Младоженецът Сидеров: Ще се сдобря с политическите си врагове!

Днес е ден за оправяне, включително в коалицията, заяви той
24 сеп 2017 19:00,
93

  Снимка: Булфото

"На сватбата си ще сдобря дори политически врагове. Днес е денят за оправяне", каза щастлив Волен Сидеров минути, след като се врече пред Бога на любимата си Деница в столичния храм "Св. св. Кирил и Методий".

"Винаги има какво да се оправя, включително в коалицията", каза лидерът на "Атака", на седмото небе от щастие. И с усмивка препоръча хората да вярват на политиците, независимо кога ще се изпълнят техните обещания, пише 24 часа. Последното бе по повод на поетия още преди раждането на сина му Волен ангажимент да се ожени за Деница, до днес Гаджева. Изпълнението се забави малко заради проточилия се развод с предишната съпруга на Волен - Капка.

Сидеров не чакаше да го насърчават, а още при първото подвикване "Горчиво" нацелува Деница Сидерова, и то неколкократно - от всички ъгли, за да ги уловят всички камери.

Докато траеше венчавката, синът на младоженците - Волен, който точно преди седмица навърши 2 годинки, се разходи из двора на храма, в който е кръстен, заедно с Бела, дъщеричка на една от шаферките на майка си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
19
 
2
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Ейй, най-накрая узря! Така ще спечели много повече политически резултати, отколкото ако се репчи и задява където свърне...
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе така като виждам нещата и гащетата ще си свалиш и ще се гепиш за палците! Какво стана с великите приказки с които успиваше по цял ден и по цяла нощ по тв алфа бабетата и старците? Май от всичко се отказа? Прибираш субсидииките хапваш пииваш а старците и бабите чакат 500 лв. пенсии!? Или пак ще кажеш че не си на власт? Сега нямаш никакво оправдание. Ако не стие вие дебелия чер.ния и лудия или като каза една баба дето е гласувала за вас СВЕТАТА ТРОИЦА оня с филиите с мас нямаше да управлява!
7
2
 
27
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
Излезе продажник...жалко.
6
2
 
29
 
! Отговори
Az преди 6 години
Отврат! Срам ме е от тези хора!!!
5
2
 
17
 
! Отговори
ккк преди 6 години
Какво е скършил вежди,все едно го карат със сила да сключи брак?!
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Младоженецът има мека манивела и му требва некой за помощ раззбирашли.
3
2
 
25
 
! Отговори
най вероятно...... преди 6 години
Имате грешка във заглавието,СубСидеров вече се зове младоженеца.
2
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политик да изпълни обещание? Няма такова нещо! Имаше един сайт за неизпълнени те обещания на Борисов. И когато стигнаха 300, просто закриха сайта
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дядо,дядооо