Слави се засили: Започвам да търся хора, които да управляват

"Ще ви ги представя и вие ще решите дали да заменят сегашните политици"
15 сеп 2017 14:28,
562
Слави се засили: Започвам да търся хора, които да управляват
Снимка: архив Булфото

Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа", обяви водещият в позиция, изпратена до медиите.

В нея той отправя нови критики към сегашните политици и нарича днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Тъжна, тъжна, тъжна работа", констатира Слави.

Той пише, че референдумът продължава, за да доведе до отвоюване на гражданските права на народа. Повод за това били пстоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност от страна на политическата класа и трите милиона, гласували в допитването от миналата година.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов.

Той уточнява, че това ен значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", пише още водещият.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


562
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
447
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само аз мога да управлявам..първо ще изгоня всички лихвари и кожодери от страната и ще ги пратя в Сибир
446
3
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До 495: Проблема ти е, че се опитваш да си обясниш нещата с мислене. Ако се придържаш към фактите, сигурно щеше да стигнеш до други изводи. Кого облагодетелствуваше мажоритарният вот, ако беше станал задължителен? Очевидно ГЕРБ, с него можеха да докарат достатъчно мнозинство за да управляват сами. И щяха съвсем да се олеят, но това е друг въпрос. Интересно ми е сега какво ще измисли Слави. Но не съм голям оптимист относно неговат полезност.
445
8
 
6
 
! Отговори
безпартиен преди 6 години
Направило ми е впечатление,че в шоуто му гостуваха Сергей Станишев,Моника Панайотова,Румен Радев и кой ли още не от БСП.Мисля,че зад Слави стой БСП.Е,лично аз няма да гласувам за БСП.Никога не съм гласувал и няма да гласувам за БСП.Толкова отдавна ги мразя,че вече ги надушвам отдалече!
444
6
 
2
 
! Отговори
отец Малинчо преди 6 години
П.Петрооффф такива като тебе в манастирааа.. найш ли ко ги прайм, но по интересно е от где тая злъчност подплатена със какво е чадоо божиеее? Сегашните хубавци явно са ти по мярка или са ти взели мярката.. не е ясно, но стом така ти е удобно?по/здрав из под манастирските лози
443
9
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Трифонов е мазен, ***, алчен лицемер и чалгар, на когото половината му съществуване е минало в слогугинаж на мутро-олигархията( пряко на Гергов и Първанов), с основна роля изпростяване на нацията с чалга, простшки хумор и вулгарност!Референдумът му е с цел пряко овластяване на олигархията и намаляване на разходите им за политически марионетки. Гласуването за референдума умишлено беше без информираност и компетентно обсъждане, с цел да се манипулират избирателите!
442
4
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Оги ТодоровТрифонов е *** селски тарикат, без да е особено интелигентен и талантлив, но с алчност и бизнес усет, цял живот паразитира на гърба на доста по-талантливи хора!Нито един от победителите в продуцираните от Трифонов предавания не е пробил, защото Трифонов не обича да "харчи пари" за друг освен за себе си !Прочети какво казва Мариана Попова за "Гласът на България"! С другите му предавания е същото!
441
6
 
8
 
! Отговори
Оги Тодоров преди 6 години
ЗА ДА СТАНЕШ НЯКОЙ И НЕЩО КЪДЕТО И ДА БИЛО ТО ТРЯБВА ДА ИМАШ ОГРОМНА СИЛА,БОРБЕНОСТ И ДОСТАТЪЧНО СИВО ВЕЩЕСТВО ЗА ДА ГО ПОСТИГНЕШ......А СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ Е ДОКАЗАЛ ПРЕКАЛЕНОМНОГО ЗА ТЕЗИ СИ КАЧЕСТВА ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ С ТОВА КОЕТО ПРАВИ......ПРАВИ МУ ЧЕСТ ТОВА ЧЕ ИМА СМЕЛОСТА ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА КАЗВА КАКВОТО И ДА БИЛО ТО НО СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ ....СОБСТВЕНОТО СИ ЛИЦЕ И СОБСТВЕНОТО АЗ.....ДА ВИ ПОПИТАМ АЗ....ВИЕ АНОНИМНИ И НЕЗНАЙНИ ДРЕБНИ ДУЩИЦИ КОИТО НЕ СМЕЕТЕ ДОРИ ДА СИ НАПИШЕТЕ МАЛКОТО ИМЕ.......ВИЕ КАКВО СТЕ ПОСТИГНАЛИ....КАКВО
440
6
 
