Младоженецът Сидеров: Ще се сдобря с политическите си врагове!

Днес е ден за оправяне, включително в коалицията, заяви той
24 сеп 2017 19:00,
93

  Снимка: Булфото

"На сватбата си ще сдобря дори политически врагове. Днес е денят за оправяне", каза щастлив Волен Сидеров минути, след като се врече пред Бога на любимата си Деница в столичния храм "Св. св. Кирил и Методий".

"Винаги има какво да се оправя, включително в коалицията", каза лидерът на "Атака", на седмото небе от щастие. И с усмивка препоръча хората да вярват на политиците, независимо кога ще се изпълнят техните обещания, пише 24 часа. Последното бе по повод на поетия още преди раждането на сина му Волен ангажимент да се ожени за Деница, до днес Гаджева. Изпълнението се забави малко заради проточилия се развод с предишната съпруга на Волен - Капка.

Сидеров не чакаше да го насърчават, а още при първото подвикване "Горчиво" нацелува Деница Сидерова, и то неколкократно - от всички ъгли, за да ги уловят всички камери.

Докато траеше венчавката, синът на младоженците - Волен, който точно преди седмица навърши 2 годинки, се разходи из двора на храма, в който е кръстен, заедно с Бела, дъщеричка на една от шаферките на майка си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цеко му е подарил един апартамент или така бяха писали д нес
48
2
 
6
 
! Отговори
До 54 преди 6 години
.. И не си ли задаваш въпроса - защо е до този индивид?
47
2
 
14
 
! Отговори
До Мда преди 6 години
България се управлява от банда престъпници, така си е от 44г.--------Бг се управлява от продажници от времето на Освобождението ни от Османско робство.Първата национална в Бг - 16 септември 1913г.Втора национална катастрофа (Ньойския договор) - 27 ноември 1919г.1923г избухва Септемврийското въстание, жестоко потушено - Антон Тодоров Страшимиров - "Клаха народа както турчин не го е клал".1944г. Бг губи своят суверенитет и попада в сферата на влияние на СССР.1989г. Държавен преврат.
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак не може всички да сте богати. Сидеров е от елита и от най-приближените на Суджука. Още при Борисов-2, Суджука, тогава само Тиква му плащаше по 500 к на месец да го подкрепя на гласуванията.
45
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Булката е рядко секси жена. Предполагам че е някаква манекенка или фотомодел.
44
4
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
za da nastignem edin etnos trqbva da ima i takiva xora kato nego bil star mi pravete vie deca kato ste mladi nali ne iskate edni m,,,,,, da ni prevzemat
43
14
 
6
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Честито на Господин Сидеров! И да направят с Деница поне още 10 деца. Атакистите да станат повече!
42
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние пък си мислехме, че ще накара американците да си плащат за базите, ще разкара чуждите вериги, ще ликвидира златодобива и други концесионери, които ограбват България, ще закрие мариците... Колко къса става паметта на политика като захапе кокала!
41
2
 
15
 
! Отговори
мда преди 6 години
България се управлява от банда престъпници, така си е от 44г.
40
5
 
19
 
! Отговори
Узуна преди 6 години
Мама ви да е.а уродска, народа мизетства, а вие се веселите на негов гръб, да *** в първата си брачна нощ ДАНО!
39
2
 
6
 
! Отговори
petar преди 6 години
Toja paljacho nali uz se boreshe protiv vsichki s koito sega jade i pie. Kakvo stana s plana Siderov? Takiva kato toja po vreme na vojna sa gi razstrelvali, predatel....nikoga ne sam glasuval na izbori i njama da glasuvam, otvraten sam. Balgaria samo njakoj kato Pinochet shte ja opravi.ako se rodi takav ste glasuvam za nego.
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анониментъжно, но когато свекървата забременее, като си знае руфатя, трябва да внимава какво яде и пие и веднага да отдели младите в самостоятелно жилище, не свекърът да завива снахата
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а кои са тъщата и свато?
36
2
 
26
 
! Отговори
Еленко преди 6 години
Големият патриотар придоби увереност, след като стана новата патерица на Боко-мафиота и реши да се ожени. Жена му е била съученичка на онова недоразумение, сина на предната му съпруга, дето го набута в европарламента. Пълна пародия!
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банкетуват, най-вероятно. Освен Капка, за друга коя се е женил? Защото казаха, че това му е трети брак.
34
0
 
26
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Ще се сдобря с политическите си врагове! - ама ние не сме се и съмнявали, златно пръстче!Само ми е интересно тези, които са гласували за теб как са сега ;))
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимена утре - благата ракия със сватовете, баджанаците и младши, оная с ябълките им подарила пушка за сабахлен
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повече за патриоти, атаки няма да гласувам! Проблема е, че не знам за кой , може би за Марешки или за Слави, ако направи партия!
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големия артист на бълг.политика...след него е Корнито.
30
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циркаджии