Борисов към Слави Трифонов: Успех

На думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно, смята премиерът
Обновена: 16 сеп 2017 12:49 | 16 сеп 2017 11:45, Красимир Ангелов
245
Борисов към Слави Трифонов: Успех
Снимка: МС

Винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия, заяви премиерът Бойко Борисов в Девид по повод заявката на водещия Слави Трифонов да влезе в политиката.

Още по темата
По думите на министър-председателя тогава става ясно колко трудно е в политиката всъщност.

"ГЕРБ има само 1200-1300 общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри, депутати, шефове на агенции, заместник областни управители, кметове, зам.-кметове. От чужбина ли ще ги докараш, откъде ще ги събереш. Един да те издъни - месеци наред се обясняваш. И казват това е управлението на ГЕРБ. Един от хиляди", коментира премиерът, цитиран от „Фокус“.

"Така че на думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно. Но му пожелавам успех. Това е демокрацията", каза още Борисов

По време на посещението си в Девин премиерът отчете, че от началото на годината има близо 11% повишение на доходите в страната.

"Надявам се работодателите в района да направят така, че хората да остават тук с по-високи заплати и по-добри доходи. Факт е, че се увеличава туристическият поток, трябва и обслужване, което да отговаря на високите задачи, които си поставяме", допълни още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кмета на Симитли е обещал да застане плътно зад Слави, както застана навремето и зад Бойко.
104
11
 
12
 
! Отговори
Жалък опит преди 6 години
Трифонов е политически труп още преди да се е докоснал до политиката. Това е майсторско изпълнение, трябва да му го признаем. Самоубил се преди решението да се самоубие. Велик жираф!
103
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е да се даде старт на омразата към Гробарската мафия, кой е дал старта, има ли значение. Те ще разберат, че когато се разклати съвсем Суджук ефенди, ще им се разпадне корумпираната картонена къщичка. Знае е се, кой колко е крал, къде е грабил земи и строил за стотици хиляди. Това ще се изземе и парите им също, докато не докажат произхода. Особено кметовете им, видими милионери, потънали в корупционни далавери. На Бай Тошо дойде времето, и на този идва, колкото и да се пъчи, че е демократ
102
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Младите умните ,образованите избягали от България " ДА вярно е ,избягаха младите ,АМА не са УМНИ щото или са чистачи или са собственици на шкембенджийници ,кръчми по Америка и Европа ... КОЛКО СА И ТАМ ЕТНИЧЕСКИ ПОГЛЕДНАТО БЪЛГАРИ ,ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС. Един интелигентен интегриран имигрант не се занимава с кючек концерти ... А ТЕ ТОПВЕА ПРАВЯТ ! Проблема е много сериозен и застрашава българският изборен процес.Не съм съгласен чужденци да ми решават съдбата !!!!
101
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При бай Тошо бяхме 20 пъти по-добре. Нямаше го суперменът бочката, нямаше го славчо шоумена, обаче имахме държава, но нямахме банани. Това не му харесвам на бай Тошо, че не ни даваше банани.
100
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що сте толкова лоши бе хора? Помага ли ви? Защо със злоба към всички и всичко?
99
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славка Тривонова, яловата за къде се напъва?
98
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двуметровият шут е загубил връзка с реалността. Неадекватен наркоман.
97
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слевче, недей открива топлата вода, хората са измислили златната рецепта на БГ политиката:2-3 ченгета, те ще са мозъците и "сивите кардинали", освен това ДС е филиал на КГБ и автоматично получаваш рублите на фашисткий карлик;2-3 гладни ителектуалци за пред хората;2-3 юпита-дупита, работили на Запад - те ще са "финансово-бизнес мозъчният тръст" на партията ти;ще ти трябват и доста пари за цганите (бири, кибапчи, сухо...), но ще си ги възвърнеш многократно все пак ;-PИ... воала!
96
2
 
7
 
! Отговори
Пенсионерите преди 6 години
11% ръст на доходите означава поне 5.5 % ръст на пенсиите ! Като добавим и инфлацията- станаха поне 7% увеличение. Ще разберем дали стои на думите бди още при приемането на новия бюджет!
95
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** Безспорно е така. Но само си помислете каква би била България ако един квадратен метър от санирането не струваше 325 лв и ако един км магистрала не струваше 16 млн.
94
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бяхме нормална държава, след 2 провала и 2 оставки, бочката щеше да е политически труп.
93
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последните етажи винаги са зле снабдени. Акъл на високо не вирее. Путин е кинта и двайсе, но управлява света, а учиндолското плашило с неговите два метра може да управлява само *** на село и да плаши гаргите.
92
7
 
8
 
! Отговори
Ръца пръца преди 6 години
Машаллах! Сега трябва и този да го гледаме! Докога ще им слушаме глупостите! И след 10 години все същото ще бъде!
91
0
 
6
 
! Отговори
Алабалистика преди 6 години
До ЦиникЗвучи цинично.
90
0
 
4
 
! Отговори
утбанки преди 6 години
Тоя не може една жена,...Бареков има две жени и три деца......пак нема угодия.Най добре да си сам като куче.
89
2
 
10
 
! Отговори
63 преди 6 години
Слави никога не е казвал " Аз събрах 50 000" . Напротив винаги е укорявал, хората си от екипа, когато някой се опита да го възхвалява или величае. Напротив, Бойко за една спортна площадка, детска градина или пречиствателна станция тръби по всички медии, реже лентички, снимки, интервюта, абе въобще върховни строителни обекти, А пък за спортна зала и 10 км от някоя магистралка направо всенародни тържества. Направо за Гинес.
88
24
 
11
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Не, че съм му фен ...но Бойко Борисов е най-успешния премиер на България в следокупационната и 28годишна постсъветска марионетна история! 3 мандата...Когато фактите говорят...и текезесарите мълчат!
87
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още чакаме двуметровия продажник да каже в името на коя кауза аджеба загинаха нашите момчета в Афганистан.
86
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конграджулейшънс Борисов!Сам ли го измисли тоя отговор към Славчо, или ти го написаха?