи.Общинари дават на деца оръжие да стрелят по кръчмари.И новото двайсе - гонят с бухалки мъж в ресторант.Ръст на организираната престъпност ли? Какъв ръст? Каква престъпност...???