С политици от кастинг – Слави Трифонов ли е новият месия?

Политолог: Политиците имат основание да се страхуват от шоумена!
26 сеп 2017 10:30,
275

"Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образован и наистина искате да промените страната без да сте зависим от някого, покажете се", написа Слави Трифонов в писмо до медиите, с което обяви кастинг за нови политици.

Още по темата

Трифонов доста добре рестартира личното си присъствие в публичното пространство, благодарение на референдума, тъй като в последните години се поизноси. Шансът му да влезе в политиката е реален, тъй като българите имаме склонност да гласуваме за нещо ново. По този начин бяха избрани и Симеон Сакскобургготски, и Бойко Борисов. Това заяви в студиото на "България сутрин" социологът от "Галъп интернешънъл болкан" Първан Симеонов.

По думите му политиците имат реално основание да се страхуват от Слави Трифонов, тъй като личният му рейтинг е сравним с този на Борисов. Това обаче в голяма степен се дължи и на присъствието му като телевизонен водещ в медийното пространство, допълни Симеонов.

Репортерът на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова се срещна с Жорж Ганчев, който бе категоричен, че няма никакво значение дали Слави Трифонов или някой неизвестен човек ще направи опит да влезе в политиката, тъй като демокрацията го позволява и дори от части го налага.

"Въпреки, че му подсказват и не е готов, телевизионният водещ може да влезе в политиката. Българите обаче трябва да се научат да имат уважение към хората, които имат желанието да направят нещо", каза той.

Според Жорж Ганчев идеите в националния референдум на Слави са абсурдни, тъй като въвеждането на мажоритарна избирателна система би довело до един "вечен Бойко".

Но основата на демокрацията предполага да бъдат сравнени всички предложения и да се изберат тези сред тях, които са най-добри за обществото.

От своя страна музикантът Калин Вельов допълни, че в политиката има място за всеки, който има желание да заеме позиция и да допринесе с нещо положително.

"Смятам, че намеренията на Слави Трифонов са сериозни, а онези, които не смятат така ще останат изненадани. Единствено времето ще покаже дали помислите му са чисти или не. А народът е опрелящият фактор за развитието на политическата му кариера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
3
 
11
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Помните ли? Славуца ни предлагаше Кунева за Президент!?!?!? А сега можем да му предложим Ицо ПетроФФ за ОПОНЕНТ.
195
2
 
15
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Боже ,боже какво доживяхме мутра да иска да ни учи на морал.Аре.....
194
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ял Славчо на Пето Авеню един хот дог и разбрал веднага кво е американската демокрация . Те самите "американци" са били нелегални бежанци и са сеграгирали , изнасилвали и избили натуралните жители на континента си ,той Славчо ше ми ги дава за пример . Човека който ми се дере като чакал с "тайсън кючек" ," едно ферари с цвят червен" ше ми дава акъли
193
2
 
2
 
! Отговори
проститутка преди 6 години
До МОРСКИЯТи примерно си нагледен пример за ***, която със сигурност не е политически безпристрастна.Айде моля ти се, не всички пасем трева.
192
5
 
17
 
! Отговори
Слави преди 6 години
Слави е новия Бареков -- ама даже Бареков беше по свестен от него.
191
0
 
16
 
! Отговори
Тъпанар Славчо преди 6 години
Виж си Тъпанарите около теб -- те ли ще избират, ами избраните ще са по-големи *** и от вас.
190
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кастинги за политици ,такива работи стават само на оторизирани места като Козяк 16 ! Славчу прочел кат батко си от Банкя една книга за Америка И СИ ПОВЕРВАЛ ЧЕ ТОЙ РЕШАВА .
189
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Славчо е ясен, ама от тук пишещите лаладжии, някой опитал ли се е да направи нещо?
188
21
 
7
 
! Отговори
Оптимист преди 6 години
Искам да остана с децата си в Бг, затова ще гласувам за Слави ! Вярвам му
187
1
 
16
 
! Отговори
Слави не е месия преди 6 години
Жорж споменава за един вечен Бойко. Бойко би бил вечен само ако Цецо брои бюлетините. В нормалните държави народът обича този политик, който обича народа си. За него и гласува, и няма лошо ако бъде вечен. !!!!!!!! Медиите защо от доста време укриват рейтингите на политиците?! Що се отнася до Слави - изобщо не може да се нарече нов месия. Нито има визия, нито дар слово, нито правилни позиции. Сарказъм.
186
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЙ финансира тази чалгарополитическа прос_тотия?
185
1
 
11
 
! Отговори
Дядото преди 6 години
Вижте какво, през годините имаше и добри и лоши политици. Когато обаче сам си докараш мафията да те уравлява- нищо добро не те чака. Така или иначе повечето хора в БГ не заслужават добри неща. Живуркайте си и не се занимавайте с месии.
184
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то хора няма бе ,какви кастинги,какви 5 лв
183
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 203По себе си ли съдиш,зулумаджиьо?Зулум е пакост,обирджийство,насилие.Ха сети се сега на чие минало подхожда думата.
182
3
 
17
 
! Отговори
asd преди 6 години
Слави и акипа му, откакто се продадоха на Доган, Станишев и Първанов - никаква вяра!
181
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГЛАСОПОДАВАТЕЛТОЗИ Е СМЕШЕН, МНОГО СМЕШЕН "МЕСИЯ" ..да, така!ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО...не не е жалко!
180
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Онезибоко става прецедент с всички почести,както си му е реда..ще ти се, че да ти разчисти терена за зулуми...
179
2
 
6
 
! Отговори
ГОРСКИЯ преди 6 години
До МОРСКИЯА маркуча от банки да не би да има!
178
2
 
5
 
! Отговори
Vsichki преди 6 години
До ОнезиVsichki tuk ste golemi razbirachi samo lankate i nishto ama to s takuv prost narod nqma kak ako bqhme umni shtqhme da otidem pred parlamenta da vlezem i da iznesem boklucite
177
22
 
9
 
! Отговори
СЛАВИ ПРЕМИЕР преди 6 години
Дано влезе в политиката !!!