Сидеров: Политическата класа явно е помъдряла!

ГЕРБ се вслушва в идеите на малкия си коалиционен партньор
46
Сидеров: Политическата класа явно е помъдряла!
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Политическата класа явно е помъдряла в последните години, смята лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, който очерта приоритетите на Патриотите за есенната сесия на Народното събрание.

Според него ГЕРБ се вслушва в идеите на малкия си коалиционен партньор, а пък опозицията на моменти е била много отговорна.

„Явно е дошло времето на градивното действие в политиката, да се вършат нещата, които водят до реален резултат“, коментира националистът.

Още по темата

Той се похвали, че откакто Патриотите са във властта, и техни предложения стават факт, което е добре за страната.

Едно от тях беше изграждането на оградата на границата ни с Турция.

„Когато предлагахме да се изгради съоръжението, много хора се отнесоха към това с подигравка, а се оказа, че е много важно, защото спря потока от нелегални мигранти“, коментира Сидеров.

Той се похвали и със скока на пенсиите, за което изрично настояваха от Патриотичния фронт. Само че тяхното искане беше минималната да стане 300 лева, а реално тя беше увеличена на 180 лева от 1 юли.

„Вярно, че не беше в размера, които искахме, но политиката е изкуството на възможното“, призна Сидеров.

Според него по време на българското председателство на ЕС ще стане ясно на всички, че патриотите в България не са хора, които търсят скандали и конфликти, а предлагат работещи решения и отстояват и националните интереси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда Сидеров няма понятие, че увеличението на пенсиите стана за хора с минимален принос в осигурителнат система и за такива, които изобщо не са работили. Как така, точно Сидеров, който уж ненавиждаше по-*** ни събратя, увеличи именно тяхните пенсии? Обикновените пенсионери с ниските пенсии и с по 40-50 години стаж, останаха с пръст в устата. Ама много им се услажда властта бе, преди всеки ден вилнееше, сега кротко прилапва всички предимства на управлението.
16
1
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Напротив, оглупяла е още повече. То не че е била умна де...
15
11
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Парламент , в който Реформатори, турски ***, АБВ и Барековци не са в него е най-хубавото нещо за България. Ако бяхте дали цялата власт на Патриотите техните обещания вече щяха да бъдат изпълнени на 100% с новия бюджет от 2018 година. Патриотите дават хубавите идеи , но с 20 депутата не могат сами да решават. На хиляди непознати хора помогна Сидеров с неговата кампания" Православна солидарност " и тези лица се видяха по АЛФА. На кого помогна Борисов, Корнелия, Бареков и Доган? На никой .
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя не беше русофоб, русофил, сърбоман, нацист, фашист, Бойковец, уличен боец, бияч, поет, писател, мирен коалиционен партньор, кубинец, парижанин...
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бялата Златка как се укротил под крилете на Бойко ... изобщо вече няма люта патриотична реторика, нахлувания в клекшопове, пребити стюардеси и митничари.
12
1
 
22
 
! Отговори
Жалък съсел преди 6 години
Глас на политически труп от отвъдното. С право хората те мразят. Продажник...
11
1
 
25
 
! Отговори
ВОЛЕНЕ , ВОЛЕНЕ преди 6 години
ПЪЛЕН ПРОВАЛ СИ . ОТКАК СИ ВЪВ ВЛАСТТА НИТО СЕ ЧУВАШ НИТО СЕ ВИЖДАШ. КАКВИ ГИ ВЪРШИШ САМО ТИ СИ ЗНАЕШ . С НИЩО НЕ СИ ПОЛЕЗЕН НА ХОРАТА
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продажни псевдно-националисти са всичките ДО ЕДИН от Атака, ВМРО и НФСБ.
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма любов, голямо нещо... а до преди година Бялата Златка щеше да вкара Бойко в затвора. А година преди това щеше и всичките от ВМРО и НФСБ да ги вкара в затвора. "Предатели" били. Сега вече танцуваме хоро заедно.Ама друго си е да имаш малко измислена власт и паричките да текат.
8
0
 
20
 
! Отговори
актьор преди 6 години
Един беше на репетициите,съвсем друг-на представлението.
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия вече се подигравах открито с овчедушието на народа!?Атака нагло предлага министри протежета на Доган и Пеевски, какъвто е Караниколов .Падение от всякъде. Народа е в ступор от наглостта на политиците, но винаги след затишие идва буря!
6
0
 
19
 
! Отговори
смях преди 6 години
Още има новини на турски и нито една от колонизаторските според Волен концесии не е развалена.
5
0
 
16
 
! Отговори
опит преди 6 години
И той вече научи "парле ву франсе".Поцелуйкване му е майката.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене Волене... предател си беше предател си остана.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да се отбележи, че пенсиите са вдигнати с 15лв вместо обещаните 140лв увеличение. Това прави около 11% от обещаното.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Определено ти Сидеров си забогатял!аНо основното остава,как с предателя Борисов ти правиш кабинет ?На това му се вика лъже патриотизъм.За тебе няма невъзможни неща щом трябва да забогатее !Хулиш Бог после в името на парите ставаш православен.Първо с Пеевски после помъдряваш с Бойко!Наглост и безочие е твоето участие в обществения живот.И долу ръцете от Кирил и Методий и Левски ,не си помъдрял да ги коментираш!
1
1
 
28
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Пудел на каишка...Беше и си остава ***...