Цветанов за кмета на Хасково: Разграничаваме се!

Извини се за решението на ГЕРБ да го подкрепи за поста
27 сеп 2017 15:07,
61
Цветанов за кмета на Хасково: Разграничаваме се!
Снимка: Архив, Булфото

Разграничаваме се от действията на кмета на Хасково Добри Беливанов. Предстоят допълнителни срещи и разговори с него. Това каза Цветан Цветанов по повод оттеглената вчера подкрепа на местното ръководство на ГЕРБ в Хасково от кмета на общината Добри Белииванов.

Още по темата

От местната организация на партията обвиниха градоначалника, че не се е справил с бездомните кучета, че е бездействал е по време на кризата с уран във водата на града, която продължава и до днес. Също така кметът Беливанов още не се е справил със зимното снегопочистване, липсвали инициативи, проекти и инвестиции.

Цветанов обясни, че Беливанов се е "отклонил от обещанията, които дадохме през последните няколко години", и се извини за политическото решение на партията от 2015 г., когато е дала подкрепата си за Добри Беливанов на местните избори.

Цветанов коментира още, че в момента Беливанов е на почивка с бизнесмен от града, а това е недопустимо, когато има проблем в общината.

По повод критиките на БСП по темата, Цветанов заяви, че тактиката на левицата за местните избори през 2019 г. ще бъде да засилят атаките си по кметове на ГЕРБ.

Той каза още, че предстои в някои общини да се направят промени и на общинските ръководства, пише БТА. Цветанов допълни, че подготовката за местния вот започва отсега, за да може да се провери за две години как общинските съветници са изпълнили дълга си към обществото, а кметовете - обещанията към избирателите.

Делян Добрев коментира по темата за кмета Беливанов, че той носи политическата отговорност, тъй като той го е номинирал за кмет.

"Ние не искаме оставката на кмета, просто си оттегляме доверието от него. Той е разочарование още от първите дни на управлението", каза Добрев и допълни, че зам.-кметовете на общината са причината, заради които са дошли инвестиции в Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
31
 
! Отговори
Шараните са много преди 6 години
Кметът бил направил 100 далавери и опропастил цял град. Няма проблем. Разграничаваме се и толкова. И Герб чист, и Тиквун девствен... и кмета богат. Същото е и със суджука, и с мутрата, която разстреля човек и хвърли отговорността на 6 годишно дете... и т.н.
10
17
 
2
 
! Отговори
Европеец преди 6 години
Браво Цецо! Нека изхвърлим комунистите от Герб.
9
0
 
26
 
! Отговори
Цвък преди 6 години
Всъщност сега се доуточни, че нашия човек не е виновен! Некакво 5 годишно дете е направило поразиите с урана във водата и непочистените от снега улици! Нашия човек е Ок!
8
0
 
20
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Аман ,пак ли бе ?!?!?!?Поредния ..........
7
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хасковският крадец не си е платил на Главния Суджук, частта от откраднатото и го пожертваха. Това е.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А как ще се разграничите от всички л.на, които сътворихте и продължавате.
5
0
 
29
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
"От местната организация на партията обвиниха градоначалника, че не се е справил с бездомните кучета,......."Смехория!Кажете си правичката: Намалял е СУДЖУКАаааааааа!
4
1
 
29
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 6 години
Всички кметове на шайката СУДЖУЦИТЕ са доказани престъпници и КРАДЦИ на едро!!!! Трябва да влязат ДО ЕДИН в ЗАТВОРА, но ги закрила корумпираната съдебна система съставена от неграмотните ГЕЙБерастки КАЛИНКИ на Цецо Крадеца Шестапартаментников!!!ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и Цанко Чоков е от герб
2
0
 
39
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
ЗАЩОТО НЕ ВИ ЦЕЛУВА РЪКА ИЛИ ЗАДНИКНЕ ВИ ПЛАЩА ДА Е КМЕТИЛИ Е ЗАСЕГНАЛ С НЕЩО ВАШАТА ЛЮБОВНИЦАПЛОВДИВСКИЯ КМЕТ КАТО ЗАПОЧНА ДА ВИ ПЛАЩА ГО ВЪРНАХТЕ НА ВЛАСТПОРОЖАНОВ СЪЩО МАХНАХТЕ ГО ПОСЛЕ ЧАК МИНИСТЕРСКИ ПОСТ МУ ДАДОХТЕ ГОЛЯМ ДВУЛИЧНИК СТЕ ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама разбира се ...