5
 
! Отговори
Оги Тодоров преди 6 години
....НАЙ ДОБРЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ЕДНО .....ДА МРЪНКАТЕ... ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ...ДА МРАЗИТЕ ВСИЧКО...И ВЕЧНО ДА СТЕ НЕДОВОЛНИ...ВСИЧКО ВИ ПРЕЧИ....КАТО ТРЪГНЕМ ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ...ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ЖАН ВИДЕНОВО .....ЦАРСКО ВРЕМЕ....БОЙКО БОРИСОВО И Т.Н. И Т. Н.........КОЙ ВИ ПРЕЧИ ДА СТАНЕТЕ НЕЩО И НЯКОЙ КОЙ.....ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО ЗА ВАС И ЗА НЯКОЙ ОКОЛО ВАС...НИКОЙ....МОГА ДА ВИ КАЖА ПРЕЧКА СТЕ СИ САМИТЕ ВИЕ ЗА СЕБЕ СИ......НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НИКОЙ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ПОЛИТИКА .....НО МОГА ДА КАЖА ЧЕ НИКОЙ НЕ МИ Е ПРЕЧИЛ ДА ПРАВЯ ТОВА КОЕТО ИСКАМ СЪС ЖИВОТА
439
8
 
6
 
! Отговори
Оги Тодоров преди 6 години
......СЛАВИ ТРИФОНОВОВ Е ИСТИНСКИ .....ЗАЩОТО Е ИЗДЪРЖАЛ НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И ОТСТОЯЛ НА ВСИЧКИ НЕСГОДИ ЗА ДА Е ТОВА КОЕТО Е, НЯКОЙ....ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС МРЪНКАЩИ И НЕДОВОЛНИ ДУШИЦИ ....ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ....ТАЗИ ДЪРЖАВА Е СТИГНАЛА ДО ТУК....БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ИЗПРАВЕТЕ СЕ КАЖЕТЕ СИ ИМЕТО И КАКВО ИСКАТЕ ...НЕСТАВА САМО ДА ПЛЮЕТЕ ДА ЕХИДНИЧИТЕ И ДА СКРИЕТЕ КАТО МИШКИ.....................СЛАВИ ДЕЙСТАВАЙ ВСЕ ТАКА....АЗ СЪМ С ТЕБ И ЗА ТЕБ..... И МНОГО ДРУГИ УМНИ БЪЛГАРИ......(хайде сега сте вие наред дребничките и жалки душици да плюете и да мрънкате ....защото това можете най добре)..
438
3
 
5
 
! Отговори
Cveti преди 6 години
Моралните , образовани и квалифицирани хора нямат нищо общо с клоунадата .
437
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер. Откога чакаме Гласуване с 2 ръце. Аз и поне 3 милиона Българи. Тогава ще видим политици в затвора
436
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя номер още ли минава бре?Поредната кукла на конци, поредната нова партия.... Пак ли ше сменяме пердетата на бардака?????
435
5
 
7
 
! Отговори
Плиний преди 6 години
Ако трябва да перифразирам "Обущарю не по-горе от обущата" - шуте, не по-горе от скечовете! Никакво доверие на Учиндолското капиталистче взело се на сериозно!
434
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите са много умствено ограничен народ, ЗАЩОТО не искат да разберат, че промяна може да има, но тя трябва да е за всеки човек у нас, а не само няколко.Не може да обвиняваш политиците, защото те са от Българския народ, не са внесени от чужбина.Всички трябва да се променим, иначе не става!А Слави е един много доллен лъжец, на заплата при Позитано 20
433
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бегай бе, плешив и алчен.
432
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До От чужбинаДа бе, Славчо веднага ще ти вдигне заплатата на 3000 лева и ще ти купи чисто нова кола.
431
6
 
15
 
! Отговори
От чужбина преди 6 години
Така като чета коментарите ми се струва, че Вие е Бългсрия живеете много добре и не искате промяна. Взимате по едни 500 може би и 700 лева които ви стигат до следващата заплата и друго не ви трябва. Бабите ви с почти 200 лева пенсия явно също са добре.... Жал ми е за България, но няма спасение за нея . Карате коли на по 16-20 години, а по заможните дори 10 годишни. ХОРА мисля че нещата трябва да се променят, а сегашните управляващи не могат да променят нищо.
430
6
 
9
 
! Отговори
раз преди 6 години
Нещата трябва да се променят.Тези,които са били на държавна работа да почват да работят на частно и обратно.Защото частниците знаят какво трябва да се промени в държавата,а не обратното.
429
8
 
13
 
! Отговори
Язе преди 6 години
Ако някой ми намери един Единствен клип за последните 20 години, в който Слави усмива Гоцю Рублата или Доги Хидрото ще му повЕрвам.Славчо е момче на повикване - а балъци у нас, които им се иска Спасител дал Господ...
428
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** народ Слави гледа